انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: باگ جالب فایرفاکس  (دفعات بازدید: 636 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
باگ جالب فایرفاکس
« : 02 آذر 1401، 03:14 ق‌ظ »
سلام، من از نسخهٔ ۱۰۷.۰ فایرفاکس روی سیستمم استفاده می‌کنم و یه باگ جالب پیدا کردم که ممنون می‌شم بررسی کنید و ببینید که تو سیستم شما هم وجود داره یا نه.
کاری که باید بکنید اینه که یه فایل خالی با پسوند .rss ایجاد کنید و با استفاده از فایرفاکس اون فایل رو باز کنید (open with)، چیزی که روی سیستم من اتفاق می‌افته اینه که فایرفاکس با سرعت غیرقابل وصفی شروع به ایجاد تعداد نامحدودی New tab می‌کنه و این کار رو تا زمانی که نبندینش ادامه می‌ده.
لینک ویدئویی که از باگ ضبط کردم:
https://s24.picofile.com/file/8455993968/Screencast_from_2022_11_23_03_16_12.webm.html
« آخرین ویرایش: 02 آذر 1401، 03:21 ق‌ظ توسط محمد فنجون ☕ »

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
پاسخ : باگ جالب فایرفاکس
« پاسخ #1 : 02 آذر 1401، 11:04 ق‌ظ »
باگ نیست که! ربطی هم به .rss بودنش نداره. فقط باید فرمتی باشه که نتونه بازش کنه فایرفاکس!
وقتی بازش کنی ازت می‌پرسه چی‌کارش کنم؟
دو تا گزینه داره که با خود فایرفاکس بازش کنم یا دانلود؟ یه تیک‌م اون پایین داره برای تنظیم پیش‌گزیده.
اگه بزنی با فایرفاکس بازش کنه، دوباره همون پنجره میاد و می‌‌پرسه خب چی‌کارش کنم الان؟
تو احتمالا گزینه با خود فایرفاکس بازش کن رو زدی و اون تیک رو هم فعال کردی!
هی تب جدید باز می‌شه و نمی‌دونه باهاش چی‌کار کنه و دوباره بازش می‌کنه و دوباره و دوباره و...
« آخرین ویرایش: 02 آذر 1401، 03:33 ب‌ظ توسط سودو »
آرچ و گنوم!

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
« پاسخ #2 : 02 آذر 1401، 08:51 ب‌ظ »
باگ نیست که! ربطی هم به .rss بودنش نداره. فقط باید فرمتی باشه که نتونه بازش کنه فایرفاکس!
دو تا گزینه داره که با خود فایرفاکس بازش کنم یا دانلود؟ یه تیک‌م اون پایین داره برای تنظیم پیش‌گزیده.
اگه بزنی با فایرفاکس بازش کنه، دوباره همون پنجره میاد و می‌‌پرسه خب چی‌کارش کنم الان؟
هی تب جدید باز می‌شه و نمی‌دونه باهاش چی‌کار کنه و دوباره بازش می‌کنه و دوباره و دوباره و...
روی فایل‌های دیگه این اتفاق نیوفتاد، دیشب تو گروه endeavour os هم از اعضا خواستم امتحانش کنن که خب یکی از ادمین‌ها تایید کرد وجودش رو، این که تو یه لوپ بی‌نهایت می‌افته دقیقا باگه، نهایتش باید بگه یه فایل خالیه، نباید تو یه حلقهٔ بی‌نهایت بی‌افته.

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 896
  • ... :|
« پاسخ #3 : 02 آذر 1401، 10:19 ب‌ظ »
روی فایل‌های دیگه این اتفاق نیوفتاد، دیشب تو گروه endeavour os هم از اعضا خواستم امتحانش کنن که خب یکی از ادمین‌ها تایید کرد وجودش رو، این که تو یه لوپ بی‌نهایت می‌افته دقیقا باگه، نهایتش باید بگه یه فایل خالیه، نباید تو یه حلقهٔ بی‌نهایت بی‌افته.

عع تویی تو اون گروهه 😂 الان دیدم.
به نظرم یه باگ حساب میشه ولی خب، کار دیگه‌ای نمیتونه بکنه وقتی بهش بگی یادت بمونه! فکر کنم راه حلش اینه در این مواقع خاص که فایل رو نمیتونه نشون بده، یادش نمونه و دوباره سوال بپرسه.
میخوای گزارشش کن.
https://bugzilla.mozilla.org/