در این مقاله می خوام مشکلاتی در رابطه با اوبونتو لینوکس بگوبم که اعصابی به عنوان برنامه نویس وب نگذاشت.
مشکلی که شروع شد 1 الی 2 هفته پیش بود که هر بار بخوام کامپیوتر روشن کنم با بوت طولانی مدت مواجه می شوم که 10 الی 20 دقیقه به طول می انجامید. صد البته مجبور می شدم چند بار با راه اندازی مجدد کامپیوتر به امید اینکه اوبونتو بوت و بارگزاری شود را انجام میدم.
خلاصه نشد که مجبور شدم, ویندوز 11 نصب کنم. چاره ای نداشتم چون واقعا کارم عقب می افتاد.
مشکل اوبونتو لینوکس چیست؟اوبونتو لینوکس یک پکیچ Snap ایجاد کرده که توسعه دهندگان بیاد نرم افزارها با فرمت Snap ایجاد کند و فروشگاه نرم افزار Snapcraft منتشر کند.
کاربران با دستورات Snap می تواند نرم افزار دلخواه خود از فروشگاه نرم افزاری Snapcraft دانلود و نصب کند.
به ایراداتی که Snap دارد که برای هر نرم افزار یه Loop روی سرویس های Systemd می سازد و هنگام بوت هم به SSD هم به سیستم فشار میاورد و در آخر اوبونتو اجرا نشود به طوری که بوت به شدت مختل می کرد.
از وقتی با مایکروسافت همکار شده, اوبونتو افتضاح شده است و لینوکس منیت هم به دبیان بیس روی میاورد و از اوبونتو فاصله می گیرد.
امیدوارم اوبونتو برای حل این مشکل راه حلی پیدا کند ور گرنه نزدیک 18 سال از انتشار اوبونتو می گذارد که با یک پکیچ بیهوده به پایان راه برسد!
پیوند :
https://B2n.ir/s85660