یه سرور مجازی که کارت گرافیک گیمینگ داشته باشه و سخت افزار نسبتا قوی ، احتمالا هزینه اجاره دو سه ماهش از هزینه خرید بهترین کنسول های روز بیشتر میشه ! ،
همچنین در سرویس هایی که برای اینکار تهیه شدن ، تکنیک ها و ابزارهای خاص و بخصوصی پیاده شده که تاخیر بین ورودی کیبورد و دسته شما تا اجرا روی اون بازی و برگشت تصویر به شما به زیر یک ثانیه برسه ، که شما روی سرورمجازی این چیزا رو ندارید ، همچنین سرویس هایی مثل اکس کلاود و جی فورس ناو و .... کلاد هستن ، پردازش ها بین احتمالا هزاران کامپیوتر تشکیل دهنده شبکه ابری تقسیم میشن ، نه اینکه یک اکس باکس یا پی سی برای شما راه اندازی و برای بازی شما اختصاص بدن .
آخرین باری که جی فورس ناو رو تست کردم ، اجازه میداد بازی های رایگان رو ، رایگان بازی کنم ،
یادمه دستنی ۲ رو با سیستمی در حد گرافیک ۱۰۸۰ با ۶۰ فریم اجرا می کرد و من بازی رو استریم میکردم ،
الانم از اکس کلاد استفاده می کنم چندوقت یک بار و از همه سرویس های استریمی که تست کردم خیلی بهتر هست ، خیلی ، یادمه جاست کاز ۴ رو با اینترنت خونگی باهاش بازی کردم ،
ولی برای یه پرو گیمیر کافی نیست و همون بازی کردن عادی رو انتخاب می کنن پرو گیمرها ، البته نسبت به اینترنتی که در ایران داریم ، بیشتر برای تست خوب بود .