انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راه اندازی وبسایت روی سرور مجازی  (دفعات بازدید: 1530 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
راه اندازی وبسایت روی سرور مجازی
« : 14 آذر 1401، 08:02 ب‌ظ »
سلام دوستان

واسه راه اندازی سایت روی سرور مجازی، دبیان رو پیشنهاد میدید یا اوبونتو؟ چون بودجم محدوده، دوست دارم بهترین سیستم عامل که خودش منابع کمتری رو اشغال میکنه داشته باشم.

مورد دوم؛ اگر بخوام اخرین نسخه php رو داشته باشم این ربطی به توزیع خواهد داشت؟

مورد سوم؛ کسی فیلم اموزشی کامل از راه اندازی یک سایت خام وردپرسی رو سرور مجازی رو میتونه برام تهیه کنه؟ هزینه‌اش رو میتونیم توافقی کنیم. تو اینترنت جستجو کردم هر کی واسه خودش یه مدل اموزش داره و نمیدونم واقعا ارزش داره اموزش هاشون رو دنبال کنم یا نه.

مورد چهارم؛ کلا برای بالا اوردن سایت رو سرور مجازی، بغیر از هزینه لاینسس سی پنل و سرور مجازی، متحمل هزینه دیگه ای میشوم؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : راه اندازی وبسایت روی سرور مجازی
« پاسخ #1 : 15 آذر 1401، 02:32 ب‌ظ »
درود.
۱. دبیان پایدار.
۲. همهٔ توزیع‌های معقول، php معقولی روشونه که هر کرد معقولی رو اجرا می‌کنه.
۳. همیشه از راهنمای رسمی توزیع‌ها استفاده کن: https://wiki.debian.org/WordPress
۴. سی‌پنل؟؟؟ نگیر این آشغال‌ها رو! اگه فقط پایگاه وب می‌خوای، می‌تونی به جای کارساز مجازی، خدمات میزبانی وب بخری
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 15 آذر 1401، 02:59 ب‌ظ »
درود.
۱. دبیان پایدار.
۲. همهٔ توزیع‌های معقول، php معقولی روشونه که هر کرد معقولی رو اجرا می‌کنه.
۳. همیشه از راهنمای رسمی توزیع‌ها استفاده کن: https://wiki.debian.org/WordPress
۴. سی‌پنل؟؟؟ نگیر این آشغال‌ها رو! اگه فقط پایگاه وب می‌خوای، می‌تونی به جای کارساز مجازی، خدمات میزبانی وب بخری
سلام
قصد استفاده از انجمن ساز discourse رو دارم که فقط رو سرور مجازی و اختصاصی قابلیت راه اندازی داره.
خب اگه سی پنل یا دایرکت ادمین نصب نکنم چطور سیستم رو مدیریت کنم؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 15 آذر 1401، 03:16 ب‌ظ »
به صورت عادی؟
سول اینه که برای مدیریت کارساز، چه نیازی به نصب این آت و آشغال‌ها هست؟ مگه روی لپ‌تاپ خودتون این‌ها رو نصب می‌کنین؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 15 آذر 1401، 04:31 ب‌ظ »
به صورت عادی؟
سول اینه که برای مدیریت کارساز، چه نیازی به نصب این آت و آشغال‌ها هست؟ مگه روی لپ‌تاپ خودتون این‌ها رو نصب می‌کنین؟
رو لپ تاپ خودم نه، روی سرور مجازی که میخوام بخرم.
یعنی فقط یه سرور مجازی با توزیع دبیان بخرم و روش انجمن ساز رو نصب کنم کافیه؟
چطوری پس از دیداس جلوگیری کنم؟ چطوری دیتابیس اینا بسازم؟

چون تو انجمن های دیگه خوندم که واسه اجرا کردن سایت روی سرور مجازی، بعد از خرید سرور مجازی، باید لاینسس سی پنل یا دایرکت ادمین اینا بخری

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 15 آذر 1401، 04:36 ب‌ظ »
رو لپ تاپ خودم نه، روی سرور مجازی که میخوام بخرم.
چه فرقی دارن با هم؟

یعنی فقط یه سرور مجازی با توزیع دبیان بخرم و روش انجمن ساز رو نصب کنم کافیه؟
بله

چطوری پس از دیداس جلوگیری کنم؟
مگه با استفاده از تابلوی وب می‌تونی از DDOS جلوگیری کنی؟

چطوری دیتابیس اینا بسازم؟
به صورت عادی: https://www.mysqltutorial.org/mysql-create-database

چون تو انجمن های دیگه خوندم که واسه اجرا کردن سایت روی سرور مجازی، بعد از خرید سرور مجازی، باید لاینسس سی پنل یا دایرکت ادمین اینا بخری
من هم تو یه سری انجمن خوندم که زمین صافه… هرچیزی که تو اینترنت می‌بینی رو باور نکن!

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 15 آذر 1401، 06:12 ب‌ظ »
آموزش مورد تاییدی سراغ دارید؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ

آفلاین محمدرضا حقیری

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 528
    • ذهن زیبا
« پاسخ #8 : 16 آذر 1401، 02:04 ق‌ظ »
نقل‌قول
واسه راه اندازی سایت روی سرور مجازی، دبیان رو پیشنهاد میدید یا اوبونتو؟ چون بودجم محدوده، دوست دارم بهترین سیستم عامل که خودش منابع کمتری رو اشغال میکنه داشته باشم.

هم دبیان و هم اوبونتو معقولند، اما دبیان معقول‌تره (منابع کمتری مصرف می‌کنه، چون آتاشغالش کمتره).

نقل‌قول
مورد دوم؛ اگر بخوام اخرین نسخه php رو داشته باشم این ربطی به توزیع خواهد داشت؟

خیر، در توزیع‌ها همیشه نسخه‌های خاصی از php (و سایر زبان‌ها) هست که به شما کمک کنه پروژه‌هاتون رو اجرا کنید. اما اگر نیازی داشته باشید که چیزی خارج از این قضایا هم نصب کنید، روش‌هایی براش هست (و باز توصیه نمیشه خیلی این حرکت رو بزنید).

نقل‌قول
مورد سوم؛ کسی فیلم اموزشی کامل از راه اندازی یک سایت خام وردپرسی رو سرور مجازی رو میتونه برام تهیه کنه؟ هزینه‌اش رو میتونیم توافقی کنیم. تو اینترنت جستجو کردم هر کی واسه خودش یه مدل اموزش داره و نمیدونم واقعا ارزش داره اموزش هاشون رو دنبال کنم یا نه.

در مورد نصب وردپرس روی LEMP سرچ کنید.

نقل‌قول
مورد چهارم؛ کلا برای بالا اوردن سایت رو سرور مجازی، بغیر از هزینه لاینسس سی پنل و سرور مجازی، متحمل هزینه دیگه ای میشوم؟

سی‌پنل چرا؟ شما در ترمینال بهتر می‌تونید سیستمتون رو مدیریت کنید  ;D

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 02 دی 1401، 03:25 ب‌ظ »
یه سوال:
من یه لپ تاپ زاپاس asus k56 دارم. هیچ استفاده ای هم ندارم و از نظر سخت افزار هم قابل قبوله. مثلا رم ۸ گیگ داره. من میتونم اوبونتو سرور روش نصب کنم و سایتم رو روش بالا بیارم؟ یعنی دیگه پول سرور مجازی و اختصاصی ندم به سایت یا شرکت دیگه. ببینید از نظر برق میتونم تامینش کنم. یعنی ذخیره کننده برق میتونم تهیه کنم، میتونم دمای اتاق رو کنترل کنم و... فقط نمیدونم اینترنت آسیاتک یا شرکت های دیگه که به کاربران خونگی میدن جوابگو میشه یا نه؟ هر جور حساب کتاب میکنم سرور اختصاصی برای من نمیصرفه، وقتی یه لپ تاپ دارم چرا ازش استفاده نکنم یا کلا بفروشمش و یه سرور اختصاصی جدیدتر به صورت فیزیکی تهیه کنم و ...؟ چون هر چی باشه یکبار هزینه میکنم ولی اگه از سایت دیگه تهیه کنم و فیزیکی دستم نباشه مجبورم سالیانه هزینه کنم.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #10 : 02 دی 1401، 04:54 ب‌ظ »
هاست های اشتراکی جوابگو نیست ؟  سایت چی دارید مگه ؟
نه به صرفه نیست خرید هاست یا اینترنت برای لپ تاپ
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 02 دی 1401، 04:56 ب‌ظ »
انجمن ساز دیسکورس که روی هاست اشتراکی نصب نمیشه

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 896
  • ... :|
« پاسخ #12 : 02 دی 1401، 05:28 ب‌ظ »

شدنش که میشه با لپتاپ. ولی به نظرم به خصوص با وضع اینترنت الان ایران، خیلی نشه روش حساب کرد.
اگر هم بازدید سایته بالا باشه اینترنت خونه جواب نمیده. چون پهنای باندش متقارن نیست (که البته این یه مدت شما سرعت آپلود رو تقریباً صفر در نظر بگیر!)
سرورهای مجازی با قیمت پایین هستن که در مقایسه با هزینه برق خونه و اینترنت و آی‌پی ثابت، همونقدر در میاد و دردسرش کمتره.

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 02 دی 1401، 05:56 ب‌ظ »

شدنش که میشه با لپتاپ. ولی به نظرم به خصوص با وضع اینترنت الان ایران، خیلی نشه روش حساب کرد.
اگر هم بازدید سایته بالا باشه اینترنت خونه جواب نمیده. چون پهنای باندش متقارن نیست (که البته این یه مدت شما سرعت آپلود رو تقریباً صفر در نظر بگیر!)
سرورهای مجازی با قیمت پایین هستن که در مقایسه با هزینه برق خونه و اینترنت و آی‌پی ثابت، همونقدر در میاد و دردسرش کمتره.
فرض کنید که از برق کشاورزی استفاده میکنم که به مراتب ارزون‌تره.مراتب امنیت سرور اختصاصی که همان سیستم شخصی هست از سرور مجازی بیشتره. چون من کامنت دوستان رو تو فروم های انجمن که میخوندم این بود که هاستینگ ها بدون اجازه دخل و تصرف تو سرور مجازی داشتن. مورد بعدی اینکه حالا بخوای از یک جای معتبر سرور مجازی بخری، با یک گیگ رم و یک گیگ سی پی یو، ماهی باید ۱۵۰ تومان بدی که تو این مملکت، هزینه ها ماه به ماه متغیره! هر وقت بخوان تعرفه ها رو افزایش بدن، این در حالی هست که با ۴ میلیون تومان[ حالا من لپ تاپ زاپاس دارم]، راحت میشه با یک بار هزینه مادام العمر سرور شخصی داشت. هزینه ای پی ثابت هم انچنان بالا نیست که بخواهیم بعنوان یک فاکتور بازدارنده نگاه کنیم.

فقط مشکلم بحث اینترنت هست. اصلا با اینترنت خونگی میشه راه انداخت یا نه و اصلا چطور میشه با شرکت ارایه دهنده خدمات اینترنت قرارداد بست که اینترنت دیتاسنتری به من بدن.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #14 : 02 دی 1401، 07:05 ب‌ظ »
من توی نصاب سیستم مدیریت محتوا در سی پنل هاستی دیدم فکر کنم نصب میشه ها ؟
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com