https://youtu.be/nYOXzdFLG9E
نه تاثیر داره حتی توی بتزی فقط لودینگ نیست تو نسل نهم مثلا بازی ها های ۲۰۲۲به بعد اصلا داشتن هارد شدنی نیست
اره تاثیر بجز لودینگ بازی هم هست، ولی من به شخصه هنوز مشکلی نخوردم، منظور از بازی نسل نهم چیه؟ یعنی جدید؟ وارزون ۲ تازه اومده و با هارد مشکلی باهاش نداشتم زمان لودینگش هم برام مناسب بوده، فقط fps به اندازه دلخواهم نیست که اونم بخاطر کارت گرافیکم هست.
درکل حرفم این نیست که هیچ چیزی مشکل نمیخوره، بله ممکنه چندتا بازی با hdd به مشکل بخوره، که شخصا تاحالا هیچ بازی ندیدم مشکلم بجز gpu و cpu و ram از hdd باشه، کل حرفم اینه نیاز نیست بترسیم که وای من hdd دارم و نسل بعدی دست ssd، کماکان کسانی ده سال پیش هم میگفتن بدون ssd نمیشه زندگی کرد
من خودمم ssd دارم و هم hdd که خب بنظرم خیلی غیر منطقی بود میرفتم ۱ ترابایت ssd میخردیم برای ذخیره اطلاعات و بنظرم برای ذخیره اطلاعات و حتا بازی کاملا مناسبه hdd حالا اگر یدونه بازی تو عمرم دیدم نمیاد یا خوب عمل نمیکنه بخاطر hdd اونو میریزم رو ssd
ویرایش: برای دوستانی که فکر میکنن ویندوز سریع بالا میاد و همه چیش خوبه پیشنهاد میکنم توزیع های سفارشی شده همراه با ۱۰۰ سرویسی که دستی فعال کردند استفاده نکنند و یه توزیع گنو لینوکس تمیز و بدون مشکل نصب کنن، ویندوز نمیذاره زیاد دستکاریش کنی و سرعت بالا اومد یه گنو لینوکس خام رو با ویندوز مقایسه کنید برای مثال من خودم انقد سرویس و چیزای مزخرف نصب کردم سرعت بارگذاری گنو لینوکسم با اینکه روی اساسدی هست انگار روی اچاچدی قرار داره..
یا اگه حال ندارید تو یوتیوبی چیزی مقایسهش رو ببینید
و همچنین به حرف دوستمون اشاره میکنم که گنو لینوکس بعد بالا اومدن از حافظه استفاده نمیکنه ولی ویندوز میکنه..