منم با اوبونتو هنگ میکرد سیستمم. ولی با دبیان نه هنگی نه داعی نه چیزی. تاحالا نشده مصرف رمم از سه گیگ بیشتر شه.
من با آرچ کی دی ای ۱ گیگ رم مصرف میکنم. البته درسته لپتاپم ضعیفه ولی سی پیوش اینتله و هیچ دردسری با لینوکس نداشتم.
جسارت نمیکنم داداش... ولی منم وقتی اوبونتو داشتم همش ۲ گیگ رم اشغال میشد ولی فن یه طوری میومد رو صدا که .... حتی اونموقع یادمه به پیشنهاد دوستان انجمن رفتم خمیر CPU رو هم عوض کردم ولی صدای فن با همون ۲ گیگ اشغال، آزار میداد و کلا زیر لپ تاپ هم داغ میشد... روی ویندوز اینطوری نمیشد...
حالا اینو میخوام بگم که چقدر رم اشغال شده باشه اینا، تقریبا یک مقدار ظاهری هست... دو تا تصویر میزارم و تفاوت رو حس کنید...
تصویر اول: مدیریت فایل Finder+ مرورگر سافاری باز هستند و مقدام رم اشغال شده از ۸ گیگ برابر با ۵.۵۶ هست...
تصویر دوم: مدیریت فایل Finder+ مرورگر سافاری + مدیریت ایمیل + برنامه گالری + برنامه یادداشت نویسی + برنامه موسیقی + برنامه VS code + اپ استور + دانلود منیجر + برنامه Numbers + برنامه Keytone + برنامه Pages + برنامه مدیریت فایل فشرده + برنامه مکالمه تصویری + برنامه مسیج باز هستند و مقدار رم اشغال شده از ۸ گیگ برابر با ۵.۴۲ هست...
اسم برنامه ها به ترتیب از چپ به راست گفته شده و Numbers و Keytone و Pages حکم مجموعه آفیس رو دارند. میگن نرم افزار با سخت افزار یکی باشه چی میشه! این دقیقا همونه.
اینجا تبلیغ MacOS رو نکردم و خودم به شدت از محیط بسته MacOS متنفرم...