انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در نصب کمکی فوری!!!!!!!!  (دفعات بازدید: 2158 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین azizitm

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 27
مشکل در نصب کمکی فوری!!!!!!!!
« : 10 مهر 1389، 05:44 ب‌ظ »
من اوبونتو رو روی سی دی با ultra رایت کردم هر کدوم از گزینه های inistal ubuntu       try inistalwhit out chenge ویا inside windows رو که می زنم به قسمت بوت وی ره بعد از چند دقیقه کامپیوتر هنگ می کنه و در هنگام بوت یه چیز های در مورد عدم دست رسی به فایل مورد نظر می گه
من باید چه کار کنم 1ماه اسیرشم

lomion

• مهمان
پاسخ به: مشکل در نصب کمکی فوری!!!!!!!!
« پاسخ #1 : 10 مهر 1389، 06:57 ب‌ظ »
احتمالا درست رایت نشده. اول مطمئن باشید که ISO درست دانلود شده. با فایلهای md5sum چک کنید. بعدش رایت مجدد کنید با سرعت پایین. و توی منو چک کردن سی دی رو انتخاب کنید.

آفلاین azizitm

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 10 مهر 1389، 11:48 ب‌ظ »
من با 8X رایت کردم ببینید آولین error ها یه همچین چیزی no file medum
و اخرین no value set for /apps/netbook-launcher/favorites/favorites_list
راستی این ها رو هنگامی که logo boot اوبونتو می اد َAlt+tab می زنم تا توضیحات ببینم
این ubuntu-10.04.1-desktop-i386 رو دارم
ubuntu-10.10-desktop-i386 هم همین مشکل رو داره
لطفا md5mus درست رو بزاین شاید فرجی شد
باتشکر..
« آخرین ویرایش: 11 مهر 1389، 12:09 ق‌ظ توسط azizitm »

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #3 : 11 مهر 1389، 12:56 ق‌ظ »
md5mu یه روش مناسب برای چک کردن این مطلب هست که فایل دانلود شده کامل دانلود شده یا وسطش یه چیزائی درست نرسیده!
همه فایل های آیزوی سیستم عامل این کد رو دارن. این یه عدد 32 کاراکتری (عدد و حروف ) هست که در صورتی که فایل کامل دانلود شده باشه باید عددش توی سیستم شما با عددی که توی سایت به شما میده برابر باشه. اگه حتی یکیش نخونه یعنی اینکه فایل سالم نیست! این برای فایل هائی مثل یه سیستم عامل خیلی مطلب مهمی هست که مطمئن بشید که کاملا سالمه!
این عدد رو چطور بدست بیارید؟ به کمک نرم افزاری که کارش بررسی فایل دانلود شده و خوندن این عدد از داخل اون و اعلامش به شما هست. و یا دستور اون در ترمینال!
توی ویکی همین کلمه رو سرچ کنید تا بیشتر باهاش آشنا بشید ;)
عدد اصلی هم توی سایت اوبونتو خواهد بود!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین azizitm

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 15 مهر 1389، 02:29 ق‌ظ »
با سلام
 cd مشکل نداره روی یک سیستم جدید (مال فامیل) اومد بالا من bios رو هم update کردم. نشد چه کااااااار کننننم؟
باتشکر

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
« پاسخ #5 : 15 مهر 1389، 03:08 ق‌ظ »
با سلام
 cd مشکل نداره روی یک سیستم جدید (مال فامیل) اومد بالا من bios رو هم update کردم. نشد چه کااااااار کننننم؟
باتشکر

علت های مختلفی داره، میتونه از دیسک درایوتون باشه و یا حتی نوع پارتیشن بندی هم ممکنه تاثیر بذاره توی فرایند بوت، من تجربه داشتم ، به دلیل پارتیشن بندی نامناسب روی یک سیستم نه ابونتو اجرا می شد و نه حتی اجازه می داد که من برای نصب ویندوز اقدام کنم؛

مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری توی یک کامپیوتر ممکنه از هر چیزی باشه ، البته اساتید فن بهتره یه نظر بدن.
محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین azizitm

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 15 مهر 1389، 03:29 ق‌ظ »
من هارد رو هم در اوردم با تمامی گزینه های bios هم ور رفتم بعد چند دقیقه در هین بوت هنگ می کنه (بوت دوم که بعد از ان موس و لوگو می ایید)

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 15 مهر 1389، 03:09 ب‌ظ »
من هارد رو هم در اوردم با تمامی گزینه های bios هم ور رفتم بعد چند دقیقه در هین بوت هنگ می کنه (بوت دوم که بعد از ان موس و لوگو می ایید)

میشه یه مشخصاتی از سیستمتون قرار بدین؟ و همچنین چه سخت افزار های اضافی نصب کردین؟ مثلا کارت TV  و ... ممکنه تداخلی داشته باشن در روند بالا اومدن و لوگین کردن.

آفلاین azizitm

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 15 مهر 1389، 03:37 ب‌ظ »
Intel 865PE AGPSet BIOS 8I865PE775-G-RH

آفلاین hesamy2004

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
    • برنامه نویسی برای موبایل
« پاسخ #9 : 15 مهر 1389، 05:21 ب‌ظ »
بهت پیشنهاد میکنم این راه رو تست کن. البته اگر ویندوز داری ابونتو رو تو ویندوز نصب کن. یعنی یه ماشین مجازی مثله VMware رو دانلود کن و بعد با اون ابونتو رو بیار بالا. یکی از حسناش اینه که به هر دو سیستم عاملت دسترسی داری.

من این کارو کردم. بعد از اینکه یه شب خوابیدم و صبح پاشدم دیدم دیگه ابونتوم بالا نمیاد یزره تو سرم زدم بعدش این کارو کردم. یه ویندوز 7 دارم توی VMware هم دوتا سیستم عامل ابونتو و XP هم ریختم. کلاً اگه بنظرت خوب میرسه انجامش بده.

آفلاین azizitm

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 16 مهر 1389، 03:53 ق‌ظ »
با سلام
من با وصل کارت vision plus 1020 به مادربورد >ubuntu هنگ می کنه بالا نمی اد لطفآ باید چه کار کنم
2- درایور vision plus 1020 و اموزش رو می خواستم
 با تشکر فراوان

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 17 مهر 1389، 04:58 ب‌ظ »
با سلام
من با وصل کارت vision plus 1020 به مادربورد >ubuntu هنگ می کنه بالا نمی اد لطفآ باید چه کار کنم
2- درایور vision plus 1020 و اموزش رو می خواستم
 با تشکر فراوان

من با کارت Skystar 2  همچین مشکلی داشتم که با جابجا کردن ( تغییر اسلات ) کارت به اسلات دیگه مشکلم برطرف شد. البته من به دلیل اینکه سیستمم دو اسلات PCI داشت و روی یکی مودم دایال آپ بود جای اونها رو با هم عوض کردم.

البته کارت های vision plus با سیستم عامل مشکلی ندارند.