انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سرعت پایین اوبونتو  (دفعات بازدید: 385 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Tinam (azadi nazdike)

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
سرعت پایین اوبونتو
« : 22 بهمن 1401، 12:46 ق‌ظ »
سلام
دوستان من حدودا دو ماهه که به جمع شما عزیزان پیوستم و خیلی هنوز حرفه ای نشدم بنابراین اگه چیزی رو اشتباه گفتم به بزرگیتون ببخشید.
من ابتدا یه تم نصب کردم برای اوبونتو که اوبونتوی من رو به شکل مک او اس در میورد که خیلی هم خوب بود و سرعتش کفایت میکرد راضی بودم. یه اکستنشن نصب کردم برای اینکه وقتی روی اپ های Dock هاور (Hover) کردم ایکون هاش بزرگ بشن (مثل خود مک) ولی این فقط باعث کند شدن اوبونتو من شد.

حتی وقتی اون اکستنشن رو غیر فعال کردم بازم کند موند سیستم من و الان که اون تم رو حذف کردم هنوزم سرعت سیستمم خیلی خیلی کند هست و لگ داره
مشخصات کانفیگ لپتاپم به این شکله
CPU: Core i 7 6500u
Gpu: Nvidia geforce 940 m
memory: 8 gig ddr3

توی System monitor وقتی میرم ببینم معمولا gnome-shell از 20 تا 40 درصد Cpu رو اشغال کرده به تنهایی.
الان همه اکستنشن هارو غیر فعال کردم ولی بازم گاها لگ میزنه.. بنظرتون مشکل از چیه؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : سرعت پایین اوبونتو
« پاسخ #1 : 22 بهمن 1401، 02:45 ق‌ظ »
دقیقاً چی‌ها رو نصب کردی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2657
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #2 : 22 بهمن 1401، 06:28 ق‌ظ »
بسته های اسنپو حذف کردی؟ و البته بنظرم دبیان testing رونصب کن. من از یک هفته پیش دبیان با میز کار xfce را نصب کردم. خیلی نرم‌افزار روش نصب کردم ولی هیچ وقت کند نشده و در مخازنش همه چیز موجوده و مشکلی با سخت افزار هم نداشتم. نصبش کاری نداره و مثل ویندوز هم نیست که بعد دو روز کار خیلی خیلی کند بشه
« آخرین ویرایش: 22 بهمن 1401، 06:40 ق‌ظ توسط 🇬🇧United Kingdom🇬🇧 »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 22 بهمن 1401، 10:46 ق‌ظ »
دقیقاً چی‌ها رو نصب کردی؟

توی اکستنشن ها اکستنشن های نصبی (همش رو قبلا فعال کرده بودم بعلاوه Dock Custom و توی نرم افزار ها هم تقریبا همه نرم افزار های مرتبط با توسعه وب (مثل Phpstorm)

توی عکس پایین پیوست میکنم

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 22 بهمن 1401، 10:47 ق‌ظ »
بسته های اسنپو حذف کردی؟ و البته بنظرم دبیان testing رونصب کن. من از یک هفته پیش دبیان با میز کار xfce را نصب کردم. خیلی نرم‌افزار روش نصب کردم ولی هیچ وقت کند نشده و در مخازنش همه چیز موجوده و مشکلی با سخت افزار هم نداشتم. نصبش کاری نداره و مثل ویندوز هم نیست که بعد دو روز کار خیلی خیلی کند بشه
همه بسته های اسنپ رو حذف کردم بعلاوه خودش. فلت پک رو هم حذف کردم ولی ظاهرا neofetch میگه یسری پکیج هاش هنوز نصبه.
میزکار گنوم رو دوست دارم... همین رو نمیشه کاری کرد چیزیش رو تنظیم کنیم یکم سریعتر بشه؟ چون ظاهرا توی دیگر فروم ها هم گلایه میکنن از سرعتش یکم

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2657
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #5 : 22 بهمن 1401، 12:16 ب‌ظ »
من میزکارم xfce هست و از گنوم خبری ندارم که کاری میشه کرد یا نه و دوستان باتجربه تر کمکت می‌کنند البته اگه بشه ؛)
کلا اوبونتو کمی سنگینه. میز کار گنوم هم جزو  سنگین هاست( البته پیش‌فرضش نه و گنوم مخصوص اوبونتو سنگینه) خب دبیان با میزکار گنوم نصب کن
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #6 : 22 بهمن 1401، 09:39 ب‌ظ »
با یه کاربر دیگه امتحان کنید و ببینید همینجوری هست یا نه.
میدونید که زکات علم نشر آن است