انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بروزرسانی دبیان به ناپایدار  (دفعات بازدید: 485 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین abramazani

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 80
  • برنامه نویس پایتون!!
    • سایت شخصی
بروزرسانی دبیان به ناپایدار
« : 18 دی 1401، 02:36 ب‌ظ »
سلام
بعد از رفع یا کنار اومدن با برخی مشکلاتم در دبیان تصمیم گرفتم که برم به سمت debian unstable !
اولین سوالی که دارم اینه که آیا در دبیان ناپایدار(12) ناپایداری مشاهده شده؟
دوم اینکه علاوه بر تفاوت در نسخه های نرم افزار ها و ... دیگه پایدار و ناپایدار چه تفاوت هایی دارند؟آیا می‌ارزه که بخاطر اون به ناپایدار بیام؟(تفاوت زیاد نسخه گنوم که واقعا شوکه ام کرد!)
و در نهایت اینکه چطور میشه از نسخه پایدار به نسخه ناپایدار رفت؟
« آخرین ویرایش: 18 دی 1401، 08:33 ب‌ظ توسط abramazani »
حرف زدن مهم نیست... کُدت را نشان بده!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : بروزرسانی دبیان به ناپایدار
« پاسخ #1 : 18 دی 1401، 02:53 ب‌ظ »
البته می‌ارزه* :D
برای کار عادی و غیرحساس من همیشه دبیان آزمون رو پیشنهاد می‌کنم. الآن هم روشم و مشکلی نداره.
برای ارتقا کافیه توی sources.list هرچی stable یا buulsye هست رو بکنی unstable یا bookworm.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2651
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #2 : 18 دی 1401، 02:55 ب‌ظ »
الآن مشکل شما یدونه دستور sudo و هدفونه؟ اگه فقط مشکلت اینه و با قدیمی بودن نرم‌افزار ها مشکلی نداری این مشکل ها قابل حلن
یعنی چی در دبیان ناپایدار، ناپایداری دیده شده؟ منظورت باکه؟
در دبیان ناپایدار  هر روز برنامه ها براشون آپدیت میاد(اگه توسعه دهنده براشون آپدیت بده. مثلا فایرفاکس فکر کنم هر ماه یا هر چند هفته یک آپدیت میده) و ممکنه باگ هم داشته باشند ولی خوبیش اینکه جدیدترین نسخه نرم‌افزار ها را داره.
با اینکه اسمش ناپایداره ولی نسبتا پایداره و باگ های خیلی بد و رو مخ تقریبا در آپدیت بعدی رفع میشه و مشکلی نداره. فقط مشکلش مصرف اینترنت هست. بنظرم اگه میخوای بروز باشی دبیان تستینگ بهتره. اون هر هفته آپدیت میشه.
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین abramazani

• Jr. Member
  • *
  • برنامه نویس پایتون!!
    • سایت شخصی
« پاسخ #3 : 18 دی 1401، 08:32 ب‌ظ »
البته می‌ارزه* :D
;D ???
برای کار عادی و غیرحساس من همیشه دبیان آزمون رو پیشنهاد می‌کنم. الآن هم روشم و مشکلی نداره.
برای ارتقا کافیه توی sources.list هرچی stable یا buulsye هست رو بکنی unstable یا bookworm.
منظورتون همون testing هست؟
برای رفتن به testing از bookworm استفاده کنم؟
الآن مشکل شما یدونه دستور sudo و هدفونه؟ اگه فقط مشکلت اینه و با قدیمی بودن نرم‌افزار ها مشکلی نداری این مشکل ها قابل حلن
البته اسم مشکل روشون نمیشه گذاشت!!‌بهونه بهتره ;)!!(بهونه ای برای کنجکاوی)
یعنی چی در دبیان ناپایدار، ناپایداری دیده شده؟ منظورت باکه؟
در دبیان ناپایدار  هر روز برنامه ها براشون آپدیت میاد(اگه توسعه دهنده براشون آپدیت بده.
با اینکه اسمش ناپایداره ولی نسبتا پایداره و باگ های خیلی بد و رو مخ تقریبا در آپدیت بعدی رفع میشه و مشکلی نداره. فقط مشکلش مصرف اینترنت هست. بنظرم اگه میخوای بروز باشی دبیان تستینگ بهتره. اون هر هفته آپدیت میشه.
منظورم همین باگ های خیلی بد بود!
نمیشه این آپدیت ها رو لغو کرد و در زمان دلخواه بروز کرد؟

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2651
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #4 : 18 دی 1401، 09:02 ب‌ظ »
اگه داری بهونه میاری برای خودت پس چرا میپرسی که می ارزه یا نه ؛)
بله میشه بعدا هم بروز کرد ولی فکر کنم ممکنه مشکلاتی برات پیشبیاد. قرار نیست مجبورشی ۶ر روز آپدیت کنی. اصلا بسته ای نداریم که هر روز براش آپدیت بیاد مگر در رفع باگ های خیلی بد و نادر. به جای فایرفاکس هم میشه از فایرفاکس-esr استفاده کرد که هر هشت نسخه فایرفاکس یک بار براش بروزرسانی میاد.
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین abramazani

• Jr. Member
  • *
  • برنامه نویس پایتون!!
    • سایت شخصی
« پاسخ #5 : 19 دی 1401، 11:44 ق‌ظ »
اگه داری بهونه میاری برای خودت پس چرا میپرسی که می ارزه یا نه ؛)
حالا قبلش باید یه سری موارد ایمنی رو برسی کرد ;D
بله میشه بعدا هم بروز کرد ولی فکر کنم ممکنه مشکلاتی برات پیشبیاد. قرار نیست مجبورشی ۶ر روز آپدیت کنی. اصلا بسته ای نداریم که هر روز براش آپدیت بیاد مگر در رفع باگ های خیلی بد و نادر. به جای فایرفاکس هم میشه از فایرفاکس-esr استفاده کرد که هر هشت نسخه فایرفاکس یک بار براش بروزرسانی میاد.
آها خیلی ممنون
پس بزودی میرم روی دبیان آزمون یا شایدم ناپایدار

آفلاین moheb2000

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 297
  • Hello, World
    • mebrahimi.ir
« پاسخ #6 : 19 دی 1401، 07:32 ب‌ظ »
سلام
در مورد مشکلاتتون فرقی بین پایدار و ناپایدار نیست توی دبیان sid هم همه این مشکلات هست.  فقط پکیج های بروز تری داره. هر ۲ روز یا ۳ روز اگه آپدیت کنی تقریبا ۲۰۰ مگ درمیاد آپدیتش
باگ خاصی هم بهش برنمی‌خوری حتی به نظر من نسبت به توریع های دیگه ناپایداری کمتری داره
برای اینکه با خیال راحت تری از دبیان ناپایدار استفاده کنی پکیج های زیر رو نصب کن:

sudo apt install apt-listbugs apt-listchanges

این پکیج ها باعث میشن موقعی که پکیجی رو نصب میکنید اگه باگ شناخته شده ای داشته باشه قبل نصب بهتون میگه تا اگه دوست نداشته باشید نصب نکنید