انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اگر شما بودید با ۴۵ تومان چیکار می کردید؟  (دفعات بازدید: 610 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
سلام دوستان

اگر شما ۴۵ میلیون تومان سرمایه داشتید چیکار میکردید؟ حقیقتش macbook pro m1 2020 خودمو فروختم( بعلت اینکه از محدودیت Macos  خوشم نمیومد) و با این ۴۵تومان یه لپ تاپ سازگار با گنو/لینوکس که ظاهرش هم اوکی باشه نتونستم پیدا کنم(حداقل تو بازار ایران)... اگر شما جای من بودید این ۴۵ میلیون رو کجا سرمایه گذاری میکردید؟ چون به ریال نگهش دارم کلا ضرر، سکه هم که کلا یدونه بیشتر نمیتونم بخرم!

نظرتون رو بیت کویین چیه؟

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
پاسخ : اگر شما بودید با ۴۵ تومان چیکار می کردید؟
« پاسخ #1 : 09 اسفند 1401، 10:03 ب‌ظ »
سلام دوستان

اگر شما ۴۵ میلیون تومان سرمایه داشتید چیکار میکردید؟ حقیقتش macbook pro m1 2020 خودمو فروختم( بعلت اینکه از محدودیت Macos  خوشم نمیومد) و با این ۴۵تومان یه لپ تاپ سازگار با گنو/لینوکس که ظاهرش هم اوکی باشه نتونستم پیدا کنم(حداقل تو بازار ایران)... اگر شما جای من بودید این ۴۵ میلیون رو کجا سرمایه گذاری میکردید؟ چون به ریال نگهش دارم کلا ضرر، سکه هم که کلا یدونه بیشتر نمیتونم بخرم!

نظرتون رو بیت کویین چیه؟
یا اینکه با یک میلیونش نمایندگی پنل پیامک بخرم و با یه میلیون هزینه هاست و دامنه، موقتا نمایندگی پیامک فعالیت کنم

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2646
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #2 : 09 اسفند 1401، 10:08 ب‌ظ »
اصولا آدم با پول نمیزنه تو یه بازاری که شاید هیچی ازش بلد نباشه و شب بخوابه فردا بگه که چه خوب پول به دستم رسید برم تو فلان بازار. :/ میشه یه کیس خیلی قوی تر از مک بوک قبلیت تازه با سازگاری کامل با گنو لینوکس  خرید
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین رضی

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
  • جوون عاشق برنامه‌نویسی؛ اوبونتو
« پاسخ #3 : 09 اسفند 1401، 10:09 ب‌ظ »
دلار به این راحتی، شاید فردا همه از بیتکوین کشیدن بیرون شد ۵ هزار دلار...

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 09 اسفند 1401، 10:17 ب‌ظ »
اصولا آدم با پول نمیزنه تو یه بازاری که شاید هیچی ازش بلد نباشه و شب بخوابه فردا بگه که چه خوب پول به دستم رسید برم تو فلان بازار. :/ میشه یه کیس خیلی قوی تر از مک بوک قبلیت تازه با سازگاری کامل با گنو لینوکس  خرید
راستیتش به کیس فکر نمیکنم... چون محدود میشم به مکان... دوست دارم جابجا کنم..
یه تایپک هم باز کرده بودم در این خصوص... ولی خب اکثر سیستم هایی که دیدم انودیا بودن... باطری هم برای من خیلی مهم بود و خصوصا ظاهر.

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 09 اسفند 1401، 10:19 ب‌ظ »
دلار به این راحتی، شاید فردا همه از بیتکوین کشیدن بیرون شد ۵ هزار دلار...
ولی طی تجربه ای که نشون داده بین کویین با اون همه ریزش باز داره صعودی عمل میکنه... بازه تغییراتش رو به صورت ماهانه یا سه ماهه نگاه کنید متوجه میشید...
سکه هم ۳۰ میلیونه و با ۴۵ تومان فقط یه سکه میتونم بخرم که فکر نمیکنم دیگه بیشتر از ۳۵ تومان بیشتر جلو بره...

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2646
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #6 : 09 اسفند 1401، 10:27 ب‌ظ »
خلاصه تا داری فکر می‌کنی با پولات چی‌کار کنی یا به دلار یا طلا تبدیلش کن که حداقل اگه سود نکردی دیگه ضرر نکنی و تورم همش ارزشش رو کم نکنه. این در اولویت  هست. £)
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 09 اسفند 1401، 10:37 ب‌ظ »
خلاصه تا داری فکر می‌کنی با پولات چی‌کار کنی یا به دلار یا طلا تبدیلش کن که حداقل اگه سود نکردی دیگه ضرر نکنی و تورم همش ارزشش رو کم نکنه. این در اولویت  هست. £)
یکی از دوستان پیشنهاد دادن آیفون 13 صفر بخرم... چون واردات آیفون 14 ممنوع شده و دیگه ریجستر نمیشه به احتمال قوی [حداقل در این یکی دو سال آینده]، آیفون 13 آخرین نسل گوشی های آیفون در ایران خواهد بود که همیشه متقاضی داره و جونش بستگی داره به دلار.
1.بیت کویین
2. آیفون 13
3. راه اندازی نمایندگی پنل پیامک که با 2 میلیون هم میشه راه انداخت و یه 10 میلیون هم هزینه تبلیغات و... چند تا مشتری ثابت پیدا کنم حداقل میدونم روزانه پول دارم.

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
« پاسخ #8 : 09 اسفند 1401، 11:25 ب‌ظ »
سلام پیشنهاد من اینه که با دوازده‌تومن همون پنل پیامکی‌تون راه‌اندازی کنید و بقیشو یه لپ‌تاپ AMD سبک مناسب بخرید، توی همون تاپیک قبلی‌تون من چند تا مدل از zenBook پیشنهاد دادم بهتون، اگه دوازده هم از پولتون کم شه همچنان میشه یه مدل از همین zenBookها خریداری کرد، باتری‌های خوبی هم دارن.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #9 : 10 اسفند 1401، 12:19 ق‌ظ »
البته باید در نظر بگیرید شاید بیت کوین به نسبت به دلار رفته بالا همیشه: خود دلار هم ارزشش کم شده مقداری

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 10 اسفند 1401، 12:43 ق‌ظ »
البته باید در نظر بگیرید شاید بیت کوین به نسبت به دلار رفته بالا همیشه: خود دلار هم ارزشش کم شده مقداری
ممنون از شما... اینو یک بررسی نموداری کردم که الان بیت کویین با دلار ۴۳ تومانی شده ۱.۳ میلیارد. این در حالی هست که ماه های گذشته همین بیت کویین با دلار ۳۰ تومانی ارزشش بیشتر از ۱.۳ بود...

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 10 اسفند 1401، 12:44 ق‌ظ »
سلام پیشنهاد من اینه که با دوازده‌تومن همون پنل پیامکی‌تون راه‌اندازی کنید و بقیشو یه لپ‌تاپ AMD سبک مناسب بخرید، توی همون تاپیک قبلی‌تون من چند تا مدل از zenBook پیشنهاد دادم بهتون، اگه دوازده هم از پولتون کم شه همچنان میشه یه مدل از همین zenBookها خریداری کرد، باتری‌های خوبی هم دارن.
ممنون از شما... اتفاقا پاساژ رفتم و تا ببینم مدلی هایی که شما معرفی کردید موجودی دارن یا نه... یه مغازه هفته بعد رو قول داده موجودی میکنه... میخوام لپ تاپ رو حضوری هم ببینم و یکمی هم خیالم راحت بشه.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
« پاسخ #12 : 10 اسفند 1401، 09:37 ق‌ظ »
من سرچ کردم ارزون ترین zenbook ایسوز حدوو ۴۰ میلیون بود.سری zenbook همشون گرافیک amd دارند؟
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 666
« پاسخ #13 : 10 اسفند 1401، 10:23 ق‌ظ »
یک راه حل بدون ریسک و راحت برای سود سریع.

میذاشتم جلوی آینه میشد 90 تومان!  \\:D/
البته اگه نقد بود!

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
« پاسخ #14 : 10 اسفند 1401، 02:29 ب‌ظ »
من سرچ کردم ارزون ترین zenbook ایسوز حدوو ۴۰ میلیون بود.سری zenbook همشون گرافیک amd دارند؟
بعضی از زن بوک ها انویدیای ضعیف دارند. بعضی ها هم اینتل.