انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کدک های صوتی و تصویری آفلاین رو رو از کجا دانلود کنم؟ (تقریباً حل شد)  (دفعات بازدید: 640 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
با درود مجدد. دوستان من هرچی گشتم که کدک ها و پلاگین های صوتی تصویری رو به صورت یک پکیج دانلود کنم که بعداً آفلاین استفاده کنم هیچی پیدا نکردم. راهنمایی میکنید؟ (لطفاً از لینک رسمی و معتبر باشه)
« آخرین ویرایش: 27 آذر 1401، 07:30 ب‌ظ توسط electromagnet5 »

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
کدک‌بازی نداشتیم که این‌جا زمان ما، پلیر mpv یا vlc رو نصب کن و راحت ویدیو ببین دیگه.
« آخرین ویرایش: 27 آذر 1401، 01:15 ب‌ظ توسط سودو »
آرچ و گنوم!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
چه رمزینه‌ای رو می‌خوای؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
کدک‌بازی نداشتیم که این‌جا زمان ما، پلیر mpv یا vlc رو نصب کن و راحت ویدیو ببین دیگه.

خب همون vlc آفلاین رو از کجا بگیرم؟ packages.ubuntu.com داره ولی به هزار تیکه تقسیم کرده!

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
چه رمزینه‌ای رو می‌خوای؟
منظور شما codec هست؟ همشو میخوام. هر codecای که برای پخش فایلهای تصویری/صوتی نیاز هست. اگه یک نصاب آفلاین vlc هم باشه خوبه کارم راه می افته.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
چه رمزینه‌ای رو می‌خوای؟
آفرین به مهندس بهزادی که تو استفاده از کلمات فارسی آدم رو به یاد استاد میرجلال الدین کزازی میندازه  :D حتی اگه اشتباه نکنم ایشون اعتقادی به UI انگلیسی ندارند و محیط کارشون گنوم فارسی هستش.(البته من برام سخته با محیط فارسی کنار بیام.شاید اشتباه میکنم.با عرض پوزش که اسپم هم فرستادم) فکر میکنم منظور ایشون همین کدک بوده.من سرچ کردم به  QR Code هم رمزینه میگن.البته چون اینجا موضوع بحث کدک هستش.بله منظور ایشون به احتمال زیاد همون کدک هستش و به شما توصیه کردن که از معادل فارسی اش استفاده کنید.Codec هم مخفف compresses and decompress هستش.دیگه نمیدونم آیا رمزینه معادل مناسبی براش هست یا خیر !
« آخرین ویرایش: 27 آذر 1401، 02:07 ب‌ظ توسط milad.fashi »
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
خب با دستور sudo apt install vlc نصبش کن دیگه.
آرچ و گنوم!

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
میخوام آفلاین داشته باشم. میدونید که در ایران هر لحظه ممکنه اینترنت جهانی به خاطره تبدیل بشه و کلاً ما ایرانیها باید چیزهای مورد نیازمون رو به صورت آفلاین داشته باشیم.
ضمناً با این فیلترینگ شدیدی که تدارک دیدند، به زودی مسیر اون مخازن رو هم می بندند (اگه همین الان نبسته باشند!)
« آخرین ویرایش: 27 آذر 1401، 02:49 ب‌ظ توسط electromagnet5 »

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
میخوام آفلاین داشته باشم. میدونید که در ایران هر لحظه ممکنه اینترنت جهانی به خاطره تبدیل بشه و کلاً ما ایرانیها باید چیزهای مورد نیازمون رو به صورت آفلاین داشته باشیم.
ضمناً با این فیلترینگ شدیدی که به راه انداختند، اگه مسیر اون مخازن رو نبسته باشند باید شادانه بر طبل بکوبیم!
اونطوری که از جای دیگه بگیرید اشتباهه
فکر میکنم بعد نصب بتونید فایل deb ش رو نگه دارید
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
اونطوری که از جای دیگه بگیرید اشتباهه
فکر میکنم بعد نصب بتونید فایل deb ش رو نگه دارید
چرا اشتباه باشه؟ نصب آفلاین هم یک آپشن هست دیگه! اگه بسته ها از جای مطمئن گرفته بشه و امضای دیجیتال داشته باشه، دیگه چه مشکلی هست؟ برای کسی که میخواد آفلاین استفاده کنه خیلی هم عالیه. مکینتاش و ویندوز و اندروید این آپشن رو دارند. اوبونتو و دبیان هم آپشن فایل آفلاین رو دارند ولی نمیدونم چرا فایل رو گرفتن تیکه تیکه کردن، مثلاً اگه به packages.debian.org مراجعه کنید، vlc که حدود ۲۵ مگ حجم داره رو در حد اتم ریز ریز کردن و هر تیکه رو تحت یک اسم مجزا گذاشتند توی مخازنشون! معنی این حرکتشون رو نمیفهمم!
منظور شما اینه که از فایل نصب شده بکاپ بگیرم؟ آخه الان اوبونتو نصب ندارم. راهی نیست که با گوشی فایل مورد نیاز رو دانلود کنم و بعداً نصبش کنم؟
« آخرین ویرایش: 27 آذر 1401، 03:00 ب‌ظ توسط electromagnet5 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
نصب آفلاین هم یک آپشن هست دیگه!
نه. در اوبونتو نصب برون‌خط برنامه‌ها، گزینه نیست. اگه می‌خواید برنامه‌ها رو به صورت برون‌خط داشته باشید، از دبیان استفاده کنید و تصویرهای دیسک‌هاش رو همیشه با خودتون داشته باشید. پیشنهاد من، تصویرهای بلوری است.

نمیدونم چرا فایل رو گرفتن تیکه تیکه کردن، مثلاً اگه به packages.debian.org مراجعه کنید، vlc که حدود ۲۵ مگ حجم داره رو در حد اتم ریز ریز کردن و هر تیکه رو تحت یک اسم مجزا گذاشتند توی مخازنشون! معنی این حرکتشون رو نمیفهمم!
دلیلش استفاده از کتابخانه‌های اشتراکی و سامانهٔ قدرتمند وابستگی‌هاست که یکی از دلایل بهتر بودن گنو نسبت به ویندوز و مک است.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
توی مخازن دبیان هم همین مشکل هست و فایل های نصبی رو تیکه تیکه کرده، دقیقا مثل مخازن اوبونتو.
من ایمیج بلو ری دبیان رو پیدا نکردم. لینکش رو دارید؟
« آخرین ویرایش: 27 آذر 1401، 03:15 ب‌ظ توسط electromagnet5 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
توی مخازن دبیان هم همین مشکل هست! فایل نصبی vlc رو تیکه تیکه کرده، دقیقا مثل مخازن اوبونتو.
بله. دلیل قدرت دبیان همینه که این کار رو کرده.

من ایمیج بلو ری دبیان رو پیدا نکردم. لینکش رو دارید؟
https://cdimage.debian.org/debian-cd/current/amd64/jigdo-bd

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *

https://cdimage.debian.org/debian-cd/current/amd64/jigdo-bd
jigdo چیه دیگه! من این چیزا رو بلد نیستم :D اگه لینک بلو ری آماده با فرمت iso میداشت که با گوشی دانلود کنم عالی میشد...
حجم اون کدک هایی که من دنبالشم اونقدر نیست که یک ایمیج بلوری دانلود کنم. مطمئنم خیلی از بسته هایی که در ایمیج بلوری هست برای من بلا استفاده است. به نظرم باید این کدک ها رو به صورت یک پکیج جدا ارائه میکردند. البته دبیان توی نصاب dvd که حجمش سه و نیم گیگ هست همه کدکها رو گذاشته و من اون dvd رو دانلود کردم. بیشتر برای اوبونتو میخواستم که توی ایمیج هاش کدکها رو نمیزاره.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
سرعت بارگیری با jigdo خیلی بالاتر از http است.
اگه همون DVD-1 برات مناسبه خب همون رو بگیر. ولی از دید دبیان فرقی بین رمزینه‌ها و باقی بسته‌ها نیست.