انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی برای بهینه سازی رزبری پای (سرور خانگی)  (دفعات بازدید: 929 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین farooqkz

• Full Member
  • *
  • ارسال: 112
    • وب‌سایت شخصی
سعی کردم یه لیست نسبتا کامل اینجا درست کنم  :‌ https://poll.snopyta.org/KBWjW6gQjO1unzm7

یه نگاه بهش بندازین و رای بدین

و بعد توی همین تاپیک بنویسید کدومشون رو انتخاب میکنید یا پیشنهاد میدین ممنون

نمیدونم چرا ولی فکر می‌کنم نمیدونید دارید چیکار می‌کنید با توجه به لیستی که درست کردید.

آفلاین saleh143

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
اگه احتیاج به مرکز رسانه داری، توصیه می‌کنم از اول osmc رو نصب کنی و بعد بقیهٔ چیزها رو در کنارش بیاری بالا.

osmc رو نصب کردم یکم رم زیاد مصرف میشه و افزونه های کدی مثل invidious و ted واسه من کار نکرد

osmc :
Ram usage = 305Mi
Disk usage = 1G
Boot duration  = 30.942s
Running processes = 30
Pre-installed packages = 379

آفلاین saleh143

• Full Member
  • *
نمیدونم چرا ولی فکر می‌کنم نمیدونید دارید چیکار می‌کنید با توجه به لیستی که درست کردید.

شخصی نیست این یه لیست کلی هست برای اینکه بفهمیم چی بیشتر استفاده میشه

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 514
osmc رو نصب کردم یکم رم زیاد مصرف میشه و افزونه های کدی مثل invidious و ted واسه من کار نکرد
افزونه invidious واسه من کار می‌کنه. کلاً نصب نمی‌شه یا خطای 403 میده؟

آفلاین saleh143

• Full Member
  • *
نصب میشه راحت این خطا رو میده :

Request to invidious API exceeded timeout

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
نصب میشه راحت این خطا رو میده :

Request to invidious API exceeded timeout
این مربوط به خود افزونه هست. توی افزونه، نمونه‌ invidious ای رو انتخاب کردن که دیگه api نمیده. خود افزونه هم تنظیماتی برای ست کردن نمونه نمیده. ولی می‌تونید فایل zip افزونه رو استخراج کنید و تغییرش بدید. بعد از استخراج، توی فایل
resources/settings.xmlیک url هست. اون رو می‌تونید تغییر بدید به یک نمونه دیگه. مثلا:
https://invidious.kavin.rocksتوجه کنید آخرش اسلش نباشه و به همین فرمت باشه. بعد هم فایل رو ذخیره و دوباره تبدیل به فایل zip. اش کنید و توی کودی از قسمت افزونه نصبش کنید.
« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1401، 10:33 ب‌ظ توسط behzad1 »

آفلاین saleh143

• Full Member
  • *
توجه کنید آخرش اسلش نباشه و به همین فرمت باشه. بعد هم فایل رو ذخیره و دوباره تبدیل به فایل zip. اش کنید و توی کودی از قسمت افزونه نصبش کنید.
خود تنظمیات افزونه میشه نمونه رو تغییر داد با این حال
از طریق ssh فایل رو از مسیر ~/.kodi/addons/plugin.video.invidious ادیت کردم خطای ۴۰۳ میده
یکبارم حذف کردم از طریق
git clone https://github.com/TheAssassin/kodi-invidious-plugin.git ~/.kodi/addons/plugin.video.invidious

نصب کردم بازم خطای 403

نمونه رو از kavin به yewtube تغییر دادم ایندفعه خطای 429!!

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
نمونه رو از kavin به yewtube تغییر دادم ایندفعه خطای 429!!
خب مشکل اینجاست که هردوی این نمونه‌ها، api نمیدن. می‌تونید لیست نمونه‌هایی که api میدن رو از اینجا پیدا کنید:
https://api.invidious.ioهمون نمونه‌ای که بالا دادم کار می‌کنه.

آفلاین saleh143

• Full Member
  • *
الان چند تا نمونه که api میدن رو تست کردم لیست رو میاره همراه تامنیل ویدیو ولی پخش نمیشه جستجوی ویدیو هم خطا میده شاید تو ورژن های بعدیش درست بشه

کلا ناامید کننده هست kodi.bin  سی پی یو رو بین ۲۰  تا ۶۰ درصد مصرف میکنه فک کنم قسمت مدیا سنتر رو بیخیال بشم تا راه حل ساده و سبک پیدا کنم چون تلویزیون اسمارت هست البته اندروید نیست شاید یه فایل سرور ساده بهتر باشه

شدنی نیست ولی کاش میشد درخواست های سرور های انحصاری رو با سرورهای آزاد مثلا توی سرور redirect کرد البته شایدم راهی باشه میدونم با جاوا اسکریپت یا افزونه میشه داخل مرورگر اینکار رو کرد ولی برای دستگاه های دیگه مثل smart tv و گوشی نمیدونم میشه یا نه چون احتمالا مشکل certificate داشته باشه