انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: گزارش خطا در Merge Cells کردن در LibreOffice Writer  (دفعات بازدید: 535 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • Debian + Mate
با سلام،

در LibreOffice Writer ، جدولی با یک ستون و پنج سطر ترسیم نمایید و سپس خانه‌ های اول و دوم و سوم را انتخاب نمایید.
 و بعد رویشان کلیک راست نمایید و گزینه Merge Cells  را انتخاب نمایید.( عکس 1 )

همانطور که می‌بینید چون هیچ کاراکتری در این خانه‌ها وجود ندارد، به اشتباه  LibreOffice Writer ،
فضای دو خانه حذف شده را نادیده می‌گیرد و آن‌ها را به فضای خانه اولی اضافه نمی کند.(عکس 2 )
در اصل بایستی خانه باقیمانده حاوی مجموع مقدار فضای خانه‌های اول و دوم و سوم باشد، بدون توجه به اینکه خانه خالی باشد یا نباشد.

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 896
  • ... :|
پاسخ : گزارش خطا در Merge Cells کردن در LibreOffice Writer
« پاسخ #1 : 08 بهمن 1401، 11:43 ق‌ظ »
نه در واقع کار درستی رو داره انجام می‌ده!
این ادغام‌کردن سطرها و ستون‌ها مربوط به «ساختار» جدول هستش نه ابعاد. یعنی برای مثال اگر یک جدول با تعدادی سطر و ستون داشته باشید و بخواید اون وسط یکسری ستون‌ها، تعداد سطرهای کمتری داشته باشند (یا برعکس).
برای اینکه اون سطر بزرگتر بشه، کار درست اینه که ابعاد اون سطر رو با نشانگر بکشید و بزرگتر کنید (یا با راست‌کلیک و سپس row height)

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #2 : 08 بهمن 1401، 03:38 ب‌ظ »
سلام آقای کاظمی،

ببخشید ولی قانع نشدم. نظرتان در مورد زیر چیست؟

۱- در LibreOffice Writer ، جدولی با یک ستون و پنج سطر ترسیم نمایید و سپس خانه‌ های اول و دوم و سوم را انتخاب نمایید.
و بعد رویشان کلیک راست نمایید و گزینه Merge Cells را انتخاب نمایید.( عکس 1 و 2  در ارسالی قبلی ام )

۲- در LibreOffice Writer ، جدولی با پنج ستون و یک سطر ترسیم نمایید و سپس خانه‌ های اول و دوم و سوم را انتخاب نمایید.
و بعد رویشان کلیک راست نمایید و گزینه Merge Cells را انتخاب نمایید.( عکس 3 و 4  در ارسالی فعلی )

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 08 بهمن 1401، 03:43 ب‌ظ »
بله. کاری که داره می‌کنه درسته.
چون ذات سطر، به تعداد \nهای داخلشه. ولی ستون‌ها می‌تونن اندازه‌های مختلفی داشته باشن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #4 : 08 بهمن 1401، 04:44 ب‌ظ »
سلام آقای بهزادی،

ببخشید ولی قانع نشدم. نظرتان در موارد زیر چیست؟

۱- چرا در LibreOffice Writer ، نمیتوان یک جدول ترسیم شده را از جایی به جای دیگر بوسیله موس درگ کرد؟ ( توجه کنید نگفتم بوسیله cut و paste )

۲- چرا در LibreOffice Writer ، این گزینه و در نتیجه زیر مجموعه های آنرا ندارد.

Table  >>  Insert  >>  Cells

۳-  چرا در LibreOffice Writer ، این گزینه و در نتیجه زیر مجموعه های آنرا ندارد.

Table  >>  Delete >>  Cells

همه مواردی که در بالا نام بردم جزو موارد مربوط به جدول می باشد، احتمال می‌دهم در LibreOffice Writer بعلت وجود یک اشکال ساختاری نمی‌توان موارد بالا را انجام داد و من  چون علاقمند  به نرم افزارهای آزاد هستم دوست دارم اگر مشکلی هم هست با کمک هم آنرا بررسی کرده و سپس به توسعه دهندگانش ارجاع دهیم تا آنرا رفع نمایند.
برایم اصلاً خوشایند نیست دوستانی که از LibreOffice Writer استفاده می‌کنند بعلت وجود برخی مشکلات به Microsot Word بروند.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 08 بهمن 1401، 05:24 ب‌ظ »
۱. نمی‌دونم
۲ و ۳. قراره چی کار کنن این‌ها؟ مفهومش رو متوجّه نشدم.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #6 : 08 بهمن 1401، 07:28 ب‌ظ »

۱- در LibreOffice Writer ، جدولی با یک ستون و پنج سطر ترسیم نمایید و سپس خانه‌ های اول و دوم و سوم را انتخاب نمایید.
و بعد رویشان کلیک راست نمایید و گزینه Merge Cells را انتخاب نمایید.( عکس 1 و 2  در ارسالی قبلی ام )
برایم جای سؤال شده چرا نتایج LibreOffice Writer  و Microsoft Word برای این مورد از هم متفاوت است؟! یک جای کار ایراد دارد، به ذهنم هیچی نمی رسد!

۲ و ۳. قراره چی کار کنن این‌ها؟
عکس های ارسالی.
منبع: کتاب واژه پرداز Word 2002  شاخه کاردانش، صفحات ۱۱۹، ۱۲۰، ۱۲۱، ۱۲۲و ۱۲۳

ببخشید که کیفیتشان پایین شده است. فقط می‌خواستم منظورشان را برسانم.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2651
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #7 : 08 بهمن 1401، 08:24 ب‌ظ »
کتاب به این قدیمی اصلا جای استناد و ارزش خواندن ندارد
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #8 : 08 بهمن 1401، 09:42 ب‌ظ »
کتاب به این قدیمی اصلا جای استناد و ارزش خواندن ندارد

می‌توانی به من بگویی که:
چرا LibreOffice Writer با Version: 7.0.4.2 در مقابل  Microsoft Word 2002 که مال بیست سال پیش است، اینقدر کم می آورد؟!

با کتاب کهنه با کتاب نو با هر چی، چرا امثال من و شما این نرم‌افزار را بدقت بررسی نکرده‌ایم و مشکلاتش را به توسعه دهندگانش ارجا نکرده‌ایم؟
اصلی‌ترین علت ضعف LibreOffice Writer به نظر من این بوده است که، افرادی  که بصورت حرفه‌ای می‌خواستند با نرم‌افزار واژه پرداز کار بکنند، وقتی متوجه اشکالات و نواقصات  LibreOffice Writer شدند پا پس کشیدند و راحت ترین کار را کردند و رفتند سر وقت   Microsoft Word  .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 09 بهمن 1401، 12:35 ق‌ظ »
عکس های ارسالی.
منبع: کتاب واژه پرداز Word 2002  شاخه کاردانش، صفحات ۱۱۹، ۱۲۰، ۱۲۱، ۱۲۲و ۱۲۳
همچنان به نظرم خیلی احمقانه است این کار! حتا توی عکس‌هایی که فرستادید هم از شکلش معلومه که مسخره است!

می‌توانی به من بگویی که:
چرا LibreOffice Writer با Version: 7.0.4.2 در مقابل  Microsoft Word 2002 که مال بیست سال پیش است، اینقدر کم می آورد؟!
از دید من لااقل این‌هایی که گذاشتی،‌اسمش کم آوردن نیست؛ کورکورانه تقلید نکردن از اشتباهات دیگرانه!

اصلی‌ترین علت ضعف LibreOffice Writer به نظر من این بوده است که، افرادی  که بصورت حرفه‌ای می‌خواستند با نرم‌افزار واژه پرداز کار بکنند، وقتی متوجه اشکالات و نواقصات  LibreOffice Writer شدند پا پس کشیدند و راحت ترین کار را کردند و رفتند سر وقت   Microsoft Word  .
منظورت از حرفه‌ای چیه؟ مجموعه‌های اداری همون‌طور که از اسمشون برمی‌آد برای نوشتن یک نامه به کار می‌رن. اون کسی که به صورت حرفه‌ای در صنعت نشر کار می‌کنه، از ابزارهای حرفه‌ای اون حوزهٔ خاص مثل TeX یا Scribus استفاده می‌کنه.
« آخرین ویرایش: 09 بهمن 1401، 12:38 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #10 : 09 بهمن 1401، 11:45 ق‌ظ »
مجموعه‌های اداری همون‌طور که از اسمشون برمی‌آد برای نوشتن یک نامه به کار می‌رن.

نقل‌قول
Edit all kinds of documents

Writer has all the features you need from a modern, full-featured word processing and desktop publishing tool. It's simple enough for a quick memo, but powerful enough to create complete books with contents, diagrams, indexes, and more. You're free to concentrate on your message, while Writer makes it look great.
https://www.libreoffice.org/discover/writer/

اگر نگاه کنید در اینجا برای این نرم افزار دو ویژگی در اینجا ذکر شده است:
-  word processing
- desktop publishing tool
و همچنین

- powerful enough to create complete books with contents, diagrams, indexes, and more

خوب دلایل دیگر می خواهی:
اگر قرار بود که این نرم‌افزار تنها برای نوشتن یک نامه بوده باشد، مگر بیکار بودند این همه قابلیت به آن اضافه نمایند:
نقل‌قول
Some features

Writer is capable of opening and saving to a number of formats, including OpenDocument (ODT is its default format), Microsoft Word's DOC, DOCX, RTF and XHTML.[6]
    A spelling and grammar checker (Hunspell)[7][8]
    Built-in drawing tools
    Built-in form building tools
    Built-in calculation functions
    Built-in equation editor[9]
    Export in PDF format, generate hybrid PDF (a standard PDF with attached source ODF file) and create fillable PDF form
    The ability to import and edit PDF files.[10]
    Ability to edit HTML, XHTML files visually without using code with WYSIWYG support
    Export in HTML, XHTML, XML formats
    Export in EPUB ebook format
    Contents, index, bibliography
    Document signing, password and public-key (GPG) encryption
    Change tracking during revisions, document comparison (view changes between two files)
    Database integration, including a bibliography database
    MailMerge[11]
    Scriptable and Remote Controllable via the UNO API
    OpenType stylistic sets and character variants of fonts are not selectable from the menus, but can be specified manually in the font window. For example, fontname:ss06&cv03 will set the font to stylistic set 6 and chose character variant 3. This is based on the same syntax for Graphite font feature.

https://en.wikipedia.org/wiki/LibreOffice_Writer

خوب دلایل دیگر می خواهی:
Tools  >>   Chapter  Numbering

در نوشتن یک نامه چه نیازی به  Chapter  Numbering است؟

آقای بهزادی از خر شیطان می آیی پایین؟ اگر نه، ولله من زورم بهت نمی رست بکشانمت این پایین.
مجبورم اگر قبول نکنی من بیام بالا!!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #11 : 10 بهمن 1401، 01:50 ق‌ظ »
شما چند سال در صنهت نشر کار کردی؟ من از زمانی که راهنمایی بودم، توی انتشارات کار می‌کردم و الآن گرچه خودم مستقیم توی این صنعت نیستم،‌ولی ده‌ها دوست و رفیق قدیمی دارم که هنوز دارن توی صنعت نشر کار می‌کنن. در این صنعت استفاده از چیزی مثل آفیس مایکروسافت یا لیبره‌آفیس مثل اینه که صحنه‌های یه فیلم رو قاب به قاب با پینت ویندوز ویرایش کنی. کسی نمی‌گه امکان نداره؛ ولی خب عاقلانه نیست!