انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: google repository  (دفعات بازدید: 915 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Armin.FL

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
google repository
« : 22 بهمن 1401، 08:59 ب‌ظ »
سلام ، مخزن گوگل تو اوبونتو فیلتره؟

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2657
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
پاسخ : google repository
« پاسخ #1 : 22 بهمن 1401، 09:13 ب‌ظ »
اوبونتو که فیلترش نکرده(اگه فیلتر باشه) در ضمن اصلا مخازن خارجی رو به مخازن اضافه نکن باعث خرابی میشه خارج از مخازن رسمی هم چیزی نصب نکن. برای اینکه بفهمی فیلتره ، تحریمه یا بطور خلاصه وصل نمی‌شه با مرورگر  بازش کن ببین وصل میشه یا نه
« آخرین ویرایش: 22 بهمن 1401، 09:15 ب‌ظ توسط 🇬🇧United Kingdom🇬🇧 »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 22 بهمن 1401، 10:00 ب‌ظ »
مخزن گوگل آزاد نیست و نباید به اوبونتو اضافه‌اش کنید.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Armin.FL

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 23 بهمن 1401، 12:05 ق‌ظ »
هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره ، هیچ چیزی تو این دنیا مجانی یا آزاد نیست ، فقط بعضی مثل گوگل رو بازی میکنن ، بعضی مثل کانونیکال ادا در میارن ، اگه منظورت اوپن سورس هست ، که چلوکباب هم اوپن سورس هست همه بلدن از چی درست میشه ولی پول میدن از بیرون میخرن

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2657
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #4 : 23 بهمن 1401، 07:16 ق‌ظ »
کسایی که نرم‌افزار آزاد توسعه می‌دن برای عشقشون این کار را می‌کنند. کنونیکال هم کارش فقط پشتیبانی از اوبونتو و چند تا چیز دیگست.
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #5 : 23 بهمن 1401، 09:52 ق‌ظ »
هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره ، هیچ چیزی تو این دنیا مجانی یا آزاد نیست ، فقط بعضی مثل گوگل رو بازی میکنن ، بعضی مثل کانونیکال ادا در میارن ، اگه منظورت اوپن سورس هست ، که چلوکباب هم اوپن سورس هست همه بلدن از چی درست میشه ولی پول میدن از بیرون میخرن
ویندوز نصب کن اتفاقا نرم افزار آزاد با اسمش میخواد شمارو خر کنه در اصل دزدی در نرم افزار آزاد هست، ویندوز که متن بسته و پولیه برای همین امن تره
پ‌ن: اگه لپ تاپ مک بخری دیگه سطج عمیقی از حریم خصوصی تجربه میکنی خیلی پیشنهاد میشه.
جایگزین: منم از اوبونتو و اون شرکت خوشم نمی‌آد خب میتونی دبیان بریزی!
« آخرین ویرایش: 23 بهمن 1401، 09:54 ق‌ظ توسط aboldom »

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
« پاسخ #6 : 23 بهمن 1401، 09:59 ق‌ظ »
فیلتر نه، تحریم هستیم. احتمالا با تغییر DNS حل بشه مشکل.

مفهوم اوپن‌سورس با آزاد فرق می‌کنه، البته اگه الان شما دوباره به غرورتون بر نمی‌خوره، یه سرچ بکنید راجب این موضوع...
« آخرین ویرایش: 23 بهمن 1401، 10:02 ق‌ظ توسط sajadspeed »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 23 بهمن 1401، 03:44 ب‌ظ »
دو تا چیز کاملاً بی‌ربط رو با هم قاطی کردی!
محصولات گوگل پولی نیستن. چیزهایی که پولین هم اگه آزاد باشن، هیچ مشکلی ندارن؛ مثل همون چلوکباب!
مشکل محصولات گوگل اینه که آزاد نیستن. اتفاقاً چون گربه محض رضای خدا موش نمی‌گیره، موقع کار با گربه (گوگل) باید مراقب باشی چی رو داره مجانی می‌کنه تو پاچه‌ات! راه فهمیدنش هم توزیع آزاد اون چیزه که در مورد گوگل صدق نمی‌کنه، ولی در مورد اوبونتو چرا.

اوبونتو یه توزیع صددرصد اجتماع‌محوره و توسعه‌اش هیچ ارتباطی با کنونیکال نداره.
« آخرین ویرایش: 23 بهمن 1401، 03:46 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سودو

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
  • :(){ :|:& };:
« پاسخ #8 : 23 بهمن 1401، 04:03 ب‌ظ »
اگه این‌قدر اجتماع‌محوره چرا متوجۀ این اجتماعِ متنفر از اسنپ نیست؟
« آخرین ویرایش: 23 بهمن 1401، 06:33 ب‌ظ توسط سودو »

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #9 : 23 بهمن 1401، 05:50 ب‌ظ »
اره ولی راستش هم از توسعه اوبونتو هم از شرکت کنونیکال خوشم نمی‌آد

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #10 : 23 بهمن 1401، 09:12 ب‌ظ »
اگه این‌قدر اجتماع‌محوره چرا متوجۀ این اجتماعِ متنفر از اسنپ نیست؟
چون بخش زیادی از اجتماعش عاشق اسنپن!

آفلاین سودو

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
  • :(){ :|:& };:
« پاسخ #11 : 24 بهمن 1401، 12:08 ق‌ظ »
یعنی کورن که نمی‌بینن مشکلاتش‌و؟

آفلاین Armin.FL

• Newbie
  • *
« پاسخ #12 : 24 بهمن 1401، 12:40 ق‌ظ »
ویندوز نصب کن اتفاقا نرم افزار آزاد با اسمش میخواد شمارو خر کنه در اصل دزدی در نرم افزار آزاد هست، ویندوز که متن بسته و پولیه برای همین امن تره
پ‌ن: اگه لپ تاپ مک بخری دیگه سطج عمیقی از حریم خصوصی تجربه میکنی خیلی پیشنهاد میشه.
عزیزم من واسه کارم از لینوکس مجبورم استفاده کنم هیچ تعصبی رو هیچی ندارم ، ویندوز هم دارم
عزیز من به واسطه کارم مجبورم از لینوکس استفاده کنم ولی هیچ تعصبی رو چیزی ندارم، ویندوز هم دارم
« آخرین ویرایش: 24 بهمن 1401، 12:56 ق‌ظ توسط Armin.FL »

آفلاین Armin.FL

• Newbie
  • *
« پاسخ #13 : 24 بهمن 1401، 12:41 ق‌ظ »
فیلتر نه، تحریم هستیم. احتمالا با تغییر DNS حل بشه مشکل.

مفهوم اوپن‌سورس با آزاد فرق می‌کنه، البته اگه الان شما دوباره به غرورتون بر نمی‌خوره، یه سرچ بکنید راجب این موضوع...
شما ببین در جواب چی من اون رو گفتم به من خرده نگیر به اونی که گفت آزاد نیست ایراد بگیر

آفلاین Armin.FL

• Newbie
  • *
« پاسخ #14 : 24 بهمن 1401، 12:43 ق‌ظ »
دو تا چیز کاملاً بی‌ربط رو با هم قاطی کردی!
محصولات گوگل پولی نیستن. چیزهایی که پولین هم اگه آزاد باشن، هیچ مشکلی ندارن؛ مثل همون چلوکباب!
مشکل محصولات گوگل اینه که آزاد نیستن. اتفاقاً چون گربه محض رضای خدا موش نمی‌گیره، موقع کار با گربه (گوگل) باید مراقب باشی چی رو داره مجانی می‌کنه تو پاچه‌ات! راه فهمیدنش هم توزیع آزاد اون چیزه که در مورد گوگل صدق نمی‌کنه، ولی در مورد اوبونتو چرا.

هییچ ارتباطی با کنونیکال نداره؟ یعنی جامعه snap رو ترجیح داده؟
در ضمن ، بازم تکرار میکنم هییییچ چیزی تو این دنیا رایگان نیست ، من نمیدونم چرا فقط شماها به انحصاری نبودن نرم افزار گیر دادین ؟ همین کامپیوتر خفنی که توش لینوکس ریختی از cpu hard ram و تک تک قطعاتش انحصاری هست ولی هیچ ایرادی ازش نمیگیری ، با ذوق میری  cpu اینتل میخری ، یا رم فلان میخری ، یا گوشی مثلا سامسونگ میخری یا تلویزیون فلان مارک میخری ، یا ماشین فلان مدل میخری ، چرا به اینا ایراد نمیگیری که نه تنها اوپن سورس نیستن بلکه کپی رایت دارن کسی نمیتونه از روشون تقلید کنه ، اون بنده خدایی که لینوکس رو ابدا کرد سر کل کل اومد گفت من جامعه ی آزاد نرم افزاری ایجاد میکنم من همه چیو رایگان در اختیار همه قرار میدم ومن فلان میکنم ولی آخرش تر زد، مثل خمینی که میخواست آب و برق رو مجانی کنه ولی رید
« آخرین ویرایش: 24 بهمن 1401، 12:57 ق‌ظ توسط Armin.FL »