این موضوع رو متوجهام، ولی این دیگه کسب کار نیست اسمش
خب دبیان که کسب و کار نیست. اصلاً چیزهایی به بزرگی دبیان رو نمیشه به صورت کسب و کارس یا سازمانی دولتی و مثل اینها پیش برد. اینها به صورت جنبشهای اجتماعی پدید میآن.
خب این بخاطر همون حمایت مالی افراد بوده البته میشه گفت 99 درصد افراد حمایت مالی نمیکنند ولی خب همون درصد کمش هم کافی بوده، خب درآمد که حمایت مالی حساب نمیشه؟!، اگه هم درآمد از روی حمایت مالی باشه و برنامه ساخته شده کاربر های زیادی نگیره حالا به هر علتی، اون کاربر هام حمایت مالی نکنن داستان چی میشه؟
نه اتفافاً. این به خاطر این بوده که بحث پول و کسب و کار واردش نشده. حمایتهایی که از دبیان یا اوبونتو میشه، معمولاً از جنس اهدای سرور و مثل اینهاست، نه پول!
خیر. قرار نیست که نشه فهمید. میشه دیس اسمبلش کرد و فهمید.
تا حالا تلاش کردی چنین کاری کنی؟ عملاً غیرممکنه
خوب پس قبول داری که نمیشه کد و باینریش رو فروخت و فقط اون سفارش دهنده اولیه شاید پول بده. و 📃 📜
نه. اتفاقاً من خودم همیشه کد رو فروختم. پروندهٔ اجرایی خودش ارزشی نداره و اشانتیون کده. اون سفارشدهنده هم تا پول رو نده، کد نوشته نمیشه!
نمیدونم، احساس میکنم نرم افزار آزاد راه های خیلی کمتری برای درآمد داره نسبت به انحصاری، فکر کنم بهتر باشه یکم درموردش جستوجو کنم و مقایسه کنم، در ظاهر فکرم میگه اینطوره، که ممکنه اشتباه باشه(نمیدونم) به هرحال ممنون
اشتباه حس میکنی. درامد مربوط به مدل کسب و کار نرمافزاره. پر مدل کسب و کار، آزاد یا مالکیتی بودن اصلاً مهم نیست.
نه نگرفته منظور من یه توزیعی مثل زورین بود که خدمات اینجوری بده مگر نه پول که همه میتونن
حتماً باید یقهات رو بگیرن، مجبورت کنن؟