انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: فرمت فایلی که تنظیمات پرینت را در خود داشته باشد  (دفعات بازدید: 399 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
من وقتی فایل pdf رو میبرم بیرون برای پرینت، خیلی وقت‌هت پیش می‌آد که تنظیمات پرینت که روی فایل اعمال میشه اونی نیست که من می‌خوام. آیا فرمتی وچود داره که من فایلم رو با اون فرمت ببرم واسه چاپ طوری که همون تنظیماتی که می‌خوام به پرینتر ارسال بشه؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
منظورت از «تنظیمات پرینت» چیه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2646
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
منظورش مثلا A5 بگیره یا از صفحات ۵ تا ۱۰ رو سه بار هر برگه بگیره و .....
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
فکر نکنم چنین چیزی باشه چون کاملا وابسته به درایور پرینتر و غیره هم هست. اگر هم باشه مغازه پرینتی ازش پشتیبانی نمی کنه.

پ.ن. به عنوان کار جالب در دنیای لینوکس احتمالا می شه دیتایی که قراره برسه به پرینتر رو به شکل یه فایل هم ذخیره کرد و بعدا اونو cat کرد روی دیوایس پرینتر و دقیقا چیزی که می خوای بشه. ولی بعیده اقای پرینتی انجامش بده (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
منظورت از «تنظیمات پرینت» چیه؟
مثلا من مارجین رو گذاشتم روی none یا actual size بعد صاحب مغازه میذاره روی fit و اون چیزی که من می‌خوام در نمیاد.
فکر نکنم چنین چیزی باشه چون کاملا وابسته به درایور پرینتر و غیره هم هست. اگر هم باشه مغازه پرینتی ازش پشتیبانی نمی کنه.

پ.ن. به عنوان کار جالب در دنیای لینوکس احتمالا می شه دیتایی که قراره برسه به پرینتر رو به شکل یه فایل هم ذخیره کرد و بعدا اونو cat کرد روی دیوایس پرینتر و دقیقا چیزی که می خوای بشه. ولی بعیده اقای پرینتی انجامش بده (:
دقیقا منظورم همین دیتایی بود که به پرینتر ارسال میشه. پس انگار باید هر فایلی میبرم برای چاپ خودم همونجا بهش بگم که چه تنظیماتی اعمال کنه.
ممنون از همه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
آره‌ باید بگی بهش
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن