انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۳٫۱۰ منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل گلوبال منو با فایرفاکس  (دفعات بازدید: 1713 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین thmkhtry

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 952
  • جنسیت : پسر
مشکل گلوبال منو با فایرفاکس
« : 23 اسفند 1401، 12:24 ق‌ظ »
سلام.
چرا فایرفاکس تو کی دی ای ویجت گلوبال منو رو استفاده نمیکنه و چجوری درستش کنم؟
edit:
فایرفاکس از زمانی که توسعه یونیتی متوقف شد، پشتیبانی از گلوبال منو رو برداشت برای اینکه بهش اضافه کنی باید firefox global menu رو نصب کنی.
نصبش دو راه داره اگه توی آ‌رچی از aur و اگرهم نیستی کامپایل باید بکنی.
حل شد ممنون
« آخرین ویرایش: 17 بهمن 1402، 03:49 ب‌ظ توسط Tmha Programmer »

آفلاین 🇬🇧United Kingdom🇬🇧

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2140
  • جنسیت : پسر
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
پاسخ : مشکل گلوبال منو با فایرفاکس
« پاسخ #1 : 23 اسفند 1401، 06:30 ق‌ظ »
در xfce هم همینه.(تمای gtk برای نرم‌افزار هایی که با qt  هستند کار نمی‌کنه)
kde با qt هست و تماش فقط برای نرم‌افزار هایی که با qt هستند کار می‌کنه ولی فایرفاکس با gtk  هست
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین mohammad kazemi

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 896
  • جنسیت : پسر
  • ... :|
پاسخ : مشکل گلوبال منو با فایرفاکس
« پاسخ #2 : 23 اسفند 1401، 07:46 ق‌ظ »
نه نرم‌افزار‌های gtk هم مشکلی با global menu ندارن. مثلا gimp و ... رو چک کن ببین درست کار میکنن؟
قبلش مطمئن شو بسته appmenu-gtk-module نصب باشه.

آفلاین 🇬🇧United Kingdom🇬🇧

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2140
  • جنسیت : پسر
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
پاسخ : مشکل گلوبال منو با فایرفاکس
« پاسخ #3 : 23 اسفند 1401، 07:50 ق‌ظ »
برای من qt ها با تم gtk کار نمی‌کنن و کلا اونایی که با qt هستند با صفحه بندی هم کمی مشکل دارن تو xfce
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین thmkhtry

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 952
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل گلوبال منو با فایرفاکس
« پاسخ #4 : 23 اسفند 1401، 10:19 ق‌ظ »
این بسته ای که گفتید رو دارم.

آفلاین thmkhtry

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 952
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل گلوبال منو با فایرفاکس
« پاسخ #5 : 23 اسفند 1401، 10:52 ق‌ظ »
برای من qt ها با تم gtk کار نمی‌کنن و کلا اونایی که با qt هستند با صفحه بندی هم کمی مشکل دارن تو xfce
توی کی دی ای برای جی تی کی ها دوتا بسته داره و به همین سبب هیچ مشکلی براش پیش نمیاد. اکس اف سی ای ابزار نداره.

آفلاین thmkhtry

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 952
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل گلوبال منو با فایرفاکس
« پاسخ #6 : 23 اسفند 1401، 10:52 ق‌ظ »
گیمپ خوب کار میکنه گلوبال منوش.

آفلاین mohammad kazemi

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 896
  • جنسیت : پسر
  • ... :|
پاسخ : مشکل گلوبال منو با فایرفاکس
« پاسخ #7 : 23 اسفند 1401، 10:58 ق‌ظ »
گیمپ خوب کار میکنه گلوبال منوش.
البته برای فایرفاکس می‌تونی کلا global menu رو غیرفعال کنی (روی پنل بالا راست‌کلیک کنی هست) که با بقیه سیستم ناهماهنگ نباشه.
ولی جستجو کردم و مشکل از فایرفاکسه. اینجا گزارش شده:
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1419151

آفلاین thmkhtry

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 952
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل گلوبال منو با فایرفاکس
« پاسخ #8 : 23 اسفند 1401، 11:12 ق‌ظ »
چجوری غیر فعال کنم؟این کلا تا وقتی الت رو نزنم منو نشون نمیده.
« آخرین ویرایش: 23 اسفند 1401، 12:04 ب‌ظ توسط TahaMokhtary »

آفلاین سهراب بهدانی

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 18
  • جنسیت : پسر
  • btw, i use parch.
    • یک وبسایت ساده
پاسخ : مشکل گلوبال منو با فایرفاکس
« پاسخ #9 : 14 بهمن 1402، 10:07 ب‌ظ »
فایرفاکس از زمانی که توسعه یونیتی متوقف شد، پشتیبانی از گلوبال منو رو برداشت برای اینکه بهش اضافه کنی باید firefox global menu رو نصب کنی.
نصبش دو راه داره اگه توی آ‌رچی از aur و اگرهم نیستی کامپایل باید بکنی.
هیچوقت برای یادگیری دیر نیست.