سلام همگی
از اول تعریف کنم:
ubuntu 20.04
python2.7
python3.8
python3.9
من میخواستم پایتون دیفالت رو 2.7 بذارم طوری که python -V بهم 2.7 رو بده. بخاطر همین از دستورهای شبیه به زیر استفاده کردم:
sudo update-alternatives --install /usr/bin/python python /usr/bin/python3.8 1
sudo update-alternatives --install /usr/bin/python python /usr/bin/python3.9 2
sudo update-alternatives --config python3
مشکلی که ایجاد شد این بود که یه علامت ورود ممنوع گوشه بالا سمت راست صفحه ظاهر شد.
برای apt update و apt upgrade مشکلاتی داشتم و خطا می گرفتم.
وقتی هم یه کامند که وجود نداشت رو میزدم بجای اینکه بگه command not found یه خطایی میداد و میگفت apt_pkg not found
با حذف و نصب دوباره python3-apt مشکل اپدیت و command not found حل شد.
اما مشکل جدیدی که به وجود اومد این بود که دچار loging loop شدم. با نصب lightdm مشکل حل شد. از لینک زیر و کامنت mrgloom استفاده کردم:
https://askubuntu.com/questions/223501/ubuntu-gets-stuck-in-a-login-loop?noredirect=1&lq=1
الان مشکلی که وجود داره همینطور که توی عنوان گفتم باز نشدن ترمینال هست. البته فقط در Desktop باز نمیشه. یعنی با راست کلیک و انتخاب open in terminal اصلا اتفاقی نمیوفته!
البته در دایرکتوری های دیگه ترمینال باز میشه و زمانی که ترمینال رو به favorites اضافه میکنی با کلیک روی آن باز هم صفحه ترمینالی باز نمیشه
من این مشکل رو روی یک سیستم دیگه وقتی پایتون دیفالت رو عوض کردیم و علامت ورود ممنوع اومد هم دیده بودم
از این بابت این مشکل رو پیگیری کردم که مطمعن بشم در قسمت های دیگه مشکلی ندارم. مخصوصا در استفاده از پایتون هنگام نصب برنامه های پایتون بیس
ممنونم