نظرت رو برای خودش نگه دار
والا من فکر کردم اینجا انجمنه ما هم تجربه مون رو بگیم شاید به درد کسی بخوره .نمیدونستیم فقط شما میتونید نظرتون رو بگید .
چون به من میگید نظرت رو برای خودت نگهدار. ولی خودتون نظرتون رو می گید .
خب مایکروسافت در سی سال گذشته کجا تونسته موفق بشه که این دومیش باشه؟
والا مایکروسافت یه شرکت میلیارد دلاریه از نظر من معمولی این موفقیته دیگه . بعد هم سهم مایکروسافت روی کامیپوترها الان از همه بیشتره چرا باید مایکروسافت رو یه شرکت شکست خورده دید ؟ به نظرم تو ویندوز ۱۰ و ۱۱ خیلی چیزها برای مایکروسافت تغییر کرده.
chat gpt و bing نمونه موفقیت های جدیده.
هواوی شکست خورد، چون خواست روی بستر اندروید کار کنه و چیزی مشابه اندروید بده که صددرصد شکست خورده است. چون برای این که شبیه یه چیز آشغال باشی، خودت هم باید آشغال باشی. در حالی که برای شکست دادن یه چیز آشغال، باید ازش بهتر باشی و برای بهتر بودن،باید متفاوت باشی!
شرکت هواوی هنوز هم یکی از بزرگترین تولید کننده های گوشی موبایل در دنیاست ولی بعید میدونم با اون همه امکانات و مهندسین و .... متوجه این قضیه نشده باشن که دارن به قول شما رو آشغال کار میکنن.از نظر شما پس شرکت سامسونگ هم داره رو آشغال کار میکنه و خب خیلی هم موفقه.
هواوی به خاطر تحریم مشکل داره و اگر نه شیایومی هم چینیه و داره رو اندروید کار میکنه و شرکت موفقیه.
یه زمانی میگفتن بلک بری ته امنیت گوشیه ولی دیدید که اندروید بی امنیت به راحتی شکستش داد.
شما سختافزار اشتباهی خریدید و انتظار بیجا دارید که مثلاً انویدیاتون با لینوکس کار کنه
البته من لپتابم کارت گرافیک اینویدا نداره و خب جهت مثال فقط عرض کردم. از این لپتاپ قراضه خودم چند منظوره استفاده میکنم هم ویندز دارم هم لینوکس.توقع بیجا هم ندارم .فقط نمیتونم الان برم یه لپتاپ جدید بخرم که سازگاری ۱۰۰٪ با لینوکس داشته باشه .در حالیکه ویندوز بدون هیچ مشکلی روی همین دستگاه نصبه و کار میکنه.و با اینکه من طرفدار لینوکس هستم ولی خب ویندوز یه جاهایی کارم رو بهتر انجام میده.
این اشتباه شماست. حماقت محضه که یه نرمافزار مالکیتی رو روی گوشیتون نصب کنید
البته این هم نظر شماست که ما حماقت میکنیم و اشتباه میکنیم که از نسخه های وب اپ استفاده نمیکنیم و نرم افزار انحصاری مثلا یه بانک رو روی گوشیمون داریم.
ولی عامه مردم با نظر شما مخالف هستن
خیلی از مردم نه سواد و اطلاعات شما رو دارن نه وقتش رو که برای انجام این کارهاشون راه حل های جدید و جدا پیدا کنن.
خودتون میدونید که نسخه اپ گوشی امکانات بیشتری داره.
در هر صورت من فقط ( البته اگه اشکال نداشته باشه ) نظرم رو گفتم و نظر بقیه هم برام محترمه
فقط فکر میکنم که موفقیت یه شرکت رابطه مستقیم با درآمد شرکت داره
مردم عادی و عامی جامعه مثل من هم طرفدار راحتی عملکرد هستن و بالای ۹۰٪ مردمی که گوشی اندرویدی دارن اصلا نمیدونن رام کاستوم چی هست که قبل از خرید گوشی رام مناسبش رو پیدا کنن بعد گوشی رو روشن کنن.
که البته تجربه به من میگه که تمام رامهای پورت شده و روت شده دارای باگ های فراوونی هستن.که خب شاید برای هر کسی قابل تحمل نباشه.
از رو کنجکاوی می پرسم گوشی خودتون چیه ؟