If you don't want to pay for a ready-to-run version, then you'll need to get the source code and build it yourselfo
میگه اگه کاربر میخواد مجانی استفاده کنه باید خودش برنامه رو کامپایل کنه (یا یه چیزی شبیه این). خب پس نکید رایگانه! برای استفاده شرط گذاشته.
من واقعا خسته شدم، نرمافزار هم آزاد و هم رایگانه، این هزینهٔ بیلده، لایسنس GPL هم کسی رو درمورد بهاشتراک گذاشتن بیلد محدود نکرده و از اصول پایهش اینه که بتونی بهاشتراک بذاری نرمافزار رو، دو خط پایینترش هم بخون که میگه میتونین از مخازن توزیع نصبش کنید.
اون بیلدی که عکسشو گذاشتی یه بیلد دمو از تیم توسعهدهندهٔ نرمافزاره و اصلا بیلد نهایی نیست، بیلد نهاییای که توسط تیم توسعهدهندهٔ نرمافزار انجام شده پولیه، اون پول رو نه بابت نرمافزار، بلکه بابت بیلدی که خودشون انجام دادن میگیرن.
حالا به واسطهٔ نرمافزار آزاد بودن، مینتینرهای مخازن توزیع میان خودشون سورس نسخهٔ کامل نرمافزار رو بیلد میکنند.
بالاتر توضیح دادم، از خود FAQ سازندهٔ نرمافزار نقل قول کردم که میگن بدون مشکل میتونید نسخهٔ نهایی رو از مخازن توزیعتون نصب کنید، واقعا زدن یه apt install انقدر برات دشواره؟ یا میخوای اذیت کنی؟ چون من کلی ادله آوردم و باز برمیگردی سر خونهٔ اول.