انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لیست حذف امن نفخ‌افزار‌‌های گوشی‌های سامسونگ؟  (دفعات بازدید: 3635 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
کرک بوتلودر ؟ :\
بله، بوت لودر اورجینال گوشی رو باید دور بزنید (بشکنید) تا اجازه نصب کاستوم رام داشته باشید. اکثر گوشی ها اینطوریه. گوشی های خیلی کمی هستند که بوت لودرشون قفل نیست. برندهای معتبر و معروف بوت لودرشون قفله.
سامسونگ یه نمونه هست که باز میشه با یه کلیک
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
بله، بوت لودر اورجینال گوشی رو باید دور بزنید (بشکنید) تا اجازه نصب کاستوم رام داشته باشید. اکثر گوشی ها اینطوریه. گوشی های خیلی کمی هستند که بوت لودرشون قفل نیست. برندهای معتبر و معروف بوت لودرشون قفله.
از برنامه mi unlock خود شیائومی خبر دارید؟ یا سامسونگ که از دانلود مود میشه راحت آنلاک کرد؟ منظورتون از برند معتبر هواوی هست؟

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
سامسونگ یه نمونه هست که باز میشه با یه کلیک
فقط با یک کلیک؟ :) odin و چیزای دیگه استفاده نمیکنی؟
یه سوال دیگه؟ چرا بعد از باز کردن بوت لودر، گارانتی گوشی باطل میشه؟ اگه یک عمل قانونی هست چرا باعث ابطال گارانتی میشه؟
« آخرین ویرایش: 11 دی 1401، 04:11 ب‌ظ توسط electromagnet5 »

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
    • smartnima Website
نه، ریبوت میکنید به دانلود مود با خود گوشی و آنلاک میکنید. نصب کاستوم رام نیاز به odin داره!

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
دولوپر اپشن رو باز کنید اونجا یه تیک هست راحت باز میشه
_.hartin._

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
    • smartnima Website
دولوپر اپشن رو باز کنید اونجا یه تیک هست راحت باز میشه
نه، اون امکان باز کردن رو فراهم میکنه، بعد از فعال کردن اون، میتونید راحت بوتلودر رو آنلاک کنید.

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
نه، ریبوت میکنید به دانلود مود با خود گوشی و آنلاک میکنید. نصب کاستوم رام نیاز به odin داره!
قبلش با یه نرم افزاری که اسمش یادم نیست باید بوت لودر رو بشکنی (خودم انجام داده بودم) بعد می برید به حالت دانلود مود و ادامه ماجرا. البته اگه یک بار بوت لودر رو کرک کرده باشید، برای دفعات بعدی دیگه نیازی به انجام اون مرحله نیست. بوت لودر گوشی شما قبلاً با یک برنامه خاص شکسته شده.
« آخرین ویرایش: 11 دی 1401، 04:18 ب‌ظ توسط electromagnet5 »

آفلاین سودو..

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 343
  • :(){ :|:& };:
همین الان تاپیک بغلی دارم گوشی‌مو آماده می‌کنم برای کاستوم زدن! بدون نرم‌افزار الان وارد دانلودینگ مود شدم و یه کلیک مونده تا آنلاک!
اولین بارم هم هست.
آرچ و گنوم!

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
قبلش با یه نرم افزاری که الان اسمش یادم نیست باید بوت لودر رو بشکنی، بعد می برید به حالت دانلود مود و ادامه ماجرا. البته اگه یک بار بوت لودر رو کرک کرده باشید، برای دفعات بعدی دیگه نیازی به انجام اون مرحله نیست. بوت لودر گوشی شما قبلاً با یک برنامه خاص شکسته شده.
سامسونگ هست دوست عزیز کرک نمیخاد اون هوآوی هست که انحصار طلب هست
_.hartin._

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
راستش زمانی که ما بوت لودر گوشی S4 رو برای اولین بار آنلاک میکردیم نیاز به نرم افزار جانبی بود و نرم افزارش هم غیر رسمی و قاچاقی بود (اگه لینک مراحل انجام کار رو پیدا کنم میزارم که خودتون ببینید) نمیدونم گوشی های جدید چه تغییری کردند، ولی آنلاک کردن بوت لودر از نظر اکثر سازنده های گوشی، عملی غیر قانونی تلقی میشه و گارانتیشو باطل میکنه.
« آخرین ویرایش: 11 دی 1401، 04:46 ب‌ظ توسط electromagnet5 »

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
دوستان نوجوان، این عکس رو ببینید. زمان ما به این سادگیها نمیشد بوت لودر رو آنلاک کرد و آنلاک کردن بعضی از گوشی ها از چیزی که اینجا می بینید هم سخت تر بود.
« آخرین ویرایش: 11 دی 1401، 04:45 ب‌ظ توسط electromagnet5 »

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
دوستان نوجوان، این عکس رو ببینید. زمان ما به این سادگی نمیشد بوت لودر رو آنلاک کرد. آنلاک بعضی از گوشی ها از این هم سخت تر بود.
توی سامسونگ که کاری نداره، شیائومی هم باید ۷روز صبر کنیم (به دلایل امنیتی)
بعد هم آنلاک بوت‌لودر به خاطر این باعث ابطال گارانتی میشه که ممکنه افراد تازه کار با آنلاک بوت‌لودر، گوشیشون رو بریک کنن یا باعث مشکلات امنیتی بشن.

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
    • smartnima Website
اولین جمله درسته، شرکت هایی مثل هواوی.
خب oem unlock و usb debugging رو فعال میکنید، بعد با fastboot میرید تو دانلود مود دیگه! منظورتون از نرم افزار قاچاقی چیه؟ adb و fastboot جزو sdk اندروید هستند و روش نصبشون رو دبیان اینه:
apt install adb
به همین راحتی!
هنوز هم گوشی هایی هستند که خیلی سخت آنلاک میشن مثل هواوی ها یا sony های قدیمی. ولی خیلی از برند هااوکین باهاش.
درسته، قبلنا انگار بعضی برندا خیلی سخت میگرفتن اما الان خیلیا اوکین.
« آخرین ویرایش: 11 دی 1401، 05:10 ب‌ظ توسط ɴɪᴍᴀ ғᴀɴɴɪᴀsʟ »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
فقط جهت اطلاع:
گوشی ای که تازه به بازار عرضه شده اصلاً کاستوم رام نداره! باید چند ماه بگذره تا Developerها و تیم های مستقل آستین بالا بزنند و براش کاستوم رام بسازند. باز کردن بوت لودر یک گوشی تازه تولید شده هم برای خودش داستان داره و مدتی طول میکشه تا راهی برای کرک کردنش پیدا کنند. لازم دیدم اینو توضیح بدم چون به نظر میرسه زیاد با کاستوم رام کار نکردید.
احتمالاً به اندازهٔ سن شما روی توسعهٔ سیستم‌عامل موبایل کار کردم! گوشی الآنم پوکوفونه که از روز اول بارکنددهٔ راه‌اندازیش قابل قفل‌گشایی بود. احتمالاً آشغال‌هایی که شما می‌رید سراغش برای قفل‌گشایی نیاز به کرک کردن دارن. در دنیای واقعی، قفل‌گشایی از بارکنندهٔ راه‌آندازی، یه فرایند طبیعیه که شرکت‌ها خودشون پشتیبانی ویژه براش دارن!

قبلش با یه نرم افزاری که اسمش یادم نیست باید بوت لودر رو بشکنی (خودم انجام داده بودم) بعد می برید به حالت دانلود مود و ادامه ماجرا. البته اگه یک بار بوت لودر رو کرک کرده باشید، برای دفعات بعدی دیگه نیازی به انجام اون مرحله نیست. بوت لودر گوشی شما قبلاً با یک برنامه خاص شکسته شده.
حالا یه مزخرفی گفتی… چرا این‌قدر روی اشتباه فاحشت اصرار می‌کنی که ابله به نظر برسی؟

آنلاک کردن بوت لودر از نظر اکثر سازنده های گوشی، عملی غیر قانونی تلقی میشه و گارانتیشو باطل میکنه.
غیرقانونی 😂😂😂

دوستان نوجوان، این عکس رو ببینید. زمان ما به این سادگیها نمیشد بوت لودر رو آنلاک کرد و آنلاک کردن بعضی از گوشی ها از چیزی که اینجا می بینید هم سخت تر بود.
همین عکسی که فرستادی رو خوندی؟ گفته باید بری تنظیمات توسعه‌دهنده رو باز کنی و دکمه‌اش رو بزنی!
« آخرین ویرایش: 11 دی 1401، 09:52 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین AbOl

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 338
  • Debian
واقعا درک نمی‌کنم چجوری رام استوک استفاده می‌کنن بعضیا
گوشیمو که خریدم بخاطر نرم‌افزار چرت شیائومی یه هفته باید صبر می‌کردم برای لینیج
تو این یه هفته سرسام گرفتم
بعدش تازه قابل استفاده شد
و اینکه به طرز کاملا محسوسی عملکردش بهتر شد هم باتری هم سرعت
welcome to freedom