0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
تور اندروید هم امنیت خوبی دارهامن هم هست[/quoteاما متصل نمیشه
نقلقول از: hartin در 29 بهمن 1401، 10:22 بظتور اندروید هم امنیت خوبی دارهامن هم هستاما متصل نمیشه
تور اندروید هم امنیت خوبی دارهامن هم هست
البته تور با خیلی نتا وصل میشه، اکثر اینترنت ها حداقل با یکی از پل های پیش فرض تور که snowflake, obfs4, meek-azureهست وصل میشه
orbit
نقلقول از: 🇬🇧United Kingdom🇬🇧 در 30 بهمن 1401، 03:19 بظorbitاینم وصل نمیشه یعنی من نتونستم.
اول یکم باید صبر کنی تا بعد کانکشن اطلاعات بره.
نقلقول از: aboldom در 30 بهمن 1401، 02:14 بظالبته تور با خیلی نتا وصل میشه، اکثر اینترنت ها حداقل با یکی از پل های پیش فرض تور که snowflake, obfs4, meek-azureهست وصل میشهبا اینترنت 4.5 همراه اول تستش کردم اصلا باز نمیکنه. با ایرانسل هم همینطور... چقدر طول میکشه اجرا شدن تور!
نقلقول از: hesam_nejad در 30 بهمن 1401، 02:53 بظنقلقول از: aboldom در 30 بهمن 1401، 02:14 بظالبته تور با خیلی نتا وصل میشه، اکثر اینترنت ها حداقل با یکی از پل های پیش فرض تور که snowflake, obfs4, meek-azureهست وصل میشهبا اینترنت 4.5 همراه اول تستش کردم اصلا باز نمیکنه. با ایرانسل هم همینطور... چقدر طول میکشه اجرا شدن تور! با ایرانسل پل های اسنوفلیک وصل میشه منتها انتظار نداشته باش تو ۵ ثانیه وصل شه! دفعه اول ممکنه چند دقیقه طول بکشه، و بعد وصل شدن سرعت زیادی نمیده ولی معمولا پایدار هست، میانگین سرعتش بیشتر اندازه ۱۰۰ کیلوبایت هست گاهی خیلی زیاد میشه و گاهی خیلی اختلال میخورهپن: همراه اول هم میتونی به سطل زباله هدایت کنی
نقلقول از: aboldom در 01 اسفند 1401، 12:43 قظنقلقول از: hesam_nejad در 30 بهمن 1401، 02:53 بظنقلقول از: aboldom در 30 بهمن 1401، 02:14 بظالبته تور با خیلی نتا وصل میشه، اکثر اینترنت ها حداقل با یکی از پل های پیش فرض تور که snowflake, obfs4, meek-azureهست وصل میشهبا اینترنت 4.5 همراه اول تستش کردم اصلا باز نمیکنه. با ایرانسل هم همینطور... چقدر طول میکشه اجرا شدن تور! با ایرانسل پل های اسنوفلیک وصل میشه منتها انتظار نداشته باش تو ۵ ثانیه وصل شه! دفعه اول ممکنه چند دقیقه طول بکشه، و بعد وصل شدن سرعت زیادی نمیده ولی معمولا پایدار هست، میانگین سرعتش بیشتر اندازه ۱۰۰ کیلوبایت هست گاهی خیلی زیاد میشه و گاهی خیلی اختلال میخورهپن: همراه اول هم میتونی به سطل زباله هدایت کنیوصل نشد اصلا...همراه اول یا ایرانسل یا هر شرکت دیگه، بستگی به محل سکونتت داره کدوم رو انتخاب کنی... چون آنتن دهی و سرعت نت مطلقا با یک اوپراتور نیست. رایتل داشتم، مزخرف ترین شرکتی بود که ازش سیم کارت تهیه کرده بودم. ایرانسل هم چند روز از سایتش خریداری کردم، همون وهله اول چندین مزاحم داشتم نگو سیم کارت یه ماه پیش بنام کس دیگه بوده! ایرانسل فله ای میفروشه! رفته بودم نمایندگیش، گفت یه سیم کارت 50 تومانی بخری 2 تا دیگه سیم کارت هدیه بهت میدیم! جدیدا هم واژه سوپر اپلیکیشن رو از روبیکا دزدیده و گذاشته واسه خودش! سوپر اپلیکیشن ایرانسل! ایرانسل مدام بین 3G و 4G سوییج میکنه، کلی تبلیغات آزاردهنده داره، برای دریافت پشتیبانی از 700 کلی باید تو صف بمونی، و...باز همراه اول از بینشون خوبه!