انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: گوگل حتی با vpn هم میفهمه که من داخل ایرانم، ولی بقیه سایتها نمیفهمند! چرا؟  (دفعات بازدید: 936 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خیلی ساده‌انگارانه است اگه فکر کنید با استفاده از مرور خصوصی و وارد نشدن به حسابتون، گوگل متوجه نمی‌شه شما کی هستید.

شما ممکنه آی‌پی یا مرورگرتون رو عوض کنید، ولی خودتون و رفتارتون رو عوض نمی‌کنید. گوگل فقط از روی مدل چرخوندن موشی‌تون روی صفحهٔ وب، با دقت ۹۹٪ شما رو به صورت یکتا شناسایی می‌کنه!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
خیلی ساده‌انگارانه است اگه فکر کنید با استفاده از مرور خصوصی و وارد نشدن به حسابتون، گوگل متوجه نمی‌شه شما کی هستید.

شما ممکنه آی‌پی یا مرورگرتون رو عوض کنید، ولی خودتون و رفتارتون رو عوض نمی‌کنید. گوگل فقط از روی مدل چرخوندن موشی‌تون روی صفحهٔ وب، با دقت ۹۹٪ شما رو به صورت یکتا شناسایی می‌کنه!
با گوشی تست کردم، ماوس کجا بود! بعضی وقتا که به سایفون وصل هستم و سایت گوگل رو باز میکنم همان اول با تایپ کردن یک حرف لاتین در کادر سرچ گوگل و پیشنهاداتی که نشون میده متوجه میشم که لوکیشن منو ایران تشخیص داده.
توی کامپیوتر هم هرگز ندیدم هنگام اتصال به vpn (در کامپیوتر از یه فیلترشکن دیگه استفاده میکنم) محل من رو ایران تشخیص بده! اگه میگفتید با روشن کردن دوربین جلو یا وبکم هویت رو تشخیص میده، منطقی تر بود، که این قضیه هم منتفیه چون روی دوربین جلوی گوشیم چسب زدم  :D
« آخرین ویرایش: 27 آذر 1401، 12:50 ق‌ظ توسط electromagnet5 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
نیازی به استفاده از دوربین نیست. تصویر برای تشخیص انسانه، نه هوش مصنوعی! هوش مصنوعی کلی روش بهتر برای تشخیص داره!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین saleh143

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
گوگل اگه اشتباه نکنم حتا توی پنل گوگل آنالیتیکس این امکان رو به مدیران سایت میده که رفتار مشتری ها رو  از طریق Mouse Hover ببینند یعنی اگه مشتری روی محصولی رد شد و کلیک نکرد هم مشخص میشه

این مطالب هم به طور کلی توضیح داده :
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%D9%86%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%B2_%D9%88%D8%A8#
https://en.wikipedia.org/wiki/Click_tracking