انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: خداییش Kdenlive از Pitivi خیلی بهتره  (دفعات بازدید: 1194 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
خداییش Kdenlive از Pitivi خیلی بهتره
« : 01 دی 1401، 01:18 ب‌ظ »
سلام دوستان
به پیشنهاد دوستان انجمن و به خاطر سازگاری نرم افزار ویرایش فیلم Pitivi با محیط گنوم اون رو با این وضع اینترنت به سختی نصب کردم.همون اول وقتی اومدم ویدیوها رو به نرم افزار import کنم با یه عملیات مزخرف و کندی که شبیه به رندرینگ بود و نرم افزار بهش Transcoding میگفت مواجه شدم.(خیلی هم کند پیش میرفت.حدود ۲۰ دقیقه طول میکشید برای ۸ دقیقه ویدیو) .دکمه غلط کردم رو پیدا نکردم و مجبور شدم با undo این عملیات رو کنسل ش کنم تا بتونم ویدیوی دیگری  رو import کنم.و بررسی کنم مشکل از نرم افزاره یا ویدیو من.ویدیو دیگری رو import کردم ایندفعه خوشبختانه Transcode نمیخواست ولی این دفعه ویدیو با لگ زیاد و pause شدن پخش میشد.برای همین مجبور شدم kdenlive رو نصب کنم.که مشکل transcoding رو برای ویدو اول نداشت.لگ نرم افزار هم قابل تحمل بود.البته فکر میکنم لگ بیشتر مربوط به درایور کارت گرافیک انویدیا من باشه.ولی میشد تحملش کرد.
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
پاسخ : خداییش Kdenlive از Pitivi خیلی بهتره
« پاسخ #1 : 01 دی 1401، 01:44 ب‌ظ »
نرم افزار دوست داشتنییه واقعا من لگی ندارم از همون گرافیکته
نرم افزار های دی دی ای فوق العادن چیزی هم نمیزارن واقعا ( برعکس گنوم ! که تا جای ممکن خالی و خلاصس)  فقط اگه کی دی ای از خر شیطون بیاد پایین و دستی به ظاهر برنامه هاش بزنه همچی تموم میشه ! یک پلان رنگ قشنگ و یکم سنباده زدن به گوشه ها فقط !
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
« پاسخ #2 : 01 دی 1401، 01:44 ب‌ظ »
کاش فلسفه گنوم‌و درک می‌کردین.
آرچ و گنوم!

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 666
« پاسخ #3 : 01 دی 1401، 02:48 ب‌ظ »
نرم افزارهای حرفه ای دیگه ای مثل shotcut و DaVinci Resolve و openshot هم در دسترس هستند .

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #4 : 01 دی 1401، 03:30 ب‌ظ »
نرم افزارهای حرفه ای دیگه ای مثل shotcut و DaVinci Resolve و openshot هم در دسترس هستند .
DaVinci Resolve نرم افزار آزاد نیست.تجاریه
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #5 : 01 دی 1401، 03:39 ب‌ظ »
نرم افزار دوست داشتنییه واقعا من لگی ندارم از همون گرافیکته
نرم افزار های دی دی ای فوق العادن چیزی هم نمیزارن واقعا ( برعکس گنوم ! که تا جای ممکن خالی و خلاصس)  فقط اگه کی دی ای از خر شیطون بیاد پایین و دستی به ظاهر برنامه هاش بزنه همچی تموم میشه ! یک پلان رنگ قشنگ و یکم سنباده زدن به گوشه ها فقط !
البته تو این مورد خاص برای من kdenlive عملکرد بهتری داشت.من گرافیکم انویدیاس و مشکل درایورش هم حل نمیشه.چون قدیمی شده و ... البته من کار برام با kdenlive راحت تره چون باهاش آشنایی قبلی دارم و برای همین کمی بهش تعصب دارم.
pitivi محیط ش دیگه خیلی خالی و خلاصه س.میشه باهاش محتواهای خفن درست کرد !؟  من قبلا  با Kdenlive یه مجموعه آموزشی خیلی با کیفیت درست کردم.به همین خاطر مجبور شدم با محیط اش آشنا بشم.الان با kdenlive میتونم خیلی کارهای جالبی انجام بدم.تموم کارهایی که ویندوزی ها با Camtasia انجام میدادن رو من با ترکیب سه نرم افزار kdenlive و Vokoscreen  و audacity انجام دادم.با vokoscreen فقط از دسکتاپ کامپیوتر فیلم میگرفتم.با audiacity فقط صدامو ضبط میکردم و با kdenlive هم ادیت و رندر میکردم.ولی اعتماد به نفس خوبی از نتیجه کار گرفتم.ترکیب این سه نرم افزار دست کمی از محصول گرون قیمت Camtasia ند اره شاید حتی به مراتب بهتر هم باشه.جدای از این که از نرم افزار آزاد استفاده میکنی.بحث م مقایسه عملکردشون هم هست.شاید نتیجه کار بهتر از نتیجه مشابه ویندوزی بود.
اما من اون موقع kde neon داشتم.الان نصب نرم افزارهای kde بر روی گنوم popos مشکل ساز نمیشه !؟
« آخرین ویرایش: 01 دی 1401، 03:43 ب‌ظ توسط milad.fashi »

آفلاین mskf1383

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 407
« پاسخ #6 : 01 دی 1401، 04:16 ب‌ظ »
سلام
اما من اون موقع kde neon داشتم.الان نصب نرم افزارهای kde بر روی گنوم popos مشکل ساز نمیشه !؟ گنوم و کی‌دی‌ای از دو کتاب‌خانهٔ گرافیکی متفاوت برای برنامه‌هاشون استفاده می‌کنن. برای همین ظاهرشون به هم می‌خوره. وگرنه هیچ مشکلی وجود نداره. فقط زشته!
« آخرین ویرایش: 01 دی 1401، 05:02 ب‌ظ توسط mskf1383 »

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 01 دی 1401، 04:59 ب‌ظ »
نه مشکلی نداره ولی خوب صالح هم گفت ظاهرشون بهم نمیخوره که مشکل نیست
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین mskf1383

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 01 دی 1401، 05:04 ب‌ظ »
گنوم و کی‌دی‌ای از دو کتاب‌خانهٔ گرافیکی متفاوت برای برنامه‌هاشون استفاده می‌کنن. برای همین ظاهرشون به هم نمی‌خوره. وگرنه هیچ مشکلی وجود نداره. فقط زشته!
اصلاح می‌کنم: ظاهرشون به هم می‌خوره  :D

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 01 دی 1401، 05:05 ب‌ظ »
گنوم و کی دی ای ؟   ???

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #10 : 01 دی 1401، 05:35 ب‌ظ »
خب KDEnlive یه ابزار حرفه‌ایه، وای Putivi یه ابزار کاربرپسند. برای ویرایش فیلم سینمایی کهدبا چند تا دوربین و میکروفون گرفته شده احتمالاً Pitivi سخت‌تره، ولی برای ویرایش ویدیوهای شخصی، من Pitivi رو ترجیح می‌دم.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mskf1383

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 01 دی 1401، 08:17 ب‌ظ »
گنوم و کی دی ای ؟   ???
درسته، ظاهرشون به هم نمی‌خوره!
من منظورم توی اصلاحیه به‌هم‌ریختگی بود. خودم جملهٔ خودم رو یه لحظه شک کردم. وگرنه همون نمی‌خوره درسته  :P