انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: v2ay connetion (حل شد)  (دفعات بازدید: 840 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین khalilshahr

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 377
  • تور سلاح من
v2ay connetion (حل شد)
« : 13 اسفند 1401، 12:03 ق‌ظ »
با سلام
ببخشید دوستان من برای وی تو ری کانکشن میخوام یه چند تا برنامه بودش دوستان تو بخش ابونتو معرفی کردن استفاده کردم ولی به کارم نیومد nekoray میشه دوستان یه چند تا برنامه دیگه معرفی کنند بعدشم من میخوام از این سرور های ۷ روزه استفاده کنم ایا میشه درست  استفاد کرد ازشون یا اینکه باید برم سرور بخرم منون میشم از دوستان اگه راهنمایی کنند
با تشکر
« آخرین ویرایش: 20 فروردین 1402، 07:42 ب‌ظ توسط khalilshahr »
رهایم کن ویندوز من دلم لینوکس ازاد با تور میخواد .

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
پاسخ : v2ay connetion
« پاسخ #1 : 13 اسفند 1401، 03:12 ق‌ظ »
سلام، اول مشکلت رو بگی بهتره، خب خودتم اسم برنامه‌اش رو گفتی،‌ حالا مشکلت با اون برنامه چی بوده؟
ولی خب متاسفانه خیلی از وی‌تو‌ری ها  مسدود شده چجورش رو والا منم نمیدونم و با بعضی نتا فرق داره مثلا دیدم با همراه اول کار نمی کنن و با ایرانسل می‌کنن...
روش کار وی‌تو‌ری هم ساده هست، اکثر جاهایی که میذارنش یه آدرس میدن که رونوشت میکنی و در برنامه اضافه از کلیپ‌بورد رو میزنی تمام! باید وصل شه، ولی خب همونطور که هست متاسفانه اکثر وی‌تو‌ری ها بسته شده و ممکنه خدمات دهنده اینترنتت اوضاع بد تر هم کرده باشه.. اون سایت های توی اینترنت هم قدیما وی‌توری شادوساکس همه چی‌شون عالی بود ولی جدیدا برای من هم هیچ‌کدوم وصل نمی‌شن.. شاید از منابع دیگه‌ای اقدام به گرفتن وی‌تو‌ری کنی بهتر باشه(کانال های زیادی از تلگرام چیزای خوبی ارائه میدن)
پ‌ن: حالا نمی‌دونم روشی هست که بشه به وی‌توری اون سایت های رایگان وصل شد یا نه، اگه هست منم منتظر جواب دوستان هستم!
« آخرین ویرایش: 13 اسفند 1401، 03:15 ق‌ظ توسط aboldom »

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 666
« پاسخ #2 : 13 اسفند 1401، 07:32 ق‌ظ »
خب برنامه ای که روی توزیع های لینوکس کار کنه یکیش همونیه که خودت گفتی و دیگری qv2ray هست که توسعه اش متوقف شده. nekoray خیلی خوب کار میکنه.
منم موافقم که وضعیت اپراتورها متفاوته و ممکنه قطع یا وصل شدن سرورها روی همه شرکتها یکسان نباشه.
بنظرم اگه میخوای از جایی اشتراک بخری،اول یک اکانت تست بگیر تا مطمئن شی کار میکنه.
البته تضمینی نیست که بعد خرید برای همیشه وصل شه و ممکنه مسدود شه.
میتونی از اشتراک های رایگان که توی کانالهای تلگرام هست استفاده کنی.البته بگیر نگیر داره دیگه. بعد از از کار افتادنش هم باید دوباره یجوری به تلگرام وصل شی!
متاسفانه تلگرام پر شده از افراد کلاه بردار که از کمبود دانش افراد سو استفاده می کنند.پس مراقب باش از چه کسی یا چه جایی میخری.
اما شاید استفاده از tor بهتر باشه. هم رایگانه هم از نظر امنیت مطمئنه. البته اگر روی isp شما مسدود نشده باشه که اون هم راه حل داره.
در نهایت با این اوضاع افتضاح و متغیر اینترنت،خرید اشتراک vpn یکم ریسک داره.
بجای اشتراک بلند مدت ، اشتراک ماهانه بخر که اگر اوضاع نت بدتر شد و سرور مسدود شد ضرر نکنی.
اگر هم مشکل مالی نداری میتونی یک سرور مجازی بخری و از طریق راه اندازی v2ray روی سرور خودت متصل شی.اینجوری خیالت راحت تره.

آفلاین سودو

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
  • :(){ :|:& };:
« پاسخ #3 : 13 اسفند 1401، 10:47 ق‌ظ »
جز hetzner از کجا؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 13 اسفند 1401، 07:03 ب‌ظ »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن