نرم افزار دوست داشتنییه واقعا من لگی ندارم از همون گرافیکته
نرم افزار های دی دی ای فوق العادن چیزی هم نمیزارن واقعا ( برعکس گنوم ! که تا جای ممکن خالی و خلاصس) فقط اگه کی دی ای از خر شیطون بیاد پایین و دستی به ظاهر برنامه هاش بزنه همچی تموم میشه ! یک پلان رنگ قشنگ و یکم سنباده زدن به گوشه ها فقط !
البته تو این مورد خاص برای من kdenlive عملکرد بهتری داشت.من گرافیکم انویدیاس و مشکل درایورش هم حل نمیشه.چون قدیمی شده و ... البته من کار برام با kdenlive راحت تره چون باهاش آشنایی قبلی دارم و برای همین کمی بهش تعصب دارم.
pitivi محیط ش دیگه خیلی خالی و خلاصه س.میشه باهاش محتواهای خفن درست کرد !؟ من قبلا با Kdenlive یه مجموعه آموزشی خیلی با کیفیت درست کردم.به همین خاطر مجبور شدم با محیط اش آشنا بشم.الان با kdenlive میتونم خیلی کارهای جالبی انجام بدم.تموم کارهایی که ویندوزی ها با Camtasia انجام میدادن رو من با ترکیب سه نرم افزار kdenlive و Vokoscreen و audacity انجام دادم.با vokoscreen فقط از دسکتاپ کامپیوتر فیلم میگرفتم.با audiacity فقط صدامو ضبط میکردم و با kdenlive هم ادیت و رندر میکردم.ولی اعتماد به نفس خوبی از نتیجه کار گرفتم.ترکیب این سه نرم افزار دست کمی از محصول گرون قیمت Camtasia ند اره شاید حتی به مراتب بهتر هم باشه.جدای از این که از نرم افزار آزاد استفاده میکنی.بحث م مقایسه عملکردشون هم هست.شاید نتیجه کار بهتر از نتیجه مشابه ویندوزی بود.
اما من اون موقع kde neon داشتم.الان نصب نرم افزارهای kde بر روی گنوم popos مشکل ساز نمیشه !؟