انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: پرینت و کپی (حل شد)  (دفعات بازدید: 3469 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • Debian + Mate
پاسخ : پرینت و کپی
« پاسخ #60 : 24 آذر 1401، 08:13 ب‌ظ »
از راهنمایی ارزنده اتان خیلی ممنونم.
( در GIMP ، توی تصویر جایی را که می‌خواهیم بماند با ماوس انتخاب می‌کنیم و بعد می‌رویم به منوی Image و سپس از آنجا زیر منوی  Crop to Selection را می زنیم.با اینکار جاهایی را که انتخاب نکرده بودیم، حذف می شوند.)

یک چیزی هم که سر در نمی‌آورم با باز کردن یک تصویر در همان ابتدا، معمولاً عکس 1 ، نشان داده می شود:
?Convert to RGB Working Space
نمی‌دانم این کادر محاوره ای چه می‌گوید و منظورش چیست؟ آیا convert را انتخاب کنم یا Keep را؟ چه تفاوتی از هم دارند؟آیا اینکه بخواهیم یکی از این دو گزینه را انتخاب کنیم، آیا تأثیری در خروجی پرینتی که می‌خواهیم بگیریم دارد یا نه؟پرینتر من سیاه سفید است، اگر پرینترم رنگی بود آیا فرقی می کرد؟

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #61 : 11 دی 1401، 05:20 ب‌ظ »
با سلام مجدد،

این متن را (عکس 1) چه‌جوری در LibreOffice Writer  بنویسم.
من وقتی مینویسم، ترتیب بهم می‌ریزد و اینطوری می شود.(عکس 2)

آفلاین esmaeelE

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1269
« آخرین ویرایش: 11 دی 1401، 05:38 ب‌ظ توسط esmaeelE »

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #63 : 11 دی 1401، 06:15 ب‌ظ »
ببخشید، نتونستم، نمی دانم مشکلم از کجاست.

آفلاین esmaeelE

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1269
« پاسخ #64 : 11 دی 1401، 07:49 ب‌ظ »
بعد از اعمال تغییرات باید یکبار برنامه را ببندید و مجدد اجرا کنید.

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #65 : 11 دی 1401، 08:19 ب‌ظ »
فرقی نکرد. اگر امکان داشته باشد ، دوستان تنظیمات خودشان را با مال من مقایسه کنند، شاید موردی این ور یا آن ور شده باشد. یا شاید هم یک جایی را اشتباه می کنم، خلاصه سر در نمی آورم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #66 : 11 دی 1401، 10:03 ب‌ظ »
بعد از 4، نشانهٔ راست به چپ رو (در صفحه‌کلید استاندارد فارسی دکمهٔ ترکیبی «دگرسازراست + 0») بذارید.

مرتبط: صفحه‌کلید فارسی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #67 : 12 دی 1401، 08:12 ب‌ظ »
ممنونم آقای بهزادی، از راهنمایی بی نظیرتان تشکر می کنم. صد سال هم می‌نشستم به فکر خودم نمی رسید.
آقای اسماعیلی از محبتتان سپاسگزارم.

( خیلی ساده اینکه:
روش اول:
 بعد از نوشتن واژه A4، بلافاصله زبان صفحه‌کلید را به فارسی برگردانید و سپس کلید Alt سمت راستی صفحه‌کلید را بگیرید و بعد کلید صفر را همزمان با آن فشار بدهید، با اینکار همانطور که خواهید دید، علامت مکانما که در سمت راست واژه A4 در حالت چشمک زن قرار داشت به طرف سمت چپ این واژه انتقال پیدا می‌کند و در سمت چپ این واژه شروع به چشمک زدن می کند. بعد هم بدون آنکه کار خاص دیگری انجام بدهید، بقیه مطالب را بنویسید.

روش دوم:
در حالت عادی نوشته زیر را تایپ کنید:

کپی و پرینت  A4‏    : 

و اما زمانیکه خواستید واژه  ۲۰۰۰  را بنویسید،اگر زبان صفحه‌کلید فارسی نیست، زبان صفحه‌کلید را به فارسی برگردانید و سپس کلید Alt سمت راستی صفحه‌کلید را بگیرید و بعد کلید صفر را همزمان با آن فشار بدهید، بعد هم بدون آنکه کار خاص دیگری انجام بدهید، بقیه مطالب را بنویسید.)

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #68 : 14 دی 1401، 01:20 ب‌ظ »
از راهنمایی ارزنده اتان خیلی ممنونم.
( در GIMP ، توی تصویر جایی را که می‌خواهیم بماند با ماوس انتخاب می‌کنیم و بعد می‌رویم به منوی Image و سپس از آنجا زیر منوی  Crop to Selection را می زنیم.با اینکار جاهایی را که انتخاب نکرده بودیم، حذف می شوند.)

در این زمینه کمی تجربه بیشتر بدست آوردم و می‌خواهم مطلب بالایی را تکمیل کنم.
تا جایی که فهمیدم از هر ابزاری که در GIMP استفاده کنی، نشانگر موس به شکل آن ابزار در میآید.شکل نشانگر موس برای Crop  یا  همان ابزار برش به شکل چاقو می باشد.
تا حالا دو روش برای اینکار متوجه شده ام:

روش اول:
 که راحت ترین روش این است که ابتدا در صفحه اصلی GIMP به دنبال ابزاری بنام
Crop Tool  بگردید یا بوسیله کلیدهای ترکیبی  Shift+C  اینکار را بکنید.همانطور که خواهید دید شکل نشانگر موس به شکل چاقو یا همان ابزار برش تبدیل می شود.
بعد در تصویر بوسیله موس، محل مودنظر را که می‌خواهید باقی بماند، انتخاب می نمایید و سپس می‌روید به یکی از گوشه‌ها یا کناره هایی را که انتخاب کرده‌اید، همانطور که می بینید، شکل نشانگر موس از حالت چهار سو + ابزار برش  تبدیل می‌شود به مثلث  + ابزار برش، در اینحالت تنها کافیست که در همان گوشه یا کناره یک کلیک بکنید، تا تنها محلی را که انتخاب کرده اید، باقی بماند و باقی جاها حذف بشود.

روش دوم:
ابتدا می‌روید به منوی Tools و سپس به زیر منو Selection Tools و در آنجا یکی از دو ابزار
Rectangle Select (می توانید از کلید میانبر R یا r برای اینکار استفاده کنید.) یا Ellipse Select(می توانید از کلید میانبر E یا e برای اینکار استفاده کنید.) را انتخاب نمایید.
بعد می‌روید در تصویر، محل موردنظرتان را که می‌خواهید باقی بماند را بوسیله موس انتخاب می نمایید.
بعد هم بروید به منوی Image و از آنجا به زیر منوی Crop to Selection  . با اینکار  تنها محلی را که انتخاب کرده اید، باقی می ماند و باقی جاها حذف می شود.

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #69 : 19 دی 1401، 01:22 ب‌ظ »
یکی از مشتریان، یک فایل تصویری داد که از آن پرینت بگیرم، معمولاً کارهایم را در این زمینه با
Image Viewer  انجام می‌دهم ولی نمی‌دانم چرا خطا داد و آن فایل را نتوانست باز بکند.(Image Viewer.png)
ولی توانستم با استفاده از Mirage بدون مشکل آن فایل را باز کنم.بنظرتان:

۱- چرا Image Viewer نتوانست ولی Mirage توانست؟
۲- می‌خواستم در همان Mirage از آن تصویر باز شده پرینت بگیرم ولی متأسفانه هیچ گزینه ای برای عمل پرینت نمی‌توانم در آن نرم‌افزار پیدا کنم.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2641
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #70 : 19 دی 1401، 01:28 ب‌ظ »
اینکه خطا داده رو نمیدونم. شاید اگه آپدیت کردی درست شد ولی میتونی با firefox بازش کنی و پرینت بگیری.
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #71 : 16 اسفند 1401، 08:21 ب‌ظ »
برخی از فایل‌های تصویری را که می‌دهند از آن‌ها پرینت بگیرم، کیفیت خود تصاویر پایین است و نوشته‌ها و اشکال بصورت کم‌رنگ و محو هستند و در نتیجه پرینتی که می‌گیرم، کیفیت نامناسبی دارد.
آیا راهی وجود دارد که به یک نحوی کیفیت این تصاویر را ببرم بالاتر و یا به طریقی بشود اشکال پر‌رنگ تر بشوند و در نتیجه اگر بخواهم پرینت بگیرم، یک چیز قابل قبول تر دربیاید؟
بعنوان مثال یک نمونه از آن‌ها را اینجا قرار می دهم.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #72 : 16 اسفند 1401، 08:32 ب‌ظ »
در سوال  جدید  لطفا

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #73 : 16 اسفند 1401، 09:07 ب‌ظ »
در سوال  جدید  لطفا

چون بتازگی یک عدد پرینتر چند کاره خریده ام( HP LaserJet 3055 ) و می‌خواهم در زمینه کپی و پرینت کار بکنم ، فردی هم سراغ ندارم که بتوانم سؤالات و مشکلاتم را بپرسم ، می‌خواهم سوالاتم در این باره را تنها در این پست بپرسم.

دوست عزیز، چون سوالم خارج از عنوان اصلی تاپیک نیست و برایم (و احتمالا سایر عزیزان) یک مرجع در زمینه کار با پرینت و مسایل مربوط به آن بصورت عملی می باشد، فکر نمی کنم اشکالی داشته باشد، بهرحال اگر ناظرین محترم نظر دیگری داشته باشند، بدیده منت.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #74 : 16 اسفند 1401، 09:38 ب‌ظ »
موضوع یکسان ربطی نداره. ۹۹٪ موضوعات ارسال های این انجمن مربوط به گنو لینوکسه اونوقت باید همشو در یک تایپیک کرد؟ کلیت موضوع همونه ولی مشکل همون نیست. جدا کردن سوالا باعث میشه که نفر بعدی بتونه ازشون استفاده کنه