انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ایجاد تغییر در برنامه موجود در گیت هاب(حل شد)  (دفعات بازدید: 1465 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
یه برنامه مخصوص اندروید داخل github هست به اسم battery charge limit.این برنامه با گوشی من سازگاره و مشکلی نداره.فقط یه قسمت برنامه شما باید پارامتر Limit charging to % تعریف کنی.از لیست میتونی یه عدد بین 40 تا 100 وارد کنی.من میخوام مقدار حداقل زیر 40 باشه.مثلا صفر هم بتونم وارد کنم.ولی نرم افزار این اجازه رو نمیده
 متن بازه به نظزتون چی کار کنم .بدون دردسر و نیاز به اندروید استدیو و زبان کاتلین تغییر کوچیک اعمال بشه!؟
« آخرین ویرایش: 26 دی 1401، 01:45 ق‌ظ توسط milad.fashi »
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
من یه نگاه کلی انداختم، چیزی پیدا نکردم.
حالا بیشتر می‌گردم اگه چیزی پیدا کردم می‌فرستم برات.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
به این سادگی نیست. نیاز به SDk اندروید و تمام کتابخونه‌هایی داری که اون برنامه ازشون استفاده کرده.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
به این سادگی نیست. نیاز به SDk اندروید و تمام کتابخونه‌هایی داری که اون برنامه ازشون استفاده کرده.
حدس میزدم باید برنامه نویس اندروید باشی.البته کلری که من میخوام انجام بدم خیییلی ساده س ولی ابزارهاشو ندارم.SDK و Android studio و ... من به شبکه بیشتر علاقه دارم ولی تو این مورد به برنامه نویسا غبطه خوردم
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
من خیلی تو اینترنت سرچ کردم.برنامه ای رو پیدا نکردم.ولی راه حل رو برای گوشی خودم پیدا کردم.من قصد دارم مقدار یه فایل text رو توی اندروید تغییر بدم.گوشی هم روت شده.به نظرتون ساده ترین راه و سریع ترین راه برای انجام این کار چیه !؟ مثلا میتونم با root explorer یا File manager X-Plore برم به مسیر فایل مربوطه ( sys/class/power_supply/battery/hv_charger_set) و هر بار به صورت دستی مقدار ش رو عوض کنم.ولی میخوام به صورت Shell script باشه و با یک کلیک انجام بشه.البته میدونم بهترین کار نوشتن یه برنامه اندروید ساده برای این کاره ولی نمیخوام دستامو به کدهای اندروید استدیو آلوده کنم

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 514
برنامه‌نویس اندروید نیستم، ولی فکر کنم این Action گیت‌هاب به کارت بیاد که خودش به‌طور خودکار برنامه رو بیلد می‌کنه و خروجی apk. بهت میده:
https://github.com/marketplace/actions/build-android-app

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
به کمک File Manager X-Plore مشکل حل شد.روی فایل hv_charger_set کلیک راست کردم و بعد Add shortcut رو زدم و خود این مدیرفایل تو Home screen یه میانبر از فایل مذکور رو ایجاد کرد.منم به راحتی با باز کردن فایل با x-plore text editor  و قراردادن عدد صفر و ذخیره کردنش به راحتی با دسترسی روتی که magisk بهم داده میتونم شارژ باتری متوقف کنم.

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
به کمک File Manager X-Plore مشکل حل شد.روی فایل hv_charger_set کلیک راست کردم و بعد Add shortcut رو زدم و خود این مدیرفایل تو Home screen یه میانبر از فایل مذکور رو ایجاد کرد.منم به راحتی با باز کردن فایل با x-plore text editor  و قراردادن عدد صفر و ذخیره کردنش به راحتی با دسترسی روتی که magisk بهم داده میتونم شارژ باتری متوقف کنم.
فکر کنم بتونید مقدارش رو به Set edit بفهمونید تا بتونید از اونجا عوضش کنید.
https://f-droid.org/en/packages/io.github.muntashirakon.setedit/
شایدم خودش پیشفرض این مقدار رو داره.
« آخرین ویرایش: 25 دی 1401، 08:51 ب‌ظ توسط Dr.Code »

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
سلام ورژن گریدل پروژه پایین بود و یکم اذیت کرد ولی همون تغییری که خواستید دادم و بیلد گرفتم...
از اینجا می‌تونید apk دانلود کنید:
https://drive.google.com/file/d/1wrbKtzlZ23j4uGkCgyB5ZpbgKO7H1xwu/view?usp=share_link

فقط خودم دیگه تستش نکردم، نصب کنید اگه مشکلی چیزی داشت بگید تا از روی سیستم پاک نکردمش تغییر بدم واستون، فقط تغییرات در حد همین باشه  ;D اندرویداستدیو ندارم همینجوری تغییر دادن سخته یکم.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
ممنون از همه دوستان.راه حل رو پیدا کردم.
حل شد موضوع.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
نقل‌قول
فقط خودم دیگه تستش نکردم، نصب کنید اگه مشکلی چیزی داشت بگید تا از روی سیستم پاک نکردمش تغییر بدم واستون،
خیلی ممنون تست ش کردم.تا عدد صفر میشه محدودش کرد.و با کابل شارژ هم تست کردم.گوشی شارژ نشد.ولی چرا ظاهر برنامه هم تغییر کرده و حجم اون هم بیشتر شده !؟ میشه از تیم این پروژه هم درخواست کرد که این تغییر رو اعمال کنه ؟
ببخشی زحمت افتادی قربون دستت
« آخرین ویرایش: 26 دی 1401، 01:13 ب‌ظ توسط milad.fashi »

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 514
میشه از تیم این پروژه هم درخواست کرد که این تغییر رو اعمال کنه ؟
به‌نظر می‌رسه ول شده. سازنده‌اش از سال ۲۰۲۰ هیچ تغییری رویش اعمال نکرده و PR هارو هم قبول نمی‌کنه.

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
نقل‌قول
فقط خودم دیگه تستش نکردم، نصب کنید اگه مشکلی چیزی داشت بگید تا از روی سیستم پاک نکردمش تغییر بدم واستون،
خیلی ممنون تست ش کردم.تا عدد صفر میشه محدودش کرد.و با کابل شارژ هم تست کردم.گوشی شارژ نشد.ولی چرا ظاهر برنامه هم تغییر کرده و حجم اون هم بیشتر شده !؟ میشه از تیم این پروژه هم درخواست کرد که این تغییر رو اعمال کنه ؟
ببخشی زحمت افتادی قربون دستت
ببینید من این پروژه را بیلد گرفتم واستون:
https://github.com/sriharshaarangi/BatteryChargeLimit
احتمال داره اون ورژنی که شما نصب داشتید مال مخزن دیگه‌ای باشه، الان این پروژه آخرین کامیتی که روش شده مال 2020، توی گیت‌هاب بگردید اگه پروژه به‌روز‌تر دیگه‌ای پیدا کردید بفرستید تا بیلد بگیرم واستون، قاعدتاً اگه کس دیگه‌ای توسعه داده باشه باید از پروژه فورک گرفته باشه، پس میتونید توی قسمت فورک‌های این پروژه بگردید یا کلا توی گیت‌هاب سرچ کنید اسم پروژه رو بر اساس تاریخ سورت کنید...
« آخرین ویرایش: 27 دی 1401، 12:05 ق‌ظ توسط sajadspeed »

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
سلام
نه ورژن من 1.1.0 بود.برا شما 1.2.0
بازم ممنون
برای شما جدیدتره.قابلیت Limit by voltage اش به چه دردی میخوره !؟

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
خواهش می‌کنم، نمی‌دونم والا اصلا من نمی‌دونم دقیقا این برنامه چیکار می‌کنه  ;D