شروع انجام پروژه بدون شناخت پایههای علوم کامپیوتر، ازتون یه برنامهنویس تجربی میسازه و حیفه یک برنامهنویس تجربی بشید، وقتی امکان این رو دارید که یک برنامهنویس خوب بشید.
تعریف برنامه نویس تجربی چیه و اشکالش چیه ؟
نه ببنید تا حدودی با جناب nixoeen موافقم، آخه خیلی ازمواقع افراد سریع وارد بازار کار و گرفتن پروژه میشوند و دیگه فراموش میکنن که باید یادبگیرن، مباحث تئوری و عمیق بخونن و به قول معروف میفتن توی یه حلقه عملگرایی محض که این اصلا خوب نیست. زیاد از این برنامهنویسها داریم که صرفا عملگرا هستند.
ببین آقا مهرداد با توجه به شناحت سطحی که از شما دارم پیشنهادم این است که فعلا به هیچوجه سمت پروژههای وردپرس نرو، فکر نمیکنم که برنامهنویسی بلد باشید و به قطع میگم که وردپرس صرفا منجر به هدر دادن وقت گرانبهای شما میشه، فکر میکنم سنتون پایین باشه، این زمان خیلی خیلی زمان خوبیه برای یادگیری، از دستش نده.
پروژه میخوای بگیری همون کارهای گرافیکی سبک انجام بده، انجام پروژههای مثلا وب بزار موقعی که واقعا برنامهنویس شدی. وردپرس زدن برای مشتری موقعی درسته که قدرت هندل کردن پروژه در حد سورس داشته باشی، وگرنه همش میشه اعصابخوردی و کیفیت پایین خروجی نهایی.
ببین برادر بنده هم اوایل یه جورایی بیشتر به شکل تجربی یادمیگرفتم، توی سن پونزده، شونزده سالگی پروژه وب با PHP میزدم و خوب درست یکسری مزیتها برام ایجاد شد، ولی الان که نگاه میکنم میگم شاید بهتر بود بیشتر به یادگیری تئوری اهمیت میدادم، البته بنده رشته تحصیلی و دانشگاهیم همین است و بخوامنخوام مباحث تئوری میخونم و آشنا میشم اگه شما مسیر زندگی و تحصیلیت هم به این سمت نباشه یکم سخت میشه این راه واست.
بازم تاکید میکنم، به هیچ عنوان در حال حاظر سمت گرفتن پروژههای وردپرس نرو، بشین قشنگ علاقتو پیدا کن و برنامهنویسی را شروع بکن. عجله هم نداشته باش که تموم کنی و از اینجور حرفا، به عنوان یه تفریح اصلا بهش نگاه بکن، لذت ببر و فعلا دنبال نتیجه مالی نباش، اون خودش میاد.