انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: تشخیص صحیح پارتیشن توسطmxlinux(ارسال بروزرسانی شد)  (دفعات بازدید: 904 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 252
  • بی صدا اماپرمعنا! کم گوی اماگزیده گوی! حافظ دوست:)
درود. بروزرسانی مجدد:
بنده لپتاپ را ریستارت کردم، برای بار دوم دقیقاً همان پارتیشن های ویندوز صحیح و سالم نمایش داده شد.
زمانی که پارتیشن ها(بوت و روت) را با فرمت ext انتخاب میکنم با خطای
Failed to prepare required partitions. مواجه میشوم و با پارتیشن brtfs هم در پارتیشن بندی گیر میکنم(پارتیشن بندی تا قیامت ادامه دارد).
تصاویر:

عزیزان خوشبختانه  mxlinux پارتیشن ها را با حجم درست و صحیح تشخیص داد اما هنگامی که پارتیشن را انتخاب میکنم(بت فرمتex4) یادآوری میکند که:
Installation in progress

Select Boot Method MX Linux uses the GRUB bootloader to boot and MS-Windows.

By default GRUB2 is in the Master Boot F (MBR) or ESP (EFI Sy Partition for 64-bit systems) of your bo and replaces the bo you were using befo normal.

If you choose to inst to Partition Boot Re instead, then GRUB installed at the begi the specified partiti option is for experts

If you uncheck the Install

0% - Preparing to install MX Linux

Abort

ㄔㄨ

MX Linux Installer

Smartmon tool output:

sda (/, ESP) --- 197 Current Pending_Sector 3

The disks with the partitions you selected for installation pass the SMART monitor test (smartctl), but the tests indicate it will have a higher than average failure rate in the near future.If unsure, please exit the Installer and run GSmartControl for more information.

Do you want to continue?

x No

Yes
« آخرین ویرایش: 23 امرداد 1401، 10:51 ب‌ظ توسط حافظ دوست »
مالی که ز تو کس نستاند، علم است...حرزی که تو را به حق رساند، علم است....جز علم طلب مکن تو اندر عالم... چیزی که تو را ز غم رهاند، علم است... مباش غره به علم و عمل، فقیه! مدام که هیچکس ز قضای خدای جان نبرد!

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
پاسخ : تشخیص صحیح پارتیشن توسطmxlinux
« پاسخ #1 : 23 امرداد 1401، 08:42 ب‌ظ »
به گمانم مشکل پارتیشن ها از کرنل لینوکس است.
پی نوشت: mx linux دقیقاً همان چیزیست که من میخواستم.
مالی که ز تو کس نستاند، علم است...حرزی که تو را به حق رساند، علم است....جز علم طلب مکن تو اندر عالم... چیزی که تو را ز غم رهاند، علم است... مباش غره به علم و عمل، فقیه! مدام که هیچکس ز قضای خدای جان نبرد!

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
پاسخ : تشخیص صحیح پارتیشن توسطmxlinux
« پاسخ #2 : 23 امرداد 1401، 08:50 ب‌ظ »
ارور نداده. داره میگه هارد مشکل داره و پیشبینی کرده که در آینده‌ی نزدیک کامل از بین میره. می‌تونی نصب رو ادامه بدی.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
پاسخ : تشخیص صحیح پارتیشن توسطmxlinux(رفع نشد)
« پاسخ #3 : 23 امرداد 1401، 09:09 ب‌ظ »
خطایش مربوط به هارد دینامیک است...لعنت خداوند بر مایکروسافت با این ابداعش.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #4 : 23 امرداد 1401، 09:17 ب‌ظ »
پیشنهادم اینه که یک هارد جور کنید اطلاعات رو منتقل کنید بعد با خیال راحت مشکل رو حل کنید
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
و زمانی که یک پارتیشن انتخاب میکنم و هنگام نصب گراب:
GRUB installation failed. You can reboot to the live medium and use the GRUB Rescue menu to repair the installation.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #6 : 24 امرداد 1401، 02:16 ق‌ظ »
پیشنهادم اینه که یک هارد جور کنید اطلاعات رو منتقل کنید بعد با خیال راحت مشکل رو حل کنید
بنظرم همین چیزی که مهرداد گفت کن

اصلا گنو لینوکس خراب، چرا ویندوز نصب نشد؟ شاید مشکل سخت افزاری یا حتا نرم افزاری پیدا کردن اون پارتیشن ها، حالا نوعشون هم اونطور کرده ویندوز کارو خراب ترم کرده..
وقتی ویندوز که خودش اینکارو انجام داده و فقط خودش میدونه چطور کار میکنه نمیتونه نصب بشه، دیگه گنو لینوکس بماند..
البته شاید با بارگیری نسخه های دیگه ویندوز درست بشه و مشکل از اون نسخه ویندوزی که داشتید بوده باشه، به هرحال فکر نمیکنم این توزیع اون توزیع بپرید مشکل حل شه، الان شما هرچی نصب میکنید خطا میگیرید، در واقعیت اگه همه چی صحیح باشه برعکس شما بزور باید گنو لینوکسی پیدا کنید که نصب نمیشه! پس بهتره بجای این شاخه اون شاخه پریدن فکری دیگه کنید..

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
درود.
مایکروسافت را حلال نمیکنم.
درخواستی دارم؛ اینکه هرکه قصد مهاجرت از ویندوز به گنو/لینوکس را داشت، پیش از انکه توزیع مورد نظر را نصب کند، از نوع هارد دستگاه(دینامیک یا بیسیک) آگاهش کرده و بگویید که بیش از هرکاری بایستی هارد خود را به بیسیک تبدیل کند تا همچون من گرفتار نشود...
عجیب است اینکه هیچ اموزشی از هیچ منبعی(!) به نوع هارد(دینامیک یا بیسیک) اشاره نکرده‌ بود!
من همیشه بداقبال هم مانند همیشه بخت خوشی نداشتم، به همین علت لپتاپ من هم بلا استفاده شد؛ به طوری که اکنون حتی به ویندوز هم دسترسی ندارم.
« آخرین ویرایش: 24 امرداد 1401، 07:05 ق‌ظ توسط حافظ دوست »

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
تنها چیزی که به ذهنم میرسه هاردی چیزی از دوستی امانت بگیری کل اطلاعات رو منتقل کنی و از اول جدول پارتیشن بندی رو درست کنی
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
اگر دوستی با این کرامات می‌بود که اکنون شب و روز در پی راه حل نمی‌گشتم😂.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
دوست و فامیل و آشنا و همسایه و همکلاسی یعنی یک نفر پیدا نمیشه؟ حتی می‌تونی بری کافی‌نت و مشکلتو بگی و هارد قرض بگیری. یا با فلش فایل‌هاتو منتقل کنی به هارد یه سیستم‌هاش.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2651
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
موبایل های امروزی بعضیاش ۱۲۰ گیگ حافضه داره. شاید از این راه بشه
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
 ::) نه ایده جالبی نیست ۴۰۰ گیگ فایله

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2651
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
مهم اطلاعات درسی، کاری، خاطره ، پروژه ها و .... هست. چیز های قابل دانلود  رو میشه بعدا از اینترنت  گرفت. البته این فقط یک پیشنهاد بود. :::)
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
درود. چگونه میتوان ۴۰۰ گیگابایت اطلاعات را در فضای ابری ذخیره کرد؟!
کدام سرویس دهنده‌ای به طور رایگان ۴۰۰۰ گیگابایت در اختیار مصرف کننده قرار می‌دهد؟!