انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کند بودن دانلود در پاپ او اس  (دفعات بازدید: 436 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین arshamirani21

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
کند بودن دانلود در پاپ او اس
« : 30 دی 1401، 09:55 ب‌ظ »
درود گرامیان به تازگی ‍‍پاپ او اس رو نصب کردم و چون ریپازیتوری پیش فرض خیلی کند بود با سرور های ایران سرور جایگزین کردم و اوکی شد تونستم یه اپگرید هم کنم ولی برای برخی برنامه ها برای مثال wine ظاهرا تو دانلود بعضی بخش هاش خیلی طول میکشه در تصویر زیر میبینید چند دقیقه هست روی ۹۵ درصد وایساده اگر ممکن هست یه راهنمایی کنید. پیشاپیش سپاسگزارم.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2657
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
پاسخ : کند بودن دانلود در پاپ او اس
« پاسخ #1 : 30 دی 1401، 10:09 ب‌ظ »
یه ctrl + c بزن و بعد همین دستوری که با cttl + c متوقفش کردی رو بزن ببین درست میشه یا نه. نترس نیازی نست از اول دانلود کنی. از همون جایی که متوقفش کردی شروع میشه
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 514
« پاسخ #2 : 30 دی 1401، 10:26 ب‌ظ »
مخزن اصلی رو حذف کن و فقط بذار روی میرور ایران باشه تا فقط از اونجا دانلود کنه.

آفلاین arshamirani21

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 30 دی 1401، 10:36 ب‌ظ »
مخزن اصلی رو حذف کن و فقط بذار روی میرور ایران باشه تا فقط از اونجا دانلود کنه.
همین کار رو کردم از اول الان برای نصب کردن لوتریس واین و استیم به مشکل خوردم برای استیم تا ۷۷ درصد میره بعدش گیر میکنه برای واین تا ۹۶ درصد

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #4 : 30 دی 1401، 10:45 ب‌ظ »
منم نظر بهزاد دارم، از تصویر معلومه اولاش با سرور ایرانه و آخراش سرور ایران نیست و سرور دیگه‌ای هست، همه سرور های دیگه رو یه # بذار پشتش، و دستور sudo apt updateرو بزن

آفلاین arshamirani21

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 30 دی 1401، 10:56 ب‌ظ »
منم نظر بهزاد دارم، از تصویر معلومه اولاش با سرور ایرانه و آخراش سرور ایران نیست و سرور دیگه‌ای هست، همه سرور های دیگه رو یه # بذار پشتش، و دستور sudo apt updateرو بزن
دقیقا به جایی که میرسه و سرور ایران نیست دیگه گیر میکنه الان یه فول اپگرید کردم به سرور های خود پاپ او اس که رسید گیر کرد و ادامه نمیده
« آخرین ویرایش: 30 دی 1401، 10:59 ب‌ظ توسط arshamirani21 »

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 30 دی 1401، 11:25 ب‌ظ »
دقیقا به جایی که میرسه و سرور ایران نیست دیگه گیر میکنه الان یه فول اپگرید کردم به سرور های خود پاپ او اس که رسید گیر کرد و ادامه نمیده
درسته!
اون تیک های پایین رو بردارد ببین درست میشه؟(حتما دوباره بعدش مخازن رو یه دور بروز کن)
اگه با این روش کار کرد، و شروع به بارگیری(دانلود) کرد که همه چی حله ولی اگه نکرد یعنی اون سرور ایران همه برنامه ها توش نیست یا باید تغییری توش بدی(به احتمال زیاد سرور داخلی یا جای دیگه باشه که همه برنامه های پاپ او‌اس رو داشته باشه)

آفلاین arshamirani21

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 01 بهمن 1401، 01:30 ق‌ظ »
درسته!
اون تیک های پایین رو بردارد ببین درست میشه؟(حتما دوباره بعدش مخازن رو یه دور بروز کن)
اگه با این روش کار کرد، و شروع به بارگیری(دانلود) کرد که همه چی حله ولی اگه نکرد یعنی اون سرور ایران همه برنامه ها توش نیست یا باید تغییری توش بدی(به احتمال زیاد سرور داخلی یا جای دیگه باشه که همه برنامه های پاپ او‌اس رو داشته باشه)
خب این مشکل با حذف کردن تو ریپازیتوری پیش فرض خود پاپ او اس حل شد ظاهرا در یک تب جداگانه بودن (جدای از سرور آمریکا ) ولی معضلی که بهش برخوردم اینه که وسط اپگرید کردن گفت فایرفاکس اسنپ رو اپدیت کنم منم تایید کردم همون کل پروسه رو مختل کرد الان فایرفاکس حذف شده هر کاری میکنم نصب نمیشه نه از پاپ شاپ نه با sudo apt install firefox فایل دبیان کروم رو هم نصب کردم ولی کروم اجرا نمیشه

آفلاین seyal

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
« پاسخ #8 : 01 بهمن 1401، 02:34 ب‌ظ »
میتونستی apt رو از پروکسی رد کنی

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 01 بهمن 1401، 04:23 ب‌ظ »
snap فیلتر نیست و بنظر مشکل نتی الان نخوردی!
دستورات زیر رو بزن ببین درست میشه؟
sudo dpkg --configure -a
sudo apt install -f
بسته ای که مشکل داره رو اینطوری حذف کن(بجای name اسم بسته رو بنویس)
sudo apt remove --purge namesudo apt clean
sudo apt autoremove
sudo apt update
ببین حل میشه؟
بعد هم اینجا درمورد کروم چون نرم افزار انحصاری حرفی زده نمیشه، راستی  هیچ برنامه‌ای خارج از مخازن نصب نکن، مخصوصا اگه قابل حمل نیست و مجبوره با apt یا چیزای دیگه نصب بشه، احتمال اشکال دار کردن مدیر بسته رو داره