انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا می‌توان بسته ای را به مخازن رسمی دبیان اضافه کرد؟  (دفعات بازدید: 951 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mobin1387

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 495
  • به زودی اینجا چیزی نوشته خواهد شد!
سلام. بنده درحال حاضر توسعه دهنده یک برنامه ای هستم. در حال حاضر قصد داشتم که بررسی کنم آیا امکان داره بشه برنامه ام به مخازن رسمی دبیان اضافه کرد و خودم مسئولیت نگهداری ازش رو بر عهده بگیرم. متاسفانه به نظر می‌رسه که یک مقدار رویه‌های داخلی پروژه مبهمه و من نتونستم دقیقا متوجه فرآیندش بشم. این طور که به نظر می‌رسید دو نوع نگهدارنده پروژه در دبیان وجود داره:

۱- کسی که می‌تونه از طریق اسپانسر یک بسته اضافه کنه.
۲- کسی که می‌تونه بدون اسپانسر یک بسته اضافه کنه ولی این طور که به نظر می‌رسید باید آدم خفنی در پروژه باشه که من احتمالا اون «آدم خفنه» در پروژه دبیان نخواهم بود!

در کل ممنون می‌شوم دوستانی که از رویه‌های داخلی دبیان بیشتر خبر دارند، بیشتر در این مورد توضیح دهند تا ببینیم این فکر، خیال خامی ای است یا نه.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2648
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
فقط برای کنجکاوی برنامت چیه و چکار میکنه؟
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین محمدرضا حقیری

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 528
    • ذهن زیبا
سلام. بنده درحال حاضر توسعه دهنده یک برنامه ای هستم. در حال حاضر قصد داشتم که بررسی کنم آیا امکان داره بشه برنامه ام به مخازن رسمی دبیان اضافه کرد و خودم مسئولیت نگهداری ازش رو بر عهده بگیرم. متاسفانه به نظر می‌رسه که یک مقدار رویه‌های داخلی پروژه مبهمه و من نتونستم دقیقا متوجه فرآیندش بشم. این طور که به نظر می‌رسید دو نوع نگهدارنده پروژه در دبیان وجود داره:

۱- کسی که می‌تونه از طریق اسپانسر یک بسته اضافه کنه.
۲- کسی که می‌تونه بدون اسپانسر یک بسته اضافه کنه ولی این طور که به نظر می‌رسید باید آدم خفنی در پروژه باشه که من احتمالا اون «آدم خفنه» در پروژه دبیان نخواهم بود!

در کل ممنون می‌شوم دوستانی که از رویه‌های داخلی دبیان بیشتر خبر دارند، بیشتر در این مورد توضیح دهند تا ببینیم این فکر، خیال خامی ای است یا نه.

دبیان نسبت به موضوع ورود بسته‌های جدید به مخازن رسمیش، یکم حساسه و این حساسیت طبیعیه (باقی توزیع‌ها هم حساسیت‌هایی دارند، مال دبیان کمی تندتره). چیزی که می‌تونم شخصا بهتون پیشنهاد کنم، اینه که یک «مخزن مردمی» یا PPA راه‌اندازی کنید.

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
من هم سعی کردم ببینیم چجوری میشه به مخازن دبیان بسته اضافه کرد، ولی تنها نتیجه‌ای که بهش رسیدم، همین بود که یا یکی از توسعه‌دهنده‌های دبیان اسپانسر شما میشه و بسته رو اضافه می‌کنه، یا اینکه خود شما توسعه‌دهنده دبیان هستید و مسقیم بسته رو اضافه می‌کنید.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
بله. می‌تونید به صورت غیرمستقیم و با کمک یه حامی بخ دبیان بیفزاییدش. ولی قبلش باید بتونید بستهٔ deb رو بدون مشکل درست کنید. این‌جا بهتون کمک می کنه:
https://mentors.debian.net
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mobin1387

• Sr. Member
  • *
بله. می‌تونید به صورت غیرمستقیم و با کمک یه حامی بخ دبیان بیفزاییدش. ولی قبلش باید بتونید بستهٔ deb رو بدون مشکل درست کنید. این‌جا بهتون کمک می کنه:
https://mentors.debian.net
بسیار ممنون از شما این احتمالا موضوع رو برای من حل می‌کنه، بله بسته deb رو ساختم و الآن فقط دو هشدار توسط lintian صادر می‌شه که اون هارو هم حل می‌کنم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
در مورد خطای مربوط به initial-upload-closes-no-bugs باید ابتدا یه باگ روی بستهٔ wnpp از نوع ITP گزارش کنید و بعد در d/changelog تون اون رو ببندید.

همین‌طور بهتره که پروندهٔ d/watch رو بسازید تا دبیان بتونه همیشه آخرین نگارش بسته رو تشخیص بده و در زمان ازتقای بسته دچار مشکل نشید.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mobin1387

• Sr. Member
  • *
در مورد خطای مربوط به initial-upload-closes-no-bugs باید ابتدا یه باگ روی بستهٔ wnpp از نوع ITP گزارش کنید و بعد در d/changelog تون اون رو ببندید.

همین‌طور بهتره که پروندهٔ d/watch رو بسازید تا دبیان بتونه همیشه آخرین نگارش بسته رو تشخیص بده و در زمان ازتقای بسته دچار مشکل نشید.
بله متشکر از کمک شما. دارم رویش کار می‌کنم.