انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نرم افزار حرفه ای ساخت و ویرایش موسیقی در گنو لینوکس؟  (دفعات بازدید: 1452 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2651
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
محمد عزیز و UK گرامی از پیشنهادتون ممنونم ولی نرم افزار Ardour پولی هست و به کار بنده نمیاد. اگه نرم افزار رایگانی سراغ دارید معرفی کنید.
همچنان می‌گم که استدلالت اشتباهه، این نرم‌افزار پول رو بابت بیلدی که خودش گرفته گذاشته و بیشتر شبیه دونیته و شما اگه خودتون بیلد انجام بدید یا از بیلد کس دیگه‌ای استفاده کنی کار غیرقانونی و در خلاف نرم‌افزار آزاد انجام ندادی، من همین الان از مخزن آرچ نصبش کردم و لایسنسی هم ازم نخواست.

• High Hero Member
  • *
منم یه بار از دیسترو تست مرحموم  :'( در حال تست ubuntu studio   رفتم توش.
با apt نصب کن
« آخرین ویرایش: 08 دی 1401، 09:27 ب‌ظ توسط UK »

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
محمد جان یه لحظه به خودت زحمت بده و به سایت رسمی نرم افزار و صفحه دانلودش مراجعه کن و مراحل رو برو جلو، اونجا خودش نوشته که نسخه رایگان این نرم افزار هر ۱۰ دقیقه متوقف میشه. دروغ که نمیخوام بگم عزیز. فایل نصبی رو هم از هرجای دیگری بگیرید همان رفتار رو انجام میده. ضمناً آزاد بودن نرم افزار لزوماً به معنی رایگان بودنش نیست.

• High Hero Member
  • *
Lmms هم امتحان کن

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
نرم‌افزار Ardour رایگانه. نرم‌افزارهای دیگه‌ای هم هست که اگر جستجو کنید، پیدا می‌کنید.

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
منم یه بار از دیسترو تست مرحموم  :'( در حال تست ubuntu studio   رفتم توش.
شاید اون موقع رایگان بوده یا شاید توزیع ubuntu studio لایسنسش رو خریده و توی توزیعش گذاشته. الان توی سایتش و صفحه دانلودش چیز دیگری نوشته.

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • mrostd سابق
محمد جان یه لحظه به خودت زحمت بده و به سایت رسمی نرم افزار و صفحه دانلودش مراجعه کن و مراحل رو برو جلو، اونجا خودش نوشته که نسخه رایگان این نرم افزار هر ۱۰ دقیقه متوقف میشه. دروغ که نمیخوام بگم عزیز. فایل نصبی رو هم از هرجای دیگری بگیرید همان رفتار رو انجام میده. ضمناً آزاد بودن نرم افزار لزوماً به معنی رایگان بودنش نیست.
من خیلی پیش‌تر از این‌ها این زحمات رو به‌خودم دادم و درموردش اطلاع کامل دارم، نمی‌فهمم مشکلت چیه.
صفحه FAQ:
https://ardour.org/faq.html
نقل‌قول
If you want the convenience of using our ready-to-run version and/or for support from Ardour developers and experienced users, we ask that you pay something for this.

If you don't want to pay for a ready-to-run version, then you'll need to get the source code and build it yourself. We do not provide assistance with this process and particularly on Windows and macOS this can be challenging and take a long time. Also, for Windows, there are no instructions.
نقل‌قول
The donation system is entirely separate from the download system, and exists for a couple of reasons:

our Linux users generally get Ardour without payment via their distributions' repositories.
    some people just feel like being generous
« آخرین ویرایش: 08 دی 1401، 09:37 ب‌ظ توسط محمد فنجون ☕ »

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
دوستان خواهش میکنم یک لحظه به حرفای من دقت کنید؛
اگه به سایت رسمی نرم افزار به نشانی ardour.org مراجعه کنید و برای دانلود جلو برید میرسید به این صفحه ای که اسکرین شاتش رو گذاشتم. خودتون ببینید چی نوشته!

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
If you don't want to pay for a ready-to-run version, then you'll need to get the source code and build it yourselfo
میگه اگه کاربر میخواد مجانی استفاده کنه باید خودش برنامه رو کامپایل کنه (یا یه چیزی شبیه این). خب پس نکید رایگانه! برای استفاده شرط گذاشته.
در کل این نرم افزار پولیه، گفته حالا اگه میخوای رایگان استفاده کنی خودت سورس رو بردار کامپایل کن.
« آخرین ویرایش: 08 دی 1401، 10:00 ب‌ظ توسط electromagnet5 »

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • mrostd سابق
If you don't want to pay for a ready-to-run version, then you'll need to get the source code and build it yourselfo
میگه اگه کاربر میخواد مجانی استفاده کنه باید خودش برنامه رو کامپایل کنه (یا یه چیزی شبیه این). خب پس نکید رایگانه! برای استفاده شرط گذاشته.
من واقعا خسته شدم، نرم‌افزار هم آزاد و هم رایگانه، این هزینهٔ بیلده، لایسنس GPL هم کسی رو درمورد به‌اشتراک گذاشتن بیلد محدود نکرده و از اصول پایه‌ش اینه که بتونی به‌اشتراک بذاری نرم‌افزار رو، دو خط پایین‌ترش هم بخون که می‌گه می‌تونین از مخازن توزیع نصبش کنید.
اون بیلدی که عکسشو گذاشتی یه بیلد دمو از تیم توسعه‌دهندهٔ نرم‌افزاره و اصلا بیلد نهایی نیست، بیلد نهایی‌ای که توسط تیم توسعه‌دهندهٔ نرم‌افزار انجام شده پولیه، اون پول رو نه بابت نرم‌افزار، بلکه بابت بیلدی که خودشون انجام دادن می‌گیرن.
حالا به واسطهٔ نرم‌افزار آزاد بودن، مینتینرهای مخازن توزیع میان خودشون سورس نسخهٔ کامل نرم‌افزار رو بیلد می‌کنند.
بالاتر توضیح دادم، از خود FAQ سازندهٔ نرم‌افزار نقل قول کردم که می‌گن بدون مشکل می‌تونید نسخهٔ نهایی رو از مخازن توزیعتون نصب کنید، واقعا زدن یه apt install انقدر برات دشواره؟ یا می‌خوای اذیت کنی؟ چون من کلی ادله آوردم و باز برمی‌گردی سر خونهٔ اول.
« آخرین ویرایش: 08 دی 1401، 09:59 ب‌ظ توسط محمد فنجون ☕ »

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
خب اگه بخوام این نرم افزار رو با این وضعیتی که داره روی پلتفرم های مختلف داشته باشم (اوبونتو و ویندوز و غیره) قطعاً به مشکل میخورم. فرضاً پکیج نصب دبیان رو گیر بیارم، روی پلتفرمهای دیگه چه کنم؟
به نظرم اگه بتونم یه نرم افزار دیگه پیدا کنم که همه پلتفرمهای رایج رو بدون اذیت ساپورت کنه بهتره.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
اقا اینا شرط نزاشتن شما یک دور ازادی های نرم افزار ازاد رو مطالعه کنید ! متوجه میشید که شما ازادید از این نرم افزار چه پولی چه رایگان به هر شکلی استفاده کنید هیچ مشکلی هم نداره میتونید از سورس کامپایل کنید یا از بیلد های رایگان استفاده کنید
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • mrostd سابق
خب اگه بخوام این نرم افزار رو با این وضعیتی که داره روی پلتفرم های مختلف داشته باشم (اوبونتو و ویندوز و غیره) قطعاً به مشکل میخورم. فرضاً پکیج نصب دبیان رو گیر بیارم، روی پلتفرمهای دیگه چه کنم؟
به نظرم اگه بتونم یه نرم افزار دیگه پیدا کنم که همه پلتفرمهای رایج رو بدون اذیت ساپورت کنه بهتره.
من کاربر ویندوز نیستم، اما رو توزیع‌های گنو/لینوکسی نیازی نیست شما زحمتی بکشید، عموما توسعه‌دهنده‌های توزیع این نرم‌افزار رو به‌واسطهٔ آزاد بودنش تو مخزن قرار دادند و دردسری وجود نداره، شما اصلا نیازی نیست به سایتش برید، کافیه بزنید:
sudo apt instal ardour

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
پرسیدید برای گنو/لینوکس
برای ویندوز معمولا راحت تر بدون محدودیتش پیدا میشه ( توزیع های گنو/لینوکسی که از یک خانواده هستند نرم افزار هاشون روی هم نصب میشه)
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com