با آقای nixoeen واقعا موافقم، بنده هم چند سال در برابر یادگیری پایهای شبکه مقاومت میکردم و با همون اطلاعات قبلی ادامه میدادم، چون کارم برنامهنویسی بود، حتی هنرستان هم نتونست زورم کنه، تا توی دانشگاه بالاخره کارم گیر افتاد و مجبور شدم از بیس با تاننبام و مهندسی اینترنت احسان ملکیان شروع کنم، البته نمیگم کسی بره به خواست خودش شبکههای کامپیوتری تاننبام بخونه چون دوستانی که معمولا با این کتاب سر و کله زدن میدونن چه سمیه
منظور اینه که به نظرم توی هر تخصصی در زمینه کامپیوتر، شبکه دید باز تر و مهارت بیشتری به ارمغان میاره.
در مورد خود موضوع اصلی هم باید بگم میلاد جان من تخصصی توی زمینه شبکه ندارم که بخوام از لحاظ آینده شغلی یا هر چیز دیگه راهنمایی کنم، فقط اینو میدونم که هر کسی صرفا برای بحث درآمد به کاری نگاه کرد و علاقه و استعداد خودش در نظر نگرفت، یه جایی از زندگی لطمش خورد... همون جاهایی که یه لحظه به خودش میاد میگه من واقعا از چیزی که الان هستم راضیم؟ اصلا این منم؟ یا صرفا برده پول و... بودم؟ زندگی همینه، یک لحظه آدم به خودش میاد میبینه سر چند تا تصمیمگیری حتی کوچیک یه زنجیر اسارت بسته به دور خودش، سرش داده به دنیا و چند سال داره کشیده میشه روی زمین...
من شرایط زندگی شما رو نمیدونم فقط میدونم همون علاقه داشتن، اصلیترین عامل موفقیت توی هر چیزیه، حتی اگه اون آدم توی اون کار استعداد هم نداشته باشه. موقعیت شغلی و شرایط کاری وقتی به شکل جدی وارد اون حیطه بشید به وجود میاد.
شبکه رو نمیدونم ولی تقریبا همه برنامهنویسها وقتی کسی ازشون میپرسه که برنامهنویسی درآمدش خوبه یا نه، اگر همونجا یه چیزی نزنن توی سرش
و بخوان معقول جواب بدن، میگن اگه برا درآمد میخوای وارد این کار بشی نشو... دلیلش هم توضیح نمیخواد، واضح و روشنه! پس به نظرم شما هم دنبال دلایل بیشتر از علاقه برای شروع کردن نباش. یعنی گشتن وسواسگونه، وگرنه بررسی عوامل دیگه هم حتما باید در نظر گرفته بشه.