فقط جهت اطلاع:
گوشی ای که تازه به بازار عرضه شده اصلاً کاستوم رام نداره! باید چند ماه بگذره تا Developerها و تیم های مستقل آستین بالا بزنند و براش کاستوم رام بسازند. باز کردن بوت لودر یک گوشی تازه تولید شده هم برای خودش داستان داره و مدتی طول میکشه تا راهی برای کرک کردنش پیدا کنند. لازم دیدم اینو توضیح بدم چون به نظر میرسه زیاد با کاستوم رام کار نکردید.
احتمالاً به اندازهٔ سن شما روی توسعهٔ سیستمعامل موبایل کار کردم! گوشی الآنم پوکوفونه که از روز اول بارکنددهٔ راهاندازیش قابل قفلگشایی بود. احتمالاً آشغالهایی که شما میرید سراغش برای قفلگشایی نیاز به کرک کردن دارن. در دنیای واقعی، قفلگشایی از بارکنندهٔ راهآندازی، یه فرایند طبیعیه که شرکتها خودشون پشتیبانی ویژه براش دارن!
قبلش با یه نرم افزاری که اسمش یادم نیست باید بوت لودر رو بشکنی (خودم انجام داده بودم) بعد می برید به حالت دانلود مود و ادامه ماجرا. البته اگه یک بار بوت لودر رو کرک کرده باشید، برای دفعات بعدی دیگه نیازی به انجام اون مرحله نیست. بوت لودر گوشی شما قبلاً با یک برنامه خاص شکسته شده.
حالا یه مزخرفی گفتی… چرا اینقدر روی اشتباه فاحشت اصرار میکنی که ابله به نظر برسی؟
آنلاک کردن بوت لودر از نظر اکثر سازنده های گوشی، عملی غیر قانونی تلقی میشه و گارانتیشو باطل میکنه.
غیرقانونی 😂😂😂
دوستان نوجوان، این عکس رو ببینید. زمان ما به این سادگیها نمیشد بوت لودر رو آنلاک کرد و آنلاک کردن بعضی از گوشی ها از چیزی که اینجا می بینید هم سخت تر بود.
همین عکسی که فرستادی رو خوندی؟ گفته باید بری تنظیمات توسعهدهنده رو باز کنی و دکمهاش رو بزنی!