انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: داستان شماره موبایل  (دفعات بازدید: 979 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
داستان شماره موبایل
« : 06 دی 1401، 12:23 ق‌ظ »
سلام
وقتتون بخیر
پیشاپیش در خصوص سوالی که شاید چندان به موضوع انجمن ربط نداشته باشد معذرت خواهی میکنم...
یه سوال خیلی ذهنم رو درگیر کرده... یه نفر تو اینستاگرام هی مزاحمت برام ایجاد میکنه. از طریق ریست پسورد که میخوام شماره موبایلش رو پیدا کنم فقط دو شماره اخر رو نشون میده... فرض کنید دو شماره موبایل اخرش ۴۵ باشه... اینستاگرام که کلا سرورهاش خارج از ایرانه و بعید میدونم بخوام این موضوع مزاحمت رو از طریق پلیس فتا پیگیری کنم به نتیجه برسم...

وقتی ریست پسورد رو از طریق موبایل برای اون شخص انجام میدم قطعا یک پیامک از سمت اینستاگرام براش میره... میخواستم بدونم دکل های شرکت های موبایلی میتونن از این طریق شماره رو رهگیری کنند؟

فرض کنید شخص خاطی در یک شهر با من زندگی میکنه که جمعیت انچنانی هم نداره.... شاید ۴۰ هزار نفر.... این موضوع و دکل میتونه بهم ربط داشته باشه؟

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
پاسخ : داستان شماره موبایل
« پاسخ #1 : 06 دی 1401، 12:27 ق‌ظ »
سلام
وقتی ریست پسورد رو از طریق موبایل برای اون شخص انجام میدم قطعا یک پیامک از سمت اینستاگرام براش میره... میخواستم بدونم دکل های شرکت های موبایلی میتونن از این طریق شماره رو رهگیری کنند؟
باید بشه رهگیری کرد.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #2 : 06 دی 1401، 10:09 ق‌ظ »
باید بشه البته فکر نمیکنم به سادگی اجازه همچین کاری بدن
من معمولا برای همچین افرادی از مسدود شروع می کنم اگه جواب نداد به روش روانی روش کار می کنم طوری که موضوع برعکس بشه از ترسوندن شروع می کنم و خودم رو بالا تر از اون جا میزنم به جایی میکشه که کلا موضوع برعکس میشه و اون منو مسدود میکنه  :D
همیشه هم جواب داده
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین aFard88

• Full Member
  • *
  • ارسال: 249
« پاسخ #3 : 06 دی 1401، 11:19 ق‌ظ »
خب چرا مسدودش نمیکنی؟
!Its alireza

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 06 دی 1401، 03:27 ب‌ظ »
خب چرا مسدودش نمیکنی؟
کاکا طرف با عکس پروفایل من و آی دی شبیه من پیج ساخته و میره تو پیج های مشهور و منو تگ میکنه و مینویسه فروش آلت های مصنوعی و از این حرفا... شماره موبایلمو هم از روی شایت برداشته و در کنار تگ مینویسه. تگ گردن رو خاموش میکنم ولی خب باز ای دی و شماره موبایلمو میزاره تو پیج های مختلف. یعنی دهنش سرویس. تو پیج های ارزشی هم میره و با اسم و نشون من کامنت میزاره... تنها چیزی که ازش دارم دو رقم اخر شماره موبایلشه

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 06 دی 1401، 03:47 ب‌ظ »
فکر کنم بهتره به خود اینستاگرام پیام بدی پلیس فتا هم پیگیری کن
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 06 دی 1401، 03:55 ب‌ظ »
فکر کنم بهتره به خود اینستاگرام پیام بدی پلیس فتا هم پیگیری کن
توضیح خاصی ندارم که به فتا کمک کنه. تو سایت های وکیل اینا هم میخوندم میگفتن چون سرورهای اینستا تو ایران نیست عملا قابل پیگیری نیست.

من چون تازه استخدام شدم، بعضیا میخوان خرابم کنن. فقط اینو میدونم همشهری هست و دو رقم اخر موبایلش. تازه نمیدونم اون دو رقم، شماره حقیقی هست یا شماره مجازی. پلیس فتا هم که واقعا نمیدونم کمکی از دستش برمیاد یا نه. با طرف که حرف میزنم میدونم مسلط هست به مهندسی اجتماعی. ینی جوری نیست که من ازش اطلاعات بکشم و...

آفلاین esmaeelE

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1269
« پاسخ #7 : 06 دی 1401، 04:38 ب‌ظ »
در این موارد با یک وکیل مشورت کنید.

وکیل به شما کمک می‌کنه که به شکل مناسب شکایت تنظیم کنید و در مراحل مختلف رسیدگی به پرونده راهنمای شما خواهد بود.
مشاوره کاری جدا از وکیل گرفتنه که هزینه‌ٔ زیاد داره.
می‌تونید با یک وقت مشاوره از وکیل و صرف هزینه‌ای معقول (در حدود یک ملاقات با پزشک) مشکلتون را طرح و برای پیگیری راهنمایی دریافت کنید.

به جز مراجعه مستقیم به دفاتر وکلا، دفاتری هم بانام مجموعه‌های قضایی هستند که خدمات مشاورهٔ قضایی ارائه می‌کنند.

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
« پاسخ #8 : 06 دی 1401، 05:22 ب‌ظ »
فقط خود اینتستاگرام هویت و شماره دقیق فرد مزاحم رو میدونه و نهادهای داخلی هم در نهایت باید از اینستاگرام بخواهند که هویت اون فرد رو در اختیارشون بزاره، و شاید حتی اینستاگرام هم ندونه، چون یه نفر میتونه با یک آی پی ناشناس به سایت اینستاگرام و قسمت password reset مراجعه کنه و یک شماره موبایل رو وارد کنه و درخواست پسورد ریست بده.
بهترین کار اینه که شماره موبایلت رو از اکانت اینستاگرامت برداری و به جای اون یک آدرس ایمیل بهش بدی. پسوردت رو هم عوض کن، احتمالاً لو رفته.
« آخرین ویرایش: 06 دی 1401، 05:25 ب‌ظ توسط electromagnet5 »

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 06 دی 1401، 05:38 ب‌ظ »
فقط خود اینتستاگرام هویت و شماره دقیق فرد مزاحم رو میدونه و نهادهای داخلی هم در نهایت باید از اینستاگرام بخواهند که هویت اون فرد رو در اختیارشون بزاره، و شاید حتی اینستاگرام هم ندونه، چون یه نفر میتونه با یک آی پی ناشناس به سایت اینستاگرام و قسمت password reset مراجعه کنه و یک شماره موبایل رو وارد کنه و درخواست پسورد ریست بده.
بهترین کار اینه که شماره موبایلت رو از اکانت اینستاگرامت برداری و به جای اون یک آدرس ایمیل بهش بدی. پسوردت رو هم عوض کن، احتمالاً لو رفته.
شمارمو از روی سایت برداشته و تو توضیحات پیجش قرار داده...
مورد دوم اینکه تازه متوجه شدم اینه با شماره موبایلی که اخرش رو میدونم فرض کنید آی دی test رو باهاش ساخته بود... اول اومده ای دی اون شماره موبایلش رو حذف کرده و بعدش کلا اکانت رو پاک کرده و در حرکت دیگه یک حساب جدید با ایمیل ولی با همان نام کاربری test.... خب اینجا یک مشکل پیش میاد...تنها ادرس و مدرکی که من دارم این بود که با دو رقم اخر شماره موبایل قبلا یک حساب کاربری با نام test ساخته شده و حالا دیگه این شماره موبایل حذف شده و این اکانت test با ایمیل ساخته شده... تنها راه حل فکر میکنم خود اینستاگرام باشه... چون قطعا تو دیتابیسش میمونه که ای دی test قبلا روی چه شماره موبایل هایی بوده و با دو رقم اخرش میتوان فرد رو پیدا کرد. ولی خب این یک فرضی هست که فکر کنیم اینستاگرام همکاری کنه ](*,) ](*,)

با ۱۲۹ که مشاوره رایگان میدن صحبت کردم و گفتن صحبت هات دلیل محکمه پسند برای قاضی نخواهد بود... و برای چنین موردهایی پیگیری هم حتی از سمت فتا صورت بگیره باز به نتیجه نمیرسه. چون متا قوانین ایران رو نپذیرفته و قاعدتا لزومی نداره که پاسخی به پلیس فتا و مقامات قضایی بده...

الان مشکل من باز شدیدتر شده... همون فرد بی لیاقت اینبار با ایمیل فیک! اونی هم که این روزا میاد اینستا خب با قندشکن میاد و عملا شاید غیر قابل رهگیری باشه

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2651
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #10 : 06 دی 1401، 05:58 ب‌ظ »
شمارتو عوض کن
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 06 دی 1401، 07:16 ب‌ظ »
تنها راه اینه که به اینستاگرام پیام/گزارش بدی که هویت جعلی داره و جدی پیش رو بگیری بهتره مدرک محکمی مثل سلفی با کاغذی که روش درخواستت رو نوشتی هم بفرستی
و توی پیج خودت هم مستقیم هویت اون فرد رو تکذیب کنی و بخواه که دنبال کننده هات هم گزارش کنن
حالا فتا هم پیام بده یا میشه یا نمیشه

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 06 دی 1401، 07:37 ب‌ظ »
تنها راه اینه که به اینستاگرام پیام/گزارش بدی که هویت جعلی داره و جدی پیش رو بگیری بهتره مدرک محکمی مثل سلفی با کاغذی که روش درخواستت رو نوشتی هم بفرستی
و توی پیج خودت هم مستقیم هویت اون فرد رو تکذیب کنی و بخواه که دنبال کننده هات هم گزارش کنن
حالا فتا هم پیام بده یا میشه یا نمیشه
با فتا تماس گرفتم گفتن چون از vpn وارد اینستا شده از طریق آی پی غیرقابل پیگیری هست. اینکه از طریق شرکت های مخابراتی واسه ساعت و تاریخ ریست پسورد طرف پیگیری کنید غیرمحاله... گفت در حالت عادی اگه بدون وی پی ان اینستا پیامت میداد میتونستی پیگیری کنی. قضیه پیشنهاد وکیل هم گفتم گفت وکیل هیچ تضمینی بهت نمیده و هزینه نکن... بهت گقت یه جوری باهاش حرف بزن که یه عکسی از یه جایی یا دستش و ... بگیره و اگه تگ لوکیشن فعال باشه و برات بفرسته میتونیم پیگیری کنیم.

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 06 دی 1401، 07:40 ب‌ظ »
شمارتو عوض کن
این راه حل موقتی و البته با ضرر تمام برای من هست. ولی صورت مساله همچنان میمونه.

چون خطی که دارم حداقل ۱۲ ساله به اسمم هست و بخوام شماره جدید بگیرم باید تو خیلی از جاها شمارمو تغییر یدم. از بانک گرفته تا سایت سنجش و...

و اینکه من بخاطر گرفتن پروژه از سایتم، مجبورم شمارم همیشه تو سایت باشه.

درضمن گیریم شماره رو عوض کردیم. طرف با عکس پروفایل من و بیوی کپی! پیج ساخته. هر کاری میتونه بکنه با عکسم.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 06 دی 1401، 07:51 ب‌ظ »
سایت هایی هم هستن که لینک درست می کنن اگه روی لینک بزنه اطلاعاتش رو برات ثبت می کنن
یک کاری کن رو لینک بزنه مثلا با یک پیج جعلی برو به بهانن ای کاری کن رو لینک بزنه
هیچ اطلاعات دیگه ای ازش نداری ؟