انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل پخش ویدئو در vlc  (دفعات بازدید: 1993 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
مشکل پخش ویدئو در vlc
« : 21 شهریور 1401، 10:43 ب‌ظ »
سلام، دوستان قبلا هم یه موضوع در این رابطه ایجاد کرده بودم، اونجا دیگه خیلی شلوغ شده بود، اون راه‌حل‌هایی که گفتن، تست کردم و الان در این تاپیک نتیجه نهایی میگم که شاید راه‌حلی پیدا بشه.

دو تا مشکل اساسی با VLC من دارم:
 1. کیفیت تصویر دچار اختلال میشه و یه جورایی شطرنجیه، زیاد هم کار نداره اون فیلم با چه فرمت یا کیفیتی باشه. مثل تصویر زیر:

البته توی این عکس دیگه اوضاع خیلی فجیعه، فقط برای نمونه گذاشتم، معمولا با یکمی عقب و جلو زدن کیفیت تصویر بهتر میشه.

2. مشکل لگ داشتن است که با توجه به حجم ویدئو و کیفیت اون متفاوت است، مثلا الان یک فیلم با فرمت mkv، با کیفیت 1080 و فشرده‌سازی x265 پخش کردم و این لگ تصویر کاملا توی فیلم مشهود بود، ولی با کیفیت HD فقط این لگ هنگام عقب و جلو زدن فیلم به چشم میاد. اشتباه نکنم بیشتر با همین کدک H.265 مشکل داره، ولی با بقیه ویدئوها هم اونقدر بی‌نقص نیست.

راه‌حل‌های امتحان شده:
 1. تمامی راه‌حل‌های موجود در اینترنت انجام دادم ولی نتیجه نداد، مثل لینک زیر:
 https://www.videoconverterfactory.com/tips/vlc-lagging.html

2. بسته lubuntu-restricted-extras حذف کردم و به جاش ubuntu-restricted-extras نصب کردم، کمی بهتر شد، ولی درست نشد.

3. از پلیرهای دیگه استفاده کردم، SMPlayer و mpvPlayer نتیجه خوبی دادن، البته mpvPlayer خیلی بهتر بود، تقریبا بی‌نقص اجرا می‌کرد، کیفیت تصویر هیچ مشکلی نداشت ولی همچنان لگ زدن توی عقب و جلو کردن فیلم تا حدودی هنوز پابرجا بود.
« آخرین ویرایش: 22 شهریور 1401، 12:49 ق‌ظ توسط sajadspeed »

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
پاسخ : مشکل پخش ویدئو در vlc
« پاسخ #1 : 21 شهریور 1401، 11:31 ب‌ظ »
می‌تونم بپرسم اصرارت برای وی‌ال‌سی واسه چیه؟ خب مثلا celluloid رو نصب کن که رابط گرافیکی برای ام‌پی‌ویه!
« آخرین ویرایش: 22 شهریور 1401، 01:09 ق‌ظ توسط سودو »
آرچ و گنوم!

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 22 شهریور 1401، 12:48 ق‌ظ »
اسرار آنچنانی ندارم روی vlc، چند تا کلید ترکیبی مهم نیاز دارم تنظیم کنم که خوب توی vlc به دلیل تنظیمات و کانفیگ بی‌نهایتش می‌تونم انجام بدم.
در مورد celluloid نمی‌دونستم ممنون، الان نصبش کردم و خوب بود، ولی مشکل اینجاست که الان دوباره تست کردم روی mpv هم هنوز مشکل داره، خیلی کمتر از بقیه ولی مشکل لگ زدن توی عقب و جلو کردن هنوز پابرجاست، البته کیفیت تصویر درسته درسته  \\:D/

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
« پاسخ #3 : 22 شهریور 1401، 01:14 ق‌ظ »
ام‌پی‌وی بشدت پیکربندی پذیره (قابل کانفیگه)! صفحه راهنماشو (man) بخون، از بی‌انتها‌ترین موارده!
(راستی یه چیزی بگم برای شمایی که گنوم برات غیرقابل‌ تحمله! اسم دیگه این بسته gnome-mpv ئه! 😂)
آرچ و گنوم!

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 22 شهریور 1401، 08:11 ق‌ظ »
خخخ، آهان نمی‌دونستم این موضوع رو، فکر کردم یه پلیر دم دستی سادس، پس اگه شد کوچ می‌کنم سمت mpv، ولی در آخر باید این مشکل لگ داشتن حل بشه.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #5 : 22 شهریور 1401، 06:28 ب‌ظ »
به عنوان راهی برای پاک کردن صورت مسأله، پلیر clapper رو هم یه امتحانی بکنید. پروژه‌ی جدیدیه و رابط کاربری مدرنی داره. responsive طراحی شده و از این پلیر در کنار  amberol، به طور پیش‌گزیده در گنوم موبایل داره استفاده میشه. از اونجا که احتمالاً هنوز وارد مخازن توزیع‌ها نشده و باید با flatpak نصب بشه، میشه مطمئن بود که مشکلی از بابت نصب نشدن یا هماهنگ نبودن وابستگی‌ها هم نخواهد داشت.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
« پاسخ #6 : 22 شهریور 1401، 06:49 ب‌ظ »
به تنظیمات وی‌ال‌سی برو و اوت‌پوت ویدئو رو روی xvideo بذار، ریستارتش کن و بررسی کن نتیجه رو.

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 23 شهریور 1401، 01:23 ق‌ظ »
به عنوان راهی برای پاک کردن صورت مسأله، پلیر clapper رو هم یه امتحانی بکنید. پروژه‌ی جدیدیه و رابط کاربری مدرنی داره. responsive طراحی شده و از این پلیر در کنار  amberol، به طور پیش‌گزیده در گنوم موبایل داره استفاده میشه. از اونجا که احتمالاً هنوز وارد مخازن توزیع‌ها نشده و باید با flatpak نصب بشه، میشه مطمئن بود که مشکلی از بابت نصب نشدن یا هماهنگ نبودن وابستگی‌ها هم نخواهد داشت.
تشکر امتحان میکنم حتماً

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 23 شهریور 1401، 01:24 ق‌ظ »
به تنظیمات وی‌ال‌سی برو و اوت‌پوت ویدئو رو روی xvideo بذار، ریستارتش کن و بررسی کن نتیجه رو.
نتیجه‌ای نداده، قبلاً انجام دادم 👍

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #9 : 24 شهریور 1401، 03:51 ب‌ظ »
سلام، اگه سیستم با قدرت خیلی بالایی ندارید این مشکل عادیه،  اول از همه گرافیک شما شتاب دهنده سخت افزاری داره؟ اگه اره ببینید فعال میشه یا خیر، برای مثال من یه توزیع داشتم هرکاری میکردم فعال نمیشد و نتیجش این بود ویدیو های کم کیفیت کدک  x265 درست پخش نمیشد، ولی بعد نصب توزیع معمول که اون قابلیت به راحتی با نصب یه پکیج فعال میشد(و البته شایدم بدون نصب پکیج، درست یادم نیست) فیلم های 4k با کدک x265 هم میتونستم به راحتی اجرا کنم

راه راحت تر، خب شما فیلم x265 دانلود کردید، حجم کمتری هم داره که خب بهتره، با یک نرم افزار کدک عوض کنید به x264 راه خیلی خوبی نیست ولی از اذیت شدن موقع فیلم دیدن بهتره(:

پ‌ن: البته نمیدونم مشکل این لگ های شما سنگین بودن ویدیو یا باگ هست :)

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 24 شهریور 1401، 04:57 ب‌ظ »
سیستمم که ضعیف هست، ولی خوب موضوع اینه که توی ویندوز مشکل ندارم، قبلا هم تست کردم، هم روی کارت‌گرافیک اینتل و هم انویدیا، با درایورهای متفاوت، تاثیری توی پخش بهتر ویدئو نداشتن.

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #11 : 24 شهریور 1401، 07:31 ب‌ظ »
احتمالا vlc سعی می‌کنه از شتاب‌دهی نرم‌افزاری استفاده کنه و نتیجه میشه اینی که می‌بینید.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 25 شهریور 1401، 12:40 ق‌ظ »
خوب راهی نیست غیر فعالش کرد؟ پس چرا توی ویندوز مشکلی نیست؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #13 : 25 شهریور 1401، 12:42 ب‌ظ »
احتمالاً چون گرافیک انویدیا داری؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 25 شهریور 1401، 01:07 ب‌ظ »
بله انویدیا دارم، ولی خوب روی اینتل هم فرقی نداشت، روی لپ‌تاپ یه بنده خدای دیگه هم که AMD داشت تست کردم همین مشکل وجود داشت :|
میگم احتمال داره این لوبونتو نمی‌دونم پکیج‌ نامناسبی چیزی خودکار نصب کرده باشه که این مشکل به وجود اومده؟
چون همانطور که گفتم وقتی بسته lubuntu-restricted-extras کامل حذف کردم و به جای اون ubuntu-restricted-extras نصب کردم عملکرد بهتری داشتم.