با درود.
پس با این حساب کارم درآمده. باید یک OS دیگه جاگذاری (نصب) کنم .یعنی روز از نو روزی از نو. گمان میکردم تا ۳ ماه دیگر ساپورت میشه.
سلام
فکر کنم تا ۳ ماه دیگه رو پشتیبانی داشته باشه. البته بهتره قبل از اینکه این ۳ ماه تموم بشه، برید سراغ یه توزیع دیگه.
من پیشتر آن مینت دبیان را داون کرده ام میرم که همان را بکار بگیرم. حالا بفرمائید:
- آیا نخست این تاریخ گذشته را پاک کنم یا در هنگام جاگذاری جدیده خودش پاک میشه؟
میتونید همین الان این مینت رو پاک کنید و بعد سیستمعامل جدید رو نصب کنید، میتونید هم موقع نصب سیستمعامل جدید، بگید که روی پارتیشنی نصب بشه که الان مینت نصب هست.
- آیا باید Home را روی فلش کپی کنم یا نیازی نیست و دست نخورده میمانه؟
اگه هوم جدا هست، نباید نیاز بشه. اگه جدا نیست، باید اطلاعاتی رو که میخواهید، کپی کنید یه جای دیگه، بعد سیستمعامل جدید رو نصب کنید و در نهایت اطلاعات کپی شده رو برگردونید توی سیستمعامل جدید.
اگه هوم جدا هست، باید موقع نصب سیستمعامل جدید بگید که از هوم قبلی استفاده کنه. در غیر اینصورت ممکنه هوم جدید بسازه یا اصلا هوم رو از روت جدا نکنه.
- درون بسته ی OSهای مونتاژشده؛ یک سری چیزهائی هست که هرگز استفاده نمیکنم.آیا بهتره در هنگام جاگذاری آنها را منها بگذارم یا بعد هم میشود آنها را برداشت بگونه ای که باقی مانده ای هم از آنها روی دستگاه نمانه.
بستگی داره چی رو بخواهید پاک کنید. ممکنه با پاک کردن بعضی چیزها مشکل پیش بیاد. بعضی چیزها رو هم میشه بدون مشکل پاک کرد.
- یک سری تنظیمات و افزونه ها روی مرورگر فاکس دارم که میخوام آنها را به مرورگر جدید انتقال بدم. چه پوشه ها یا فایلهائی را باید کپی و سیو کنم؟
سپاسگزارم.
تنظیمات و افزونههای فایرفاکس توی دایرکتوری firefox. توی هوم کاربر ذخیره میشه. در نتیجه اگه هوم جدا باشه و یه توزیع دیگه نصب کنید، تنظیمات و افزدنههای فایرفاکس مثل قبل میمونه.
واصلااگر از کل پوشه مرورگر کپی بگیرم و در OS جدید پیست کنم اشکالی داره؟
این هم یه راه هست.
دبیان گزینه مناسبی هست. اگه میخواهید برید روی دبیان، بهتره
این موضوع رو ببینید.
lmde هم یه گزینه هست. لینوکس مینت بر پایه دبیان. (نسخه پایدار دبیان)
شکل ظاهری اون فرقهای جزئی با مینت فعلی داره.
از اونجایی که lmde بر پلیه دبیان پایدار هست، روند دریافت بروزرسانی و ارتقاها تقریبا با دبیان پایدار یکیه.
دبیان پایدار بروزرسانیهای زبادی دریافت نمیکنه. در واقعیت بیشتر بروزرسانیهای دبیان پایدار بر رفع آسیبپذیریهای امنیتی یا حل مشکلات جزئی هست. در نتیجه، lmde هم تقریبا همینجوره.
یکی از استثناها فایرفاکس هست که توی lmde، نسخه جدید اون پیدا میشه در حالی که توی دبیان پایدار فقط نسخه esr وجود داره.
برای ventoy، میتونید
اینجا رو هم ببینید.