انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: integrating AppImages مشکل در اجرای اپ ایمیج نرم افزار synfig studio  (دفعات بازدید: 332 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین matipith

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
سلام وقت بخیر
من بسیار مبتدی هستم به همین خاطر میدونم شاید براتون پیش پا افتاده باشه این موضوع
من نسخه های اپ ایمیج مختلفی رو در بلک آرچ به درستی و مثلا گیمپ رو با پلاگین هاش به درستی ران میکنم
ولی نرم افزار synfig studio  رو که اپ ایمیجش رو دانلود کردم وقتی ران میکنم منو ها نوشته ها و ... به صورت علامت سوال نمایش داده میشه
مثل اینکه نیاز هست daemon های اجرا کردن اپ ایمیج رو نصب کنم قبلش
من از نسخه لایو بلک آرچ استفاده میکنم میخواستم بدونم میشه یکی راهنماییم کنه چطور باید اینکارو کنم ؟
اجرای کدش رو دقیق بهم بگید تو ترمینال چی بزنم واقعا ممنونم میشم
« آخرین ویرایش: 30 آبان 1401، 11:24 ب‌ظ توسط matipith »

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
دوستان؟ تو دبیان‌بیس‌ها می‌گفتن کالی نامعقوله. تو ارچ‌بیس‌ها، ارچ‌من بود یا بلک‌ارچ؟
از اون گذشته چرا یه توزیع بهتر استفاده نمی‌کنی؟ ضمن این‌که دستور درسته و نه کد.
آرچ و گنوم!

آفلاین matipith

• Newbie
  • *
بسم نوب العالمین
قطعا وقتی من وارد کردن یه دستور برای مشکلای اولیه رو بلد نیستم باید بدونید هیچ منطقی پشت انتخاب این توزیع هم نیست صرفا دوست دارم امتحانش کنم یه چند تا نرم افزارم که باهاشون کار میکنم رو میخوام این رو هم داشته باشم یا جایگزیناشونو ...
بعد من برای ارتباط با shell حتی یه ذره هم BASH اینا هم بلد نیستم دارم سعی میکنم رو یه توزیع رندوم اونا رو هم یاد بگیرم تا بعدش حالا انتخاب کنم که چه توزیعی بیشتر به دردم میخوره ولی GUI این آرچم باحاله به عنوان یه گرافیست باهاش ارتباط گرفتم
اگر میدونید چطور میشه درستش کرد میشه بهم بگید ؟ لطفا ؟

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
واقعا نمی‌دونم. مشکل از بسته‌های فونت باید باشه احتمالا.
ارچ توزیع خامیه، از بلک‌ارچ خبر ندارم. ولی بهت توصیه می‌کنم فعلا تا نوبی از همون اوبونتو یا دبیان استفاده کنی.
اگه یه دفعه بری سراغ چیزی مثل این توزیع، زده می‌شی.
دوره الپیک یک جادی یا هوشمندی راد رو ببین تا با محیط cli و شل آشنا بشی.
پیشنهاد خودم دومیه.
آرچ و گنوم!

آفلاین matipith

• Newbie
  • *
آره باید اوبونتو رو دانلود کنم ولی باز تا جایی که فهمیدم از هر توزیعی هم استفاده کنم تا تست کافی به شل نداشته باشم و نتونم رپوزیتوری و دیپندنسی ها رو درست  پیدا و اینستال  کنم  یا از گیت بگیرم تو هر توزیعی مشکل خواهم داشت ، من فکر کنم یه بارم فدورا نصب کردم لایوم نبود میومدم از یه پکیج نرم افزاره ساده ای مثل بلندر (منظورم تز سادگی شناخته شده هست) رو نصب می‌کردم بعد میگفت مثلا فلان دیپندنسی هارو می‌خواد بعد نمیدونستم چطور همشونو یه جا نصب کنم یا ناقص نصب میکردم و کرش می‌کرد حتی کل او اس!!! میفهمم که بیس هارو باید بلد باشی ولی واقعا سخت میکنه کاربری رو لینوکس
مرسی برای راهنمایی به هر حال
« آخرین ویرایش: 01 آذر 1401، 12:51 ق‌ظ توسط matipith »

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
جان؟ همچین چیزی نداریم اصلا! مدیر بسته خیلی راحت بسته‌ها رو با وابستگی‌هاشون نصب می‌کنه. هیچ جای گنو وقتی از مخازن اصلی بسته نصب می‌کنی، وابستگی‌هاشو نمی‌سپاره به خود کاربر. اشتباه فهمیدی به کل.
همون دور‌ه‌هایی که گفتم رو ببینی همه چیز دستت می‌اد. کلا همه چیزو اشتباه گرفتی. کتاب‌خونه‌ها و وابستگی‌ها بهترین چیز در گنوئه! مطمئن باش اشتباه از طرف توئه. فقط اول دوره‌ها رو ببین. اول دوره‌ها!
ضمن اینکه هیچ‌وقت از خارج از مخازن هیچی نصب نکن. به‌ویژه از گیت‌هاب! هیچ‌وقت...
آرچ و گنوم!

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
همینطور که سودو گفت بنظر منم بهتره الان از دبیان یا اوبونتو استفاده کنی، احتمالا هنوز سیستم عامل برات جا نیفتاده، ولی میخوای بزور چیزای سختشو یاد بگیری(: در واقع منم هنوز bash رو بلد نیستم و خیلی مبتدی هستم، ولی نه تو ارچ نه هیچ توزیعی نیازم نشده، بهتره اول بدونی چیا نیاز داری بعد فکر کنی اینا مشکل ساز هست یا نه.. و کدوم یاد بگیری، فکر میکنم اون دوره ای که گفت هم مفید باشه

آفلاین matipith

• Newbie
  • *
من خودم عرض کردم که دانش تخصصی در استفاده از لینوکس ندارم اما برای کاربر های حرفه ای مثل شما چطور این موضوع که به نظر ساده میاد آنقدر سخته برطرف کردنش؟
ببینید من هدفم متخصص امنیت یا دولوپر لینوکس شدن که نیست به عنوان یه کاربر عادی یک توزیع از لینوکس رو انتخاب کردم و چون نمیخوام درگیر نصب و ابزارهای تخصصی اون توزیع بشم از نسخه های اپ ایمیج نرم افزارها میخوام استفاده کنم(حتی از نسخه لایو خود لینوکس هم استفاده میکنم فارغ از نوع توزیعش)
هدفم این هست که به عنوان یه انیمانور و گرافیست از سیستم عامل آزاد یا اوپن سورس و نرم افزارهای آزاد (رایگان) استفاده کنم و اونهارو آموزش بدم که بدون هزینه و دردسر در اختیار همه بشه قرار داد در هرجای دنیا (باز تاکید میکنم رایگان)
ببینید اصلا کاری به بلد بودن کرنل یا شل یا مفاهیم دیگه ندارم
لینوکس هم مثل هر سیستم عامل دیگه ای طبعا یک سری کاربر معمولی داره که مبخوان کارای روزمرشون رو بر فرض روی اون انجام بدن حالا اینکار میتونه استفاده‌ از فایرفاکس و کروم باشه استفاده از لیبر آفیس باشه ران کردن ویدیو باشه یا اجرای گیمپ و اینک اسکیپ و بلندر و سینفیگ استودیو مثل من .
حالا یه سری مشکل تو ران کردنش که ،دلیل کافی بر این نیست من حتما برم المپیک یک و دو و سه رو یاد بگیرم سرتیفیکیت داشته باشم که!!!!
الان یه مشکل روشنی دارم که فونت ها منو ها و  پنل هایی که فونت داره به طور خاص تو ابن نرم افزار (اپ ایمیجش)درست ران نمیشه باید چطور برطرفش کنم؟
این لینک رو ببینید:
https://appimage.github.io/SynfigStudio/
تو همینجا هم گفته اگر می‌خواید نرم افزار به درستی integrate بشه نسخه اپ ایمیجش باید daemon های اپ ایمیج رو چک کنم که کدومشون مشکل داره
حالا من میخوام همین کارو کنم چطور باید اینکارو کنم ؟ با فهمیدنش  فعلا  مشکلم برطرف میشه …
(میدونم الان دارید تو ذهنتون بهم می‌گیرد که:خوب مساله همینه دیگه اگه الپیک بلد باشی میدونی دیمون چیه و درستش میکنی :))
(باز هم ممنون از هر دوی شما که دلسوزانه راهنمایی کردید و پاسخ دادید ) خطابم از حرفای بالا به جامعه لینوکس هست نه شما عزیزان
« آخرین ویرایش: 01 آذر 1401، 10:05 ق‌ظ توسط matipith »

آفلاین matipith

• Newbie
  • *
در پاسخ به اینکه چرا نیاز دارمم روشنه
(نرم افزار آزاد )که اگر قرار باشه تو  اوگاندا روی یه سیستم داغون به یکی وکتور طراحی کردن یاد بدم بنده خدا نره لایسنس ادوبی بگیره
مثلا من خودم رو ویندوز یا مک از افینیتی ، کورل،الیستراتور استفاده میکنم و تدریس میکنم میخوام همونو رو لینوکس و با  اینک کار کنم و یاد بدم
یا رو ویندوز از تون بوم و انیمه استودیو وبلندر  استفاده میکنم الان میخوام با synfig کار کنم و بلندر
یا مثال های دیگه که فکر کنم منظورم رو فهمیده باشید (هدف اینه )

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
باشه. من خودمم یه کاربر معمولی‌ام! ولی تا وقتی با ساختارها اشنا نباشی، تا فلسفه‌شو رو درک نکنی...
ببین، مگه ویندوز رو از همون اول بلد بودی؟ خب به مرور یاد گرفتی. اینم مثل همون.‌ باید یاد بگیری حداقل این سیستم چجوری کار می‌کنه. اگه میخوای پایدار بمونه نباید از مخازن خارج شی. نباید نرم‌افزار انحصاری نصب کنی. باید‌ها و نباید‌ها رو باید درک کنی.
مثلا مهرداد! حتا فکر نمی‌کنم بدونه کلید میانبر کنسول چیه! ولی درک درستی از گنو داره. می‌دونه چجوری باید باهاش رفتار کنه. نباید مثل ویندوز ببینیش گنو رو. نباید بری از اینترنت برنامه پیدا کنی! بلندر توی مخازن رسمی توزیعت هست!
الان بهت پیشنهاد می‌کنم فقط یه اوبونتو نصب کنی و آروم آروم با سیستم‌عاملت دوست شی و بشناسیش!
« آخرین ویرایش: 01 آذر 1401، 03:11 ق‌ظ توسط سودو »
آرچ و گنوم!

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
منم همینی که سودو گفت نظرمه، منم روی بحث درک تمرکز دارم،  و منظور منم دقیقا همین بود نیاز نیست چیزای پیچیده ای یاد بگیری! منم نه اون دوره رو دیدم نه تاحالا آموزش خاصی دیدم البته نمیگم کار درستی‌هست بالاخره یادگیریم اینطور بود(:.. فقط وقتی بفهمی نرم افزار از کجا نصب میشه؟ ویندوز و گنو لینوکس چه فرقی دارن کارت راه میفته، وقتی به درک سیستم عامل برسی حداقل نیاز هات رو میدونی.. درکل سخت نگیر، سعی کن روند یادگیری که دوست داری رو پیش ببری تا درک بهتری هم از داستان داشته باشی، نه چیزی این وسط سخته نه هیچی، اگه چیزی رو متوجه هم نشدی به مرور میشی، حرفم اینه  شاید الان این توزیعی که نصب کردی گیج کننده باشه برات چون تازه واردی و یهو پریدی روی چنین چیزی و فقط همین، بعضی موقع این توزیع ها مشکلات بیشتری دارن، مثلا همین مشکل فونت، دبیان نصب کنی مشکل فونت فارسی نمیخوری ولی توی آرچ یکسری کار باید انجام بدی..، حتا خیلی بلد هاش هم حوصله این کارها ندارن و همون دبیان نصب میکنن که امثالش توی انجمن کم نیست(نمیگم ارچ خوب نیست اونم خوبه البته)

خب بگذریم همونطور که گفتم منم چیز خاصی رو بلد نیستم، راه حل مشکلت هم نمیدونم(:
ولی برنامه رو گرفتم، مشکلی نداشت، بجز وقتی که متن فارسی ایجاد میکردم، متن فارسی رو اینطوری مینویسه: س‌ل‌ا‌م ‌خ‌خ‌خ‌خ، که راستش فکر میکنم مشکل خود نرم افزار باشه که باید درستش کنه و پشتیبانی فارسی بیاره ??? مشکل توهم نوشتار فارسی هست؟ و نسخه غیر appimage درست هست؟
یا باید روشی بزنی درست بشه یا باید توسعه دهندگان برنامه به فارسی اهمیت بیشتری بدن(که فکر میکنم روش دوم درست تر باشه) حالا اگه کسی با روشی بلد بود درستش که که خوبه(من میکشم کنار خودتون حلش کنید :D)
« آخرین ویرایش: 01 آذر 1401، 04:49 ق‌ظ توسط ali-n »

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2657
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
https://www.aparat.com/nasser4321
من خودم آموزشای اینو می‌بینم. نسبتن بد نیست و گام به گام توضیح داده و رفته جلو
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین matipith

• Newbie
  • *
قصدم از ادامه ی گفتگو این نیست که من نمیخوام یاد بگیرم و مقابله کنم
اما میخوام چند تا چیزی بگم شاید منظورم رو درست تر برسونه
ببینید الان واسه من ۲ تا چیز مهمه
من میخوام از لینوکس به صورت لایو استفاده کنم پس نمیخوام نرم افزارهارو هم نصب کنم به همین خاطره از appimage استفاده میکنم
منم در موردش قطعا خوندم ویدیو دیدم که درک اولیه از یک سری مفاهیم دارم دیگه آقا من میدونم وقتی میخوام یه نرم افزار رو نصب کنی باید از پکیج منجر استفاده کنی مثلا apt یا Pacman در مورد آرچ لینوکس
ولی وقتی از پکیج استفاده میشه که میخوای یه نرم افزار رو نصب کنی(نه به صورت اپ ایمیج استفاده کنی) مبفهمم وقتی تو ترمینال دستور سرچ کردن در مخزن رو بزنم و بر اساس پیشنهاد هاش نسخه ی مورد نظرم رو نصب کنم دانلودش میکنه و نصب میشه و اینکارم کردم قبلا ولی مساله اینجاست که من میخوام از نسخه های نصب نشده استفاده کنم

میخوام لینوکس مثل الان روی یه فلش باشه و نرم افزارها هم روی یه فلش دیگه
در مورد زبان فارسی هم که گفتید اد کردن فارسی به کیبورد و اینها در بلک آرچ سخت نیست و تو مثلا نرم افزاره اینک به درستی حتی فارسی رو پشتیبانی میکنه(و اینم میدونم امکان داره یه نرم افزار خودش فارسی ساپورت نکنه)
من مشکلم فارسی نیست مشکل اینه که به طور خاص وقتی اپ (synfig studio)  رو اجرا میکنم نوشته های انگلیسی منو و ها و همه چیز فونتی نشون نمیده و علامت سواله حالا ظهر عکسشم میذارم
و میدونم این مساله به خاطر اینه که ران کردن بدون مشکل اپ ایمیج روی آرچ یا اصلا دبیان یک سری  دیمون می‌خواد که با بودن اونها مشکل فونت برطرف میشه
باز میگم میفهمم من دارم خارج از مخزن نرم افزار هارو میگیرم و میخوام اینطوری اجراشون کنم و این مشکل رو مطمئنم با لایو اوبونتو و اپ ایمیج در اونجا هم خواهم داشت
یکی بهم بگه من اینرو چطور حل کنم واقعا ممنونش میشم :

If you would like to have the executable bit set automatically, and would like to see SynfigStudio and other AppImages integrated into the system (menus, icons, file type associations, etc.), then you may want to check the optional appimaged daemon.

الان من مشکلم اینه دیمونی که باید با ران شدن بلک آرچ پیش نیاز نمایش درست فونت ها و این دست مشکلات در نسخه های اپ ایمیج رو برطرف کنه اجرا نمیشه
حالا آیا میشه اینرو نصب کرد؟؟ میشه از پکیج منجر دانلود کرد چطوریه این ؟؟؟؟

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
صحیح، نمیدونم چیزی که میگی چیه چون از appimage زیاد استفاده میکنم ولی چیز خاصی نصب نکردم، حدودا همه appimage ها راحت اجرا میشن و کم پیش اومده بعضی appimage ها اجرا نشن(که نمیدونم چرا)
به هرحال من توی لایو دبیان10 مشکلی ندیدم

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
سلام
فکر نکنم مشکل از نبود اون daemon‌ها باشه.
توی اون لینکی که گذاشتید گفته اگه می‌خواهید appimage هایی که دارید توی منوی برنامه‌ها بیاد و امکانات مربوط به اونها هم با سیستم یکپارچه بشه، باید daemon که گفته رو نصب کنید.

الان مشکل شما کلا یه چیز دیگه هست. مشکل شما اینه که منو‌ها و نوشته‌های داخل برنامه درست نمایش داده نمیشن. فکر نکنم این مشکل ربطی به نبود اون daemon داشته باشه.

احتمالا یه فونتی چیزی نصب نیست. شاید هم مشکل از خود appimage باشه. شاید اون نسخه‌ای که شما دانلود کردید مشکل دار بود و مشکل توی یه نسخه جدید‌تر حل شده‌.
اگه نسخه جدید برنامه اومده، اون رو دانلود و امتحان کنید و ببینید همچنان مشکل وجود داره یا نه.

فعلا اون appimage رو توی ترمینال اجرا کنید و خروجی‌هایی رو که میده اینجا قرار بدید.
اگه یه عکس هم از مشکل بذارید، احتمالا بهتر میشه راهنمایی کرد.

موقع فرستادن خروجی دستورات و اینجور چیز‌ها توی انجمن، از تگ کد استفاده کنید‌ تا متن مورد نظر درست نمایش داده بشه.
برای اینکار، موقع نوشتن، از بین دکمه‌های بالا اونی که علامت # داره رو بزنید تا یه تگ کد داخل نوشته شما قرار بگیره. متن مورد نظر رو بین این تگ بنویسید.
از قابلیت پیش‌نمایش استفاده کنید تا ببینید ارسال شما تقریبا چجوری قراره برای بقیه نمایش داده بشه.

برای کپی متن توی ترمینال، از ctrl + shift + v استفاده کنید. برای کپی متن از ترمینال، اول متن رو انتخاب کنید و بعد ctrl + shift + c رو بزنید.

میدونید که زکات علم نشر آن است