انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کارنکردن تور با Hotspot گوشی  (دفعات بازدید: 588 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
کارنکردن تور با Hotspot گوشی
« : 26 آذر 1401، 02:27 ق‌ظ »
من امشب با یه موضوع خیلی عجیبی (از نظر خودم) مواجه شدم.وقتی از Wifi استفاده میکنم تور هیچ مشکلی نداره.ولی با هات اسپات گوشی ارتباط تور برقرار میشه ولی سایت ها برام باز نمیشه  ](*,) یعنی همه تنظیمات Bridge و تور رو به درستی انجام دادم.Bootstrapped 100% (done) رو هم دارم و ارتباط هم برقرار شده ولی فقط وقتی از هات اسپات گوشی استفاده میکنم با وجود اینکه IP و Location من تغییر کرده ولی حتی سایت گوگل هم برای من باز نمیشه.
البته خاطر م هست وقتی از هات اسپات استفاده میکردم.VPN متصل میشدم ارتباطم قطع میشد.ولی با یه ترفند مشکل حل میشد.کافی بود به  APN setting برم و APN Protocol رو از مقدار پیشفرض IPv6  به IPv4 تغییر بدم.به همین راحتی مشکل هات اسپات با VPN حل میشد.اما برای حل تداخل تور و هات اسپات ترفندی وجود داره !؟
« آخرین ویرایش: 26 آذر 1401، 02:31 ق‌ظ توسط milad.fashi »
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
پاسخ : کارنکردن تور با Hotspot گوشی
« پاسخ #1 : 26 آذر 1401، 02:43 ق‌ظ »
همون تنظیمات بالا رو روی IPv6 قرار دادم.مشکل حل شد ولی اتصال تور خیلی کنده و فقط وقتی اتصال ۴G دارم کار راه اندازه و در نقاط کور وقتی اتصال H هستش تور کار نمیکنه! البته من تور رو با فایرفاکس استفاده میکنم و دوست ندارم نرم افزار اضافی مثل بروزر تور نصب کنم.آیا نصب بروزرش نفعی داره ؟ مثلا سرعت رو بیشتر نمیکنه!؟ اما باز من گیج شدم.اصلا چرا انقدر این تنظیم مهمه.برای VPN با IPV4 کار میکرد.برای تور با IPV6 !!!
« آخرین ویرایش: 26 آذر 1401، 10:21 ق‌ظ توسط milad.fashi »
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft