ساعت بایوس چک کردم. کلا یه چیز غلطی بود. ۴-۵ ساعت اختلاف داشت با ساعت ایران. در هر صورت یک ساعت عقب کشیدم ولی درست نشد. جالبه که ساعت برنامهها درسته!(قبل از تغییر ساعت بایوس هم درست بود) مثلا ساعت تلگرام یا ویجت ساعت مرورگر brave. ولی ساعت خود سیستم (Kubuntu 21.04) ۱ ساعت جلوتر رفته. یعنی شده UTC+4:30. فکر کردم شاید راهی برای خاموش کردن ساعت تابستانی باشه، ولی چیزی پیدا نکردم. مثل اینکه مجبورم تا آخر تابستان صبر کنم تا خودش درست بشه. چون میگذرد غمی نیست
توی اکثر سیستمهای لینوکسی ساعت سختافزار روی ساعت گرینویچ (UTC) تنظیم میشه و موقعی که توزیع بالا میاد، ساعت بر اساس منطه زمانی که کاربر تعریف کرده تنظیم میشه. بهتره اون رو برگردونید روی UTC.
توی دبیان و توزیعهای مبتنی بر اون، اطلاعات مربوط به منطقههای زمانی همراه بسته tzdata هست.
توی دبیان اگه چیزی یه جایی تغییر کنه معمولا خیلی سریع یه بروزرسانی برای این بسته میاد. (تا زمانی که نسخه دبیانی که دارید پشتیبانیش تموم نشده)
سعی کردید سیستم رو بروزرسانی کنید؟
اگه بروزرسانی برای این بسته نیست، شاید مشکل به خاطر نسخه kubuntu باشه. نسخههای غیر lts اوبونتو (از جمله 21.04) فقط ۹ ماه پشتیبانی دارند، بعد مخازنشون بایگانی میشه. فکر کنم کوبونتو هم همینجور باشه.
شاید پشتیبانی توزیع شما تموم شده و به خاطر همین برای بسته tzdata بروزرسانی دریافت نکردید و سیستم از اطلاعات قدیمی منطقههای زمانی استفاده میکنه.