0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
با یکم ور رفتن بلاخره مانجارو نصب کردم, ولی چرا انقدر برنامه داره؟ از ۵۰ گیگم ۴۰ گیگش پره!خیلی از برنامه هاش فکر نکنم به دردم بخورن,بعد چرا استورش کار نمیکنه؟فقط برنامه های نصب شده رو نشون میده.
ماجور به آپدیت های پر حجم و داشتن برنامه های پیش فرض زیاد معروفه. نمیدونستید؟ در همین انجمن درباره ویژیگی های توزیع های معروف خیلی گفته شده.
اگه میدونستم میرفتم دبیان میریختم ](*,)فعلا با همین سر کنم بعدا دبیانم تست میکنم
نقلقولاگه میدونستم میرفتم دبیان میریختم ](*,)فعلا با همین سر کنم بعدا دبیانم تست میکنمالبته بخاطر آپدیت های حجیم و زیادش به ناپایداری هم معروفه.
نقلقول از: mahdiee3apour در 05 اسفند 1401، 09:17 بظبا یکم ور رفتن بلاخره مانجارو نصب کردم, ولی چرا انقدر برنامه داره؟ از ۵۰ گیگم ۴۰ گیگش پره!خیلی از برنامه هاش فکر نکنم به دردم بخورن,بعد چرا استورش کار نمیکنه؟فقط برنامه های نصب شده رو نشون میده.مطمئنید ۴۰ گیگش پر شده؟من هم نسخه ی فول رو نصب کردم تازه چند تا برنامه ی اضافه هم نصب کردم هنوز به ۱۵ گیگ هم نرسیده
نقلقول از: 13Mahdi84 در 06 اسفند 1401، 02:54 بظمطمئنید ۴۰ گیگش پر شده؟من هم نسخه ی فول رو نصب کردم تازه چند تا برنامه ی اضافه هم نصب کردم هنوز به ۱۵ گیگ هم نرسیده بله دقیقا ۴۳ گیگابایت پره.
مطمئنید ۴۰ گیگش پر شده؟من هم نسخه ی فول رو نصب کردم تازه چند تا برنامه ی اضافه هم نصب کردم هنوز به ۱۵ گیگ هم نرسیده
اسنپ رو پاک کن!