من خودم عرض کردم که دانش تخصصی در استفاده از لینوکس ندارم اما برای کاربر های حرفه ای مثل شما چطور این موضوع که به نظر ساده میاد آنقدر سخته برطرف کردنش؟
ببینید من هدفم متخصص امنیت یا دولوپر لینوکس شدن که نیست به عنوان یه کاربر عادی یک توزیع از لینوکس رو انتخاب کردم و چون نمیخوام درگیر نصب و ابزارهای تخصصی اون توزیع بشم از نسخه های اپ ایمیج نرم افزارها میخوام استفاده کنم(حتی از نسخه لایو خود لینوکس هم استفاده میکنم فارغ از نوع توزیعش)
هدفم این هست که به عنوان یه انیمانور و گرافیست از سیستم عامل آزاد یا اوپن سورس و نرم افزارهای آزاد (رایگان) استفاده کنم و اونهارو آموزش بدم که بدون هزینه و دردسر در اختیار همه بشه قرار داد در هرجای دنیا (باز تاکید میکنم رایگان)
ببینید اصلا کاری به بلد بودن کرنل یا شل یا مفاهیم دیگه ندارم
لینوکس هم مثل هر سیستم عامل دیگه ای طبعا یک سری کاربر معمولی داره که مبخوان کارای روزمرشون رو بر فرض روی اون انجام بدن حالا اینکار میتونه استفاده از فایرفاکس و کروم باشه استفاده از لیبر آفیس باشه ران کردن ویدیو باشه یا اجرای گیمپ و اینک اسکیپ و بلندر و سینفیگ استودیو مثل من .
حالا یه سری مشکل تو ران کردنش که ،دلیل کافی بر این نیست من حتما برم المپیک یک و دو و سه رو یاد بگیرم سرتیفیکیت داشته باشم که!!!!
الان یه مشکل روشنی دارم که فونت ها منو ها و پنل هایی که فونت داره به طور خاص تو ابن نرم افزار (اپ ایمیجش)درست ران نمیشه باید چطور برطرفش کنم؟
این لینک رو ببینید:
https://appimage.github.io/SynfigStudio/تو همینجا هم گفته اگر میخواید نرم افزار به درستی integrate بشه نسخه اپ ایمیجش باید daemon های اپ ایمیج رو چک کنم که کدومشون مشکل داره
حالا من میخوام همین کارو کنم چطور باید اینکارو کنم ؟ با فهمیدنش فعلا مشکلم برطرف میشه …
(میدونم الان دارید تو ذهنتون بهم میگیرد که:خوب مساله همینه دیگه اگه الپیک بلد باشی میدونی دیمون چیه و درستش میکنی
)
(باز هم ممنون از هر دوی شما که دلسوزانه راهنمایی کردید و پاسخ دادید ) خطابم از حرفای بالا به جامعه لینوکس هست نه شما عزیزان