سلام، دوستان قبلا هم یه موضوع در این رابطه ایجاد کرده بودم، اونجا دیگه خیلی شلوغ شده بود، اون راهحلهایی که گفتن، تست کردم و الان در این تاپیک نتیجه نهایی میگم که شاید راهحلی پیدا بشه.
دو تا مشکل اساسی با VLC من دارم:
1. کیفیت تصویر دچار اختلال میشه و یه جورایی شطرنجیه، زیاد هم کار نداره اون فیلم با چه فرمت یا کیفیتی باشه. مثل تصویر زیر:
البته توی این عکس دیگه اوضاع خیلی فجیعه، فقط برای نمونه گذاشتم، معمولا با یکمی عقب و جلو زدن کیفیت تصویر بهتر میشه.
2. مشکل لگ داشتن است که با توجه به حجم ویدئو و کیفیت اون متفاوت است، مثلا الان یک فیلم با فرمت mkv، با کیفیت 1080 و فشردهسازی x265 پخش کردم و این لگ تصویر کاملا توی فیلم مشهود بود، ولی با کیفیت HD فقط این لگ هنگام عقب و جلو زدن فیلم به چشم میاد. اشتباه نکنم بیشتر با همین کدک H.265 مشکل داره، ولی با بقیه ویدئوها هم اونقدر بینقص نیست.
راهحلهای امتحان شده:
1. تمامی راهحلهای موجود در اینترنت انجام دادم ولی نتیجه نداد، مثل لینک زیر:
https://www.videoconverterfactory.com/tips/vlc-lagging.html 2. بسته lubuntu-restricted-extras حذف کردم و به جاش ubuntu-restricted-extras نصب کردم، کمی بهتر شد، ولی درست نشد.
3. از پلیرهای دیگه استفاده کردم، SMPlayer و mpvPlayer نتیجه خوبی دادن، البته mpvPlayer خیلی بهتر بود، تقریبا بینقص اجرا میکرد، کیفیت تصویر هیچ مشکلی نداشت ولی همچنان لگ زدن توی عقب و جلو کردن فیلم تا حدودی هنوز پابرجا بود.