حتا توی نسخههای مختلف Microsoft Word هم ممکنه کاری که انجام شده متفاوت باشه. بهترین گزینه اینه که اون فرد فایل مورد نظر رو به PDF که استاندارد مشخصی داره، تبدیل کنه و شما اون فایل PDF رو چاپ کنید.
این مطلب به ذهنم نرسیده بود، ممنون از راهنمایی ارزنده اتان.
ولی اینجا یک مشکل کوچکی که وجود دارد این است که مشتری، معمولا رهگذری است که آمده در کمترین زمان کارش انجام بپذیرد و برود. در اینجا اگر من به مشتری بگویم که برود و pdf از فایلش بگیرد و برگردد، به احتمال زیاد این به معنی از دست دادن مشتری توسط من و مراجعه او به فرد دیگری می باشد.
احتمالا سایت هایی وجود داشته باشد که بشود در آنها فایل های word را به pdf تبدیل کرد ولی لزوم حفظ اسرار مشتری به نظرم جزو اولویت های این شغل می باشد.
سعی کردم (هر چند که دوست نداشتم) از طریق wine و playonlinux بتوانم word viewer را نصب کنم ولی طبق معمول که تا به این لحظه تجربه من از آنها خوب نبوده، سیستمم را دوباره بهم ریخت.(عکس 1 و همچنین با نصب word viewer به جای یک عدد منو به کلیک راست دو تا از نام این برنامه اضافه شده بود و......)، خلاصه دوباره سیستمم را restore کردم و از خیر این دو برنامه گذشتم. نمی گویم که برنامه بدی هستند، بدرد من یکی نمی خورند و روی اعصابم می روند.
در نظر دارم روی ماشین مجازی این قضیه را امتحان بکنم و شاید ویندوزی نصب کنم. چیز دیگری فعلا به ذهنم نمی رسد.