اگه پردازنده ۶۴ بیتی دارید، استفاده از توزیع ۳۲ بیتی باعث میشه سیستم کند تر هم بشه.
و البته بنظرم همون دبیان پایدار با میز کار lxqt را امتحان کنید
اگر پردازنده ۶۴ نبود که این فدورا و دبیان رویش کار نمیکرد؟ پس لابد ۶۴ بیتی هست مگه نه؟
درباره ی دبیان هم بگم که ببینید این دبیان برای شما ها خوبه که وقتی هزار مورد نرمافزار یا درایور میاره توی مخزنش سوادش را داری و میگردی اونی که میخوای دریافت میکنی. من نه سواد این چیزا را دارم ونه علاقه ای دارم که میکانیکی یاد بگیرم. من یک ماشین محکم و بادوام میخوام که صبح استارت بزنم کل روز کار کنم .وتاآخر عمرم هم تعمیر و تعویض قطعه نخواد.اینجوری میرم بکارم میرسم نه اینکه هرروز بخاطر مشکل توی تعمیرگاه زندگی کنم. مثلا از گرفتاری و مشکل رایانه ی دوستم که لینوکس مینت داشت بگذریم؛(الان شک کردم که شاید اصلا مشکلش سخت افزاری بود) سیستم عامل رفیق بازی بود(user frienly)یعنی خودش گاهی آپدیت میخواست و همین دیگه کارش را میکرد.یک مخزن یا فروشگاهی هم داشت روشن و واضح چند تا نرمافزار توش بود و کلی هم توضیح و کامنت کاربران وستاره که کمک میکرد بین دویا سه نرمافزار مشابه براحتی آدم مورد درست را پیدا کنه. دبیان و فعلا هم فدورا اولا یکسال طول میکشه تا مخزنش نمایان بشه(چون کلی بار توشه) بعد هم یک میکانیک با تجربه میخواد تا بین هزاران موردی که نشان میده آنکه درست و لازمه انتخاب بشه.فرض کن شما واشر سیلندر ترمز جلوی ماشینت باید آپدیت بشه بعد میبرتت توی یک انبار که از زمین تا سقف واشر هست این که نشد کار.بدیش اینه که گمان نمیکنم مینت با سخت افزار منهم جور باشه.چون کامپیوتر او مدل بالاتر هم هست.
اگر از xfce میخواید استفاده کنید زوبونتو خوبه ها. یه پردازشگر ۶۴ بیتی میخواد با ۱ گیگ رم و ۸ گیگ فضای خالی میخواد.
نسخه ی ال تی اس هم داره. درواقع همون اوبونتو هست با xfce .
https://xubuntu.org/requirements/
خداوکیلی چقدر اذیت شدید 
تصدقت بشم طه جان. و از همدردیت ممنونم. من دیگه از خیر شکل قشنگ و ظاهر دلفریب گدشتم فقط یکی باشه که روان کار بکنه همین.
حالا یاد یک خاطره افتادم که بیشباهت به موقعیت ما نیست. جریان از این قراره که یک همکلاسی داشتم که پاگنده بود. روزی بمن گفت بیا بریم برای من یک کفش شیک انتخاب کن. مغازه اول و تا ششم کلی زور میزدم که یک شیکش را انتخاب کنم بعد که میرفتیم تو مغازه دار میگفت اندازه ایشون نداریم.غروب که شد میرفتیم توی مغازه و میگفتیم اندازه ایشان چی داری؟ حالا شده کار ما.