انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نرم افزار حرفه ای ساخت و ویرایش موسیقی در گنو لینوکس؟  (دفعات بازدید: 1458 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
نرم‌افزارهای دیگه‌ای هم هست که اگر جستجو کنید، پیدا می‌کنید.
قطعاً نرم افزارهای دیگه ای هم هست ولی جستجو کردن در اینترنت و خواندن پیشنهاداتی که سایتها می نویسند هیچوقت مثل تجربه کاربرانی که قبلاً با چندتا از اینا کار کردند و تجربیاتشون رو به اشتراک میزارن نمیشه و برای همین اینجا تاپیک زدم. به دنبال اطلاعات موثق هستم.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
یک مشکلات اولیه ریزی دارید
توی گنو معمولا نرم افزا  رو از سایتش یا جای دیگه دانلود نمیکنیم
بهتره ویکی بالای انجمن » نصب نرم افزار ها رو ببینید
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
من کاربر ویندوز نیستم، اما رو توزیع‌های گنو/لینوکسی نیازی نیست شما زحمتی بکشید، عموما توسعه‌دهنده‌های توزیع این نرم‌افزار رو به‌واسطهٔ آزاد بودنش تو مخزن قرار دادند و دردسری وجود نداره، شما اصلا نیازی نیست به سایتش برید، کافیه بزنید:
sudo apt instal ardour
اصلاً گور بابای ویندوز. پکیج نصبی برای فدورا رو از کجا بگیرم؟!؟ (پکیج آفلاین)
بعد اینکه شما همیشه اکوسیستم خودتون رو مرکز دنیا میدونید خیلی متکبرانه و زشته. (خودم هم لینوکسی شدم ولی نه مثل شما!) فرض کنید توی خونه فدورا دارم و روی سیستم شرکت ویندوز نصبه، سیستم شرکت هم اختیارش به طور کلمل دست من نیست که چه پلتفرم و سیستم عاملی روش نصب کنم! حالا یه نرم افزار رایگان میخوام که این پلتفرمهای معروف رو ساپورت کنه که پروژه ای رو که نصفش رو توی شرکت با ویندوز انجام دادم ببرم خونه و ادامه اش رو توی خونه روی فدورا یا اوبونتو با همان نرم افزار انجام بدم. راه حل شما در این موارد چیه؟ فقط بلدید بگید ما ویندوز رو به رسمیت نمیشناسیم و برو پی کارت؟؟ خب اینجا یک پلتفرم جهانی که به پلتفرم خودتون گره خورده رو نادیده میگیرید
« آخرین ویرایش: 08 دی 1401، 10:19 ب‌ظ توسط electromagnet5 »

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 514
من کاربر ویندوز نیستم، اما رو توزیع‌های گنو/لینوکسی نیازی نیست شما زحمتی بکشید، عموما توسعه‌دهنده‌های توزیع این نرم‌افزار رو به‌واسطهٔ آزاد بودنش تو مخزن قرار دادند و دردسری وجود نداره، شما اصلا نیازی نیست به سایتش برید، کافیه بزنید:
sudo apt instal ardour
احتمالاً:
sudo dnf install ardour7

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
sudo apt instal ardour
احتمالاً:
sudo dnf install ardour7
کلمه آفلاین رو ندیدید؟؟؟

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
یک مشکلات اولیه ریزی دارید
توی گنو معمولا نرم افزا  رو از سایتش یا جای دیگه دانلود نمیکنیم
بهتره ویکی بالای انجمن » نصب نرم افزار ها رو ببینید
اون مشکل اولیه ریز مربوط به من نیست، مربوط به اکوسیستم گنو لینوکسه که بسیاری از پکیجها رو برای نصب آفلاین نداره و شما نمیخواهید این ضعف رو قبول کنید. البته من کلاً حرفای جنابعالی رو جدی نمیگیرم چون یه مقدار متعصب هستی.

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
sudo apt instal ardour
بعد اینکه شما همیشه اکوسیستم خودتون رو مرکز دنیا میدونید خیلی متکبرانه و زشته. (خودم هم لینوکسی شدم ولی نه مثل شما!) فرض کنید توی خونه فدورا دارم و روی سیستم شرکت ویندوز نصبه، سیستم شرکت هم اختیارش به طور کلمل دست من نیست که چه پلتفرم و سیستم عاملی روش نصب کنم! حالا یه نرم افزار رایگان میخوام که این پلتفرمهای معروف رو ساپورت کنه که پروژه ای رو که نصفش رو توی شرکت با ویندوز انجام دادم ببرم خونه و ادامه اش رو توی خونه روی فدورا یا اوبونتو با همان نرم افزار انجام بدم. راه حل شما در این موارد چیه؟ فقط بلدید بگید ما ویندوز رو به رسمیت نمیشناسیم و برو پی کارت؟؟ خب اینجا یک پلتفرم جهانی که به پلتفرم خودتون گره خورده رو نادیده میگیرید
من یادم نمی‌آد جایی همچین حرف یا دیدگاهی داشته باشم، حتما واسم نقل‌قولشون کن، چون یادم نیست کی گفتم این‌ها رو.
با توجه به این که تایتل تاپیک رو خودت (نه من) نوشتی «گنو/لینوکس» و جایی که موضوع رو باز کردی حرفی از ویندوز نزده بودی و همینطور از اون‌جایی که اینجا انجمن نرم‌افزار آزاد و گنو/لینوکسه، هر عقل سلیمی پیش‌فرض رو روی این می‌ذاره که مشکل در رابطه با نرم‌افزار آزاد و گنو/لینوکسه و نه ویندوز، منطقی هم اینه که تو انجمن گنو/لینوکس مشکلات گنو/لینوکس حل بشه، وگرنه برای ویندوز هم انجمن زیاده.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
ببخشید خیلی رفتارتون زنندن و زشته
خجالت بکشید انجمنه با پشتیبانی نرم افزار که حرف نمیزنید ! اینجا کاربرا پول ممیگیرن یا از روی سرخوشی و بیکاری که جواب نمیدن که ! یکم مراعات کنید
محمد هم خیلی الان باهاتون راه اومده که چیزی نگفته
بعد هم شما یکم تلاش کنید خوشبینانه ۸۰ درصده پاسخ های انجمن دوستان جستجو میکنن و پاخ میدن و ۲۰ درصد از روی تجربه است
به جای این لحن طلب کارانه بهتره یکم همکاری کنید تا با کمک دوستان مشکلتون حل شه
در مورد اینکه دنبال فایل افلاین هستید بدونید همچین چیزی از پایه مشکل داره اگه مخزن افلاین لازم دارید ایزو های دبیان رو بگیرید یا از اپ ایمیج استفاده کنید
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
کلمه آفلاین رو ندیدید؟؟؟
بسته‌هایی که از مخازن نصب می‌شن، مثل ویندوز نیستند که یک فایل exe کثیف، پرحجم و ناامن باشه. هر بسته، وابستگی‌هایی با خودش داره که این وابستگی‌ها می‌تونن وابستگی بقیه بسته‌ها هم باشن؛ و چند تا دلیل داره: هم حجم برنامه‌ها خیلی کمتر میشه، هم وابستگی‌ای روی نسخۀ‌ای خاص نمی‌مونه و مثلاً اگر باگ داشت و برطرف شد، روی همۀ برنامه‌ها اون باگ برطرف میشه، و این‌ها بهترین ویژگی‌های گنو هستند.

اگر باز هم پافشاری می‌کنید، بهترین راه اینه که از AppImage استفاده کنید.

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
sudo apt instal ardour
من یادم نمی‌آد جایی همچین حرف یا دیدگاهی داشته باشم، حتما واسم نقل‌قولشون کن، چون یادم نیست کی گفتم این‌ها رو.
با توجه به این که تایتل تاپیک رو خودت (نه من) نوشتی «گنو/لینوکس» و جایی که موضوع رو باز کردی حرفی از ویندوز نزده بودی و همینطور از اون‌جایی که اینجا انجمن نرم‌افزار آزاد و گنو/لینوکسه، هر عقل سلیمی پیش‌فرض رو روی این می‌ذاره که مشکل در رابطه با نرم‌افزار آزاد و گنو/لینوکسه و نه ویندوز، منطقی هم اینه که تو انجمن گنو/لینوکس مشکلات گنو/لینوکس حل بشه، وگرنه برای ویندوز هم انجمن زیاده.
من نرم افزار ویرایش موسیقی رو هم برای لینوکس میخوام هم برای ویندوز. تا اینجا که مشکلی نیست، هست؟ این برخورد شماست که از نوع حذفیه (شما یعنی تعدادی از اعضای انجمن) و نمیخواهید یک توپی رو که از تکه های مختلفی تشکیل شده باهم ببینید و بعنوان یک جسم واحد بشناسید و همیشه سعی میکنید اون تیکه ای که دوست ندارید رو با قیچی ببرید و بندازید دور! مشکل شما اینه که نمیتونید کل یک مجموعه رو با هم ببینید! من هرچی سعی کردم به شما بفهمانم که نرم افزار ویرایش صدا رو توی شرکت مجبورم روی ویندوز استفاده کنم و توی خانه روی لینوکس و به همین دلیل میخوام کراس پلتفرم باشه، نشد که نشد! آخرش به من گیر دادید که جرا پلتفرم ویندوز رو در نظر گرفتی و ما هرگز نرم افزاری رو که اون قسمت رو بخواد پوشش بده پیشنهاد نمیدیم! این دیگه اسمش آزادی نرم افزار نیست، نوعی تکبر و مشکل روانیه که باز هم تاکید میکنم منظورم شخص شما نیست، بلکه تعدادی از کاربران اینجاست که به این مشکل گرفتارند.

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
کلمه آفلاین رو ندیدید؟؟؟
بسته‌هایی که از مخازن نصب می‌شن، مثل ویندوز نیستند که یک فایل exe کثیف، پرحجم و ناامن باشه. هر بسته، وابستگی‌هایی با خودش داره که این وابستگی‌ها می‌تونن وابستگی بقیه بسته‌ها هم باشن؛ و چند تا دلیل داره: هم حجم برنامه‌ها خیلی کمتر میشه، هم وابستگی‌ای روی نسخۀ‌ای خاص نمی‌مونه و مثلاً اگر باگ داشت و برطرف شد، روی همۀ برنامه‌ها اون باگ برطرف میشه، و این‌ها بهترین ویژگی‌های گنو هستند.

اگر باز هم پافشاری می‌کنید، بهترین راه اینه که از AppImage استفاده کنید.
بهتره به جای داستان سرهم کردن، قبول کنید که نصب آفلاین هم خودش یک آپشنه (که برای ما ایرانیها با این وضعیت اینترنت یک آپشن عالی محسوب میشه) و پلتفرم لینوکس در این زمینه بشدت کمبود داره.
ضمناً نه منکر خوبیهای نصب آنلاینم و نه منکر خطرات نصب آفلاین. صرفاً میخوام دید بسته شما را کمی باز کنم که قبول کنید نصب آفلاین هم یک "آپشنه".

یک فایل exe کثیف، پر حجم و ناامن! شما پر حجم بودن و exe بودن رو هم جزء المانهای خطرناک در نظر گرفتید! جل الخالق!
جهت اطلاع شما، اون پرحجم بودن برای راحتی شماست و برای اینه که مجبور نشید موقع نصب، همان حجم رو از اینترنت دریافت کنید.
« آخرین ویرایش: 08 دی 1401، 10:55 ب‌ظ توسط electromagnet5 »

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
بهتره به جای داستان سرهم کردن، قبول کنید که نصب آفلاین هم خودش یک آپشنه (که برای ما ایرانیها با این وضعیت اینترنت یک آپشن عالی محسوب میشه) و پلتفرم لینوکس در این زمینه بشدت کمبود داره.
ضمناً نه منکر خوبیهای نصب آنلاینم و نه منکر خطرات نصب آفلاین. صرفاً میخوام دید بسته شما را کمی باز کنم که قبول کنید نصب آفلاین هم یک "آپشنه".
از AppImage استفاده کنید. اگر نمی‌خواید استفاده نمی‌کنید، مشکل از خودتونه و دارید بحث رو کش می‌دید فقط.
ضمناً وضعیت اینترنت چه ربطی داره؟ شما که نمی‌خواید تو ۱۰ تا کامپیوتر اون رو نصب کنید. اگر می‌خواید، بگید تا راه حل بگیم.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
اقای الکترو
بحث تعصب و اینا و ما از ویندوز بدمون میاد و... نیست پراید هم نیست که برچسب دودی بزنی اسمش رو بزاری اپشن بعد هم لطف کنید به جای استفاده از کلمات قلمبه سلمبه گوش کنید که داریم ار چی حرف می زنیم
exe اپشن عالی نیست یک طراحی احمقانه انتشار نرم افزاره چرا ؟ چون هر‌نرم افزار وابستگی ها و ملزومات خودش رو داره
جدا از اینکه حجم بالا میره اگه تو یکی از وابستگی ها مشکل یا باگی باشه برای رفعش باید کل نرم افزار ها بروز رسانی بدن و کل کاربر ها هم کل نرم افزار هاشون رو بروز کنن و... به هزار و یک دلیل دیگه این روش انتشار از پایه مشکل داره بنده هم حال توضیح دادنشرو ندارم میتونید یکم جستجو و مطالعه کنید پی ببرید
اما گنو/ لینوکس این خبرا نیست
هر برنامه چه کاربردی باشه چه وابستگی خودش یک پکیجه که بین همه برنامه ها مشترکه و استفاده میشه وقتی هم بروز میشه برتی همه برنامه ها بروز میشه ووو
همه چیز در نظم پایداری و امنیت کامله و همه زنجیره بهم متصل و وابسته است و شما نمیتونید هر حلقه ای از هر جایی بیارید و قاطی اش ها کنید اگه هم کنید گند میزنید به پایداری و امنیت سیستم عاملتون
پس اسمش اپشن نیست به تنهایی عامل نبود امنیت و پایداری در ویندوزه
این موضوع نظم و... در همه جای گنو دیده میشه پس بدونید که وقتی یک چیزی نیست و وجود نداره کم کاری نیست پشتش کلی فکر و تلاشه تا هر دو ماه لازم نباشه توزعموت رو دوباره نصب کنید و هر روز با ویروس سر و کله بزنید و...
پس بدونید که بن جای چونه زدن و بحث الکی بهتره یکم جستجو و مطالعه کنید نه اینکه به ما بقبولونید که یک سیستم عامل از پایبست ویران خوبه . اگه جایی هم دیدید که توی انجمن این کار حماقت و بی عقلی خطاب میشه از روی تعصب و مایکروسافت گریزی نیست از روی دانش و فهمه اونی که به خودش سختی میپن که از سرویس های شرکت های انحصار گر استفاده نکنه متعصب یا بیمار نیست ، بلکه یک چبزی میدونه مه این کار رو میکنه( اگه جایی لحنم تند شده معذرت میخوام (که یاد بگیرید درست با طرف مقابل حرف بزنید :) ))

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
تاپیک داره به حاشیه میره. بنده قصد دعوا و مشاجره ندارم لطفاً شما هم کوتاه بیایید دوستان گرامی. فقط یه نرم افزار ادیت موسیقی میخوام که رایگان و کراس پلتفرم باشه، و البته اپن سورس و آزاد. نرم افزاری که دوستان معرفی کردند به درد من نمیخوره. اگه مورد دیگری معرفی کنید ممنون میشم. فقط خواهشاً رایگان باشه نه اینکه هسته اش رایگان باشه پوستش پولی و گوشتش صلواتی. یه چیز واقعاً رایگان میخوام.
« آخرین ویرایش: 09 دی 1401، 12:40 ق‌ظ توسط electromagnet5 »

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2651
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧