انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نت من با مشکل dns probe possible مواجه شده حل شد  (دفعات بازدید: 577 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohammad Gho

• Full Member
  • *
  • ارسال: 140
سلام نت من با مشکل dns probe finished مواجه شده کامل قطعه  اول به نت وصل بودم قصد وصل کردن vpn داشتم و همزمان  افزونه های Proxy Switcher و با ultra surf قطع و وصل میکردم که یهو کلا از نت قطع شدم تموم راه های رسیدن به نت توی فروم askubuntu رفتم نشد مثل عوض کردن dns به 8.8.8.8 توی فایل resolv
اساتید به داد برسید این بگم نت از همراه hotspot میکنم رو سیستم ام  توی ویندوز و اندروید نت دارم فقط اوبونتو مشکل دارم
 -systemctl-resolv  --flush-caches دستور زدم نشد
« آخرین ویرایش: 19 مهر 1401، 04:57 ب‌ظ توسط Mohammad Gho »

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
سلام، از چه فیلتر شکنی استفاده کردید؟ بهتره هرگز از فیلتر شکن های انحصاری استفاده نکنید، برای مثال فیلتر شکن windscribe  زیاد پیش اومده تو انجمن درمورد قطع شدن اینترنت بعد استفاده ازش گفته بشه(برای خودمم پیش اومده)

آفلاین Mohammad Gho

• Full Member
  • *
  • ارسال: 140
سلام، از چه فیلتر شکنی استفاده کردید؟ بهتره هرگز از فیلتر شکن های انحصاری استفاده نکنید، برای مثال فیلتر شکن windscribe  زیاد پیش اومده تو انجمن درمورد قطع شدن اینترنت بعد استفاده ازش گفته بشه(برای خودمم پیش اومده)

سلام بله من اغلب از مرورگر تور استفاده میکنم ولی در مواقع اجبار ازwindscribe  دیشب تازه نت وصل شده بود سرعت پایین بود چند بار windscribe تست کردم وصل نشد فقط دستور فایروال خود windscribe   زدم توی ترمینال پیام داد اف شد دیگه بعدش با دوتا افزونه اولترا سورف و سویچ پروکسی ور رفتم شاید نت از فیلتر رد شه کلا یهو قطع شد من یه  MATE Desktop Environment  دارم بعدش وارد اون شدم با تغییر dns
در حد باز کردن دو تا تب سایت گوگل درست شد رفتم توی ubuntu اصلا وصل نشد برگشتم MATE  اونم بازم قطع شد در حالی که همین الان همون dns همیشه فعاله ولی بازم هیچ
اگر از windscribe    باشه چه راهی هست درستش کنم
« آخرین ویرایش: 07 مهر 1401، 09:57 ب‌ظ توسط Mohammad Gho »

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
راستش دقیق نمیدونم کجارو دستکاری کرده و چطور درست میشه دوستان بیان راهنمایی میکنن، ولی نرم افزار اجرا کن چند بار دیوارآتشش رو خاموش روشن کن یبار بزن به فیلتر شکن وصل بشه، یا حتا یبار حذفش کن اگه درست نشد دوباره نصبش کن، ولی درکل پیشنهاد میکنم کلا از این نرم افزار استفاده نکنی جدای از انحصاری بودن میبینی که بنظر نرم افزارش کلا کارش اینه سیستم هارو خراب کنه انقدر بد ساخته شده!