فقط خود اینتستاگرام هویت و شماره دقیق فرد مزاحم رو میدونه و نهادهای داخلی هم در نهایت باید از اینستاگرام بخواهند که هویت اون فرد رو در اختیارشون بزاره، و شاید حتی اینستاگرام هم ندونه، چون یه نفر میتونه با یک آی پی ناشناس به سایت اینستاگرام و قسمت password reset مراجعه کنه و یک شماره موبایل رو وارد کنه و درخواست پسورد ریست بده.
بهترین کار اینه که شماره موبایلت رو از اکانت اینستاگرامت برداری و به جای اون یک آدرس ایمیل بهش بدی. پسوردت رو هم عوض کن، احتمالاً لو رفته.
شمارمو از روی سایت برداشته و تو توضیحات پیجش قرار داده...
مورد دوم اینکه تازه متوجه شدم اینه با شماره موبایلی که اخرش رو میدونم فرض کنید آی دی test رو باهاش ساخته بود... اول اومده ای دی اون شماره موبایلش رو حذف کرده و بعدش کلا اکانت رو پاک کرده و در حرکت دیگه یک حساب جدید با ایمیل ولی با همان نام کاربری test.... خب اینجا یک مشکل پیش میاد...تنها ادرس و مدرکی که من دارم این بود که با دو رقم اخر شماره موبایل قبلا یک حساب کاربری با نام test ساخته شده و حالا دیگه این شماره موبایل حذف شده و این اکانت test با ایمیل ساخته شده... تنها راه حل فکر میکنم خود اینستاگرام باشه... چون قطعا تو دیتابیسش میمونه که ای دی test قبلا روی چه شماره موبایل هایی بوده و با دو رقم اخرش میتوان فرد رو پیدا کرد. ولی خب این یک فرضی هست که فکر کنیم اینستاگرام همکاری کنه
با ۱۲۹ که مشاوره رایگان میدن صحبت کردم و گفتن صحبت هات دلیل محکمه پسند برای قاضی نخواهد بود... و برای چنین موردهایی پیگیری هم حتی از سمت فتا صورت بگیره باز به نتیجه نمیرسه. چون متا قوانین ایران رو نپذیرفته و قاعدتا لزومی نداره که پاسخی به پلیس فتا و مقامات قضایی بده...
الان مشکل من باز شدیدتر شده... همون فرد بی لیاقت اینبار با ایمیل فیک! اونی هم که این روزا میاد اینستا خب با قندشکن میاد و عملا شاید غیر قابل رهگیری باشه