0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نکته خاصی نداره. دو تا پارتیشن میسازی، مثلا اول اوبونتو رو نصب میکنی، بعد فدورا.فدورا اوبونتو رو میشناسه، به اوبونتو باید بشناسونی، با اپدیت گراب!
سلام به همه دوستان و ناظران انجمن ... میخواستم یه فدورا کنار اوبونتو داشته باشم که بتونم از هر دوتاشم استفاده کنم یه جورایی دوال بوت ویندوز و لینوکس ... ولی میخوام لینوکس و لینوکسش رو انجام بدم ... اگه میشه راهنماییم کنین ... ممنون میشم
نقلقول از: Mr-C0der در 13 مهر 1401، 08:37 بظسلام به همه دوستان و ناظران انجمن ... میخواستم یه فدورا کنار اوبونتو داشته باشم که بتونم از هر دوتاشم استفاده کنم یه جورایی دوال بوت ویندوز و لینوکس ... ولی میخوام لینوکس و لینوکسش رو انجام بدم ... اگه میشه راهنماییم کنین ... ممنون میشم شاید LXC بکارت بیاد و بتونی همزمان جفتشون رو داشته باشی
نقلقول از: farooqkz در 14 مهر 1401، 12:55 قظنقلقول از: Mr-C0der در 13 مهر 1401، 08:37 بظسلام به همه دوستان و ناظران انجمن ... میخواستم یه فدورا کنار اوبونتو داشته باشم که بتونم از هر دوتاشم استفاده کنم یه جورایی دوال بوت ویندوز و لینوکس ... ولی میخوام لینوکس و لینوکسش رو انجام بدم ... اگه میشه راهنماییم کنین ... ممنون میشم شاید LXC بکارت بیاد و بتونی همزمان جفتشون رو داشته باشییا داکر حتی.
داکر بارگنج فراینده، نه سامانه!