حالا استادا بهتر از من میدونن سعی کن اوسینتش کنی ... یه بار یه چیزی مثل همین واسه یکی از بچه ها به وجود اومده بود ولی خب از روشی استفاده کردم که وافعا بد بود و خب طرف با اینکه مجرم بود شکایت کرد بنده ۲ شب خوابیدم بازداشتگاه .... و خب مهم نیست .... کد اولیه شماره : ۰۹XX رو با چار رقم اخر بده به فتا ببین چندتا با این نوع شماره توی شهر شما هست و ببین اینستاگرام دارن یا نه
تنها چیزی که با شرایط فعلی به ذهنم میرسه اینه
داداش یعنی به خاطر این راه حل پلیس فتا فحشم نده زیادم هست
خب قبلا گفته بودم... طرف مقابل کلا شماره رو از روی ای دی برداشته و با ایمیل ثبت نام کرده مجدد... روش شما جواب نمیده اصلا...
دوم، پلیس فتا میاد میگه من از بین همراه اول و ایرانسل و تالیا و سیمکارت های شاتل و اسیاتک و ... برات شماره پیدا کنم که دو رقم اخرش فلان باشه؟ بعد گیریم ۳۰ نفر با این بحث پیدا شد... من بیام این ۳۰ نفر رو چهره شناسی کنم؟ بعدش هم اصلا گیریم یک نفر آشنا دراومد و شکم بالا گرفت و با یقین بالا گفتم که چون این اقا اشنا هست، اطلاعات خصوصی من رو کامل میدونه و دو رقم اخر شمارش فلانه و مطابقت داره، چطور ثابت کنم اصلا پیچ مال ایشون بوده؟ وقتی که ای دی که برای من پیام فرستاده الان با یک ایمیل دیگه ثبت نام شده !!! فکر کنم بعد از حذف دایمی اینستاگرام، بهت ۱ یا ۲ ماه فرصت بازیابی اکانت رو میده! وقتی ای دی عوض شده و الان دست یک ایمیل دیگه هست و حتی با شماره موبایل ایشون بازیابی اکانت بزنیم چیزی اصلا ثابت میشه؟ شاید طرف مقابل تمام پیام ها رو حذف کرده و اثری هم نذاشته... بعدش اینجا اینستا شعبه نداره که پلیس فتا بفرسته بگه تاریخچه این شماره موبایل رو از دیتابیس اینستا دربیار و ببینیم قبلا تغییر ای دی انجام داده یا نه....یعنی حساب میکنم بخوام شکایت کنم و ... خودتون بهتر میدونید چند ماه دادگاه طول میکشه و شاید تا اونموقع اکانت طرف با شماره موبایل هم به هیچ وجه قابل بازیابی نباشه....
اینا چیزایی هست که با فرض حقیقی بودن شماره موبایل بیان میکنم... گیریم شماره طرف مجازی بوده و تمامی راه ها تقریبا بن بست باشه...