انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: فریز شدن اوبونتو  (دفعات بازدید: 462 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Hamijh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
فریز شدن اوبونتو
« : 09 آبان 1401، 08:01 ب‌ظ »
سلام دوستان وقتتون بخیر
من چند سالی هست میخوام لینوکس رو سیستمم نصب کنم ولی متاسفانه هربار به یک مشکل بر میخورم خیلی تا حالا سرچ کردم تحقیق کردم هزار تا روش زدم ولی نمیشه که نمیشه
مشکل : مشکل من این هست که وقتی سیستم کامل بالا میاد مثلا حالا چه برنامه ای باز کردم چه نه به صورت رندوم سیستم فریز میشه . موس و کیبورد هیچ کدوم کار نمیکنن و تنها راه میمونه ریست کردن  و خب من از ترس خراب شدن سیستم هربار کنسل میکنم قضیه رو و ویندوز رو نصب میکنم .خیلی لینوکس رو دوست دارم منتهی این مشکل من هست از خیلی باتجربه ها پرسیدم و تنها چیزی که به من گفتن اینه که مشکل از کارت گرافیک من شاید میتونه باشه .ولی من تو ویندوز هیچ مشکلی ندارم و مشکل من تنها تو لینوکس هست . کارت گرافیک من  xfc rx 570 8gb  هست . ممنون میشم صاحب نظران و دوستانی که تخصصی دارند کمک کنن. این هم بگم تاپیکم تکراری نیست چون واقعا تا حالا این جور مشکلی ندیدم تو تاپیک ها و همشون یه جوری فرق میکنه مشکلشون با من . ممنون میشم کمکم کنید

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
پاسخ : فریز شدن اوبونتو
« پاسخ #1 : 09 آبان 1401، 09:23 ب‌ظ »
کارت گرافیک های انویدیا مشکل ساز هستند.کارت گرافیک شما AMD هستش و فکر نمیکنم مشکل از کارت گرافیک باشه.من خودم کارت گرافیک NVIDIA دارم.گاهی مشکل ساز میشه.نه تو همه توزیع ها.بلکه تو بعضی از توزیع ها باهاش مشکل دارم.توصیه میکنم یه توزیع دیگه مثل دبیان stable یا pop!_OS روو تست کن و ببینی باز هم مشکل داری باهاش ! از نظرات تخصصی دوستان دیگه انجمن هم استفاده کن.نظر من تخصصی نبود.نظر شخصی خودم بود.
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 666
« پاسخ #2 : 10 آبان 1401، 06:52 ق‌ظ »
چقدر از پارتیشنو هنگام نصب به swap اختصاص میدی؟

آفلاین Enderman

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
  • Technoblade Nerver die💔
« پاسخ #3 : 10 آبان 1401، 05:56 ب‌ظ »
کارت گرافیک های انویدیا مشکل ساز هستند.کارت گرافیک شما AMD هستش و فکر نمیکنم مشکل از کارت گرافیک باشه.من خودم کارت گرافیک NVIDIA دارم.گاهی مشکل ساز میشه.نه تو همه توزیع ها.بلکه تو بعضی از توزیع ها باهاش مشکل دارم.توصیه میکنم یه توزیع دیگه مثل دبیان stable یا pop!_OS روو تست کن و ببینی باز هم مشکل داری باهاش ! از نظرات تخصصی دوستان دیگه انجمن هم استفاده کن.نظر من تخصصی نبود.نظر شخصی خودم بود.
غلطه راستش. چرا?
1.بعضی از کارت گرافیک های amd باز به نیاز به بخش انحصاری دارن و درست کار نمیدن.
2.اکثر کارت گرافیک های دسکتاپ amd ماینین و اگرم نباشن باز یسری هاشون مشکل دارن مثلا تو سری rx 500 برند xfx مشکلات کار نکردن گرافیک و فریز شایع است. تو دست دومشون هم که هر برندی میتونه ماینی باشه.
--------
1.گرافیک رو به صورت دست دوم گرفتین و اگر آره از کجا و تست کردین که ماینیه یا نه؟
2.الان توزیعی نصب دارید؟
پیامبر (ص):هرکس آبروی برادر مسلمانش را حفظ کند، بدون تردید بهشت بر او واجب شود.

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #4 : 10 آبان 1401، 11:31 ب‌ظ »
کدوم نسخه اوبونتو رو سعی کردید نصب کنید؟
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین Hamijh

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 17 آبان 1401، 12:07 ب‌ظ »

حقیقتا تا حالا  دبیان رو نصب نکردم ولی pop os  نصب کردم ولی باز هم همینظور بود .   manjaro , elementary os  هم همین مشکل بود

آفلاین Hamijh

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 17 آبان 1401، 12:08 ب‌ظ »
چقدر از پارتیشنو هنگام نصب به swap اختصاص میدی؟

من سیستمم ۱۶ گیگ رم ۳۲۰۰ داره کلا  swap اختصاص ندادم
مشکلی ایجاد میکنه مگه؟ رمم همیشه تهش ۳ گیگ استفاده میشه و بقیش خالی هست مشکل رم ندارم

آفلاین Hamijh

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 17 آبان 1401، 12:09 ب‌ظ »
غلطه راستش. چرا?
2.اکثر کارت گرافیک های دسکتاپ amd ماینین و اگرم نباشن باز یسری هاشون مشکل دارن مثلا تو سری rx 500 برند xfx مشکلات کار نکردن گرافیک و فریز شایع است. تو دست دومشون هم که هر برندی میتونه ماینی باشه.
--------
1.گرافیک رو به صورت دست دوم گرفتین و اگر آره از کجا و تست کردین که ماینیه یا نه؟
2.الان توزیعی نصب دارید؟

بله دست دو خریدم از یکی از مغازه های شهرمون و تست نکردم که ماین شده تاحالا باهاش یا نه

و بله الان اوبونتو هستم

آفلاین Hamijh

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 17 آبان 1401، 12:27 ب‌ظ »
کدوم نسخه اوبونتو رو سعی کردید نصب کنید؟

من از چند سال پیش تست میکردم از ابونتو

۱۴ شروع کردم تا الان ۲۲.۱۰

ولی هرچی میومد جلوتر بهتر میشد قبلا شاید در روز ۵۰ بار فریز میشد ولی الان که ۲۲.۱۰ دارم روزی تقریبا  ۳ یا ۴ بار
« آخرین ویرایش: 17 آبان 1401، 12:33 ب‌ظ توسط Hamijh »

آفلاین Enderman

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
  • Technoblade Nerver die💔
« پاسخ #9 : 17 آبان 1401، 07:04 ب‌ظ »
غلطه راستش. چرا?
--------
2.الان توزیعی نصب دارید؟

بله دست دو خریدم از یکی از مغازه های شهرمون و تست نکردم که ماین شده تاحالا باهاش یا نه

و بله الان اوبونتو هستم
راستش مهلت تست نداره? البته اگر داشت که الان تمومه
تست های بنجمارک از کارت گرافیک بگیرین مثلا 3dmark passmark و بازی.برای بازی میتونید استیم رو روی اوبونتو نصب کنید با فلت پک.تو اینترنت سرچ کنید آموزشش هست.
اگر دیدین امتیاز پنجمارک از حد معمول کمتره یا تو بازی فریز یا تصویر میره یعنی کارت گرافیک ماینیه
« آخرین ویرایش: 17 آبان 1401، 07:11 ب‌ظ توسط Enderman »
پیامبر (ص):هرکس آبروی برادر مسلمانش را حفظ کند، بدون تردید بهشت بر او واجب شود.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #10 : 17 آبان 1401، 10:58 ب‌ظ »
یعنی همیشه این مشکل بوده؟ ویندوز چطور؟  توی اون توی کارهای سنگین یا تحت فشار گذاشتن گرافیک مشکلی نیست؟
بنظرم یبار اوبونتو در حافظه دیگه نصب کن، و اگه دوتا رم داری یکیش در بیار و یبار تست کن و بذار سر جاش دومی در بیار و باز تست کن، ببین باز یخ میزنه یانه، و دمای پردازنده هم دقت کن بالاست یا نه