انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با AptOnCD  (دفعات بازدید: 1123 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tornaddo

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
  • HP-ProBook-4530s os: ubuntu 12 & windows 7
مشکل با AptOnCD
« : 05 مهر 1389، 08:06 ب‌ظ »
سلام
راستش سیستمم تنظیماتش قاطی کرده بود چون فکر میکردم با این نرم افزار از update هام بک آپ دارم برداشتم از اول نصب کردم.
ولی حالا که اومدم restore کنم فایلو لود میکنم تمومشون میان ولی وقتی دکمه restore میزنم هیچ اتفاقی نمی افته و نصب نمیشن! چرا؟

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: مشکل با AptOnCD
« پاسخ #1 : 06 مهر 1389، 12:13 ق‌ظ »
برنامه فوق فقط از فایلهای برنامه های دانلود شده شما یه پشتیبان میگیره و وقتی ریستور کردید به پوشه مورد نظر منتقل میکنه و برنامه ای رو نصب نمیکنه
ولی وقتی شما بخواید برنامه ای نصب کنید اول میره سراغ اون پوشه که برنامه aptoncd فایلها رو درونش ریخته و اگه از قبل دانلود شده باشه و نسخه بروز باشه دیگه دانلودش نمیکنه
پس این برنامه برنامه ای رو نصب نمیکنه
شما باید خودت نصب کنی  ;) البته این کار خیلی معقول تره و شما میتونی این cd رو به کس دیگه ای بدید و ایشون یه سری برنامه هایی که شما نصب کردید و اون نمیخواد رو نصب نکنه  ;D
ولی در مورد آپدیت ها
بعید میدونم از اونا پشتیبان بگیره
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
پاسخ به: مشکل با AptOnCD
« پاسخ #2 : 06 مهر 1389، 09:54 ق‌ظ »
تا جایی که میدونم بروزرسانی سیستم فایلهای دانلود شده رو جایگزین فایلهای قدیمی میکنه و اصلا بسته ای رو نگهداری نمیکنه!!!
البته شاید..
ولی برنامه AptOnCD کار ساده ای انجام میده و اونم اینکه هرچی توی archive  باشه زو کپی میگیره و نگه میداره و وقتی هم بخواین بازگردانی کنید راحته ولی بعید میدونم از بروزرسانی هم پشتیبانی بفرمایند
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...