سلام دوباره.
کسی نیست که زبانش خوب باشه و اطلاعاتش پاسخگو؟
میخوام بیاد و همینها که معرفی شده (غیر از فیلتر شدهها) را دسته بندی کنه و بگه بالاخره کدوم یهتره یا کدوم برای چه کاری بهتره؟
مثلا این freezoy میگه unlimited یعنی چی؟ میشه؟ پس بقیه که از 50 مگ و 200 مگ فضا میدن تا ... 50 گیگ باید برن پی کارشون؟
خواهشا توضیح بدید، چون من کم تجربه و تازه کارم.
قبلا ممنونم
من با هاستهای رایگان یکمی زیاد سرو کله زدم
کلا برای داشتن یه سایت یا وبلاگ مرد دنبال هاست رایگان نرین! این از نکته اول! نکته دوم، اون سایتهایی هم که میگم هاست نامحدود میدن معمولا ۱۰گیگ میدن. نکته سوم هم اینکه، اگه واقعا هاست نامحدود بدن، کافیه شما سایتت یه مقدار رو سرور فشار بیاره، اکانت پر! به کپی رایت هم خیلی حساسن! اسکریپتهایی مثل رپیدلیچ و کلیجا رو هم نصب کنی، حتی اگه استفاده نکنی معمولا اکانتت رو میبندن. فایل هم زیاد داشته باشی میبندن! نکته اخلاقی: هاستهای نامحدود در ظاهر نامحدودن ولی درباطن از هاستهای محدود، محدودترن! چون تو هاستهایی که محدودیت دارن میدونی چقدر فضا و پهنای باند داری، ولی تو نامحدود طرف عشقش میشکه میاد میگه رو سرور فشار آوردی اکانت پر! یه چیز دیگه یادم رفت! هاستهای رایگان محدودیتهای متنوعی دارن، یه چیزی که تو همشون تقریبا مشترکه اینه که نمیتونی فایل بالای ۸مگ آپلود کنی. تو بعضیها هم امکان فشرده سازی و یا اکسترکت کردن وجود نداره!
اما اگه خیلی اصرار به استفاده از هاستهای رایگان داری، یوهاستینگ و 1freehosting من باهاشون مدت زیادی کار کردم، این دوتا پایداری و کیفیت خوبی داشتن. خودم الآن روی 1freehosting چند ماه هست اسکریپت پرو/کسی نصب کردم مشکلی پیش نیومده! البته ازش خیلی استفاده نمیکنم.