من از شکل و محیط لینوکس مینت را بیشتر از بقیه خوشم آمده.برای همین دیشب گفتم نصبش کنم بلکه کار بکنه.
بعد از نصب فقط شخصی سازی هایی انجام دادم و هیچ چیز نصب نکردم بجز حدود 600 مگ آپدیت های خودش شخصی سازی ها هم مثلا گزینه ی دارک برای پنجره ها و حتی تیک جلوی سایه داشتن زیر پنجره های باز شده و fade شدن و خلاصه هرچه که فکر میکردم فشاری رویش داشته باشه میزان کردم.همین باز صبح که روشن کردم داشتم دنبال این میگشتم که چطور باید باز شدن چیزی با دبل کلیک نباشه و تک کلیک باشه همینطور که دنبالش میگشتم گیر کرد. آخه یعنی چی؟ چرا اینطور میشه؟ دراین حالت اگر چیزی داره دانلود میشه ادامه داره و اسکرین سیور (که گذاشتم روی blank کارخودش را میکنه ولی فرمان هایی که با ماوس یا کلید میدم انجام نمیده. این حالت را من در ویندوز البته خیلی موقتی موقعی که آنتی ویروس داره آپدیت یا اسکن میکنه دیدم ولی چند ثانیه ولی در مورد لینوکس ها ول نمیکنه و همینطور میره تو فکر.ظاهرا نمیتونه تصمیم بگیره.
دیگه لازم نیست نگران iso رسمی و غیر رسمی
یعنی همه ی ایزوهای دبیان درمورد فیرم ویر ها یک جور شدند؟
نصبش بسیار راحته.
برای کسی که چندبار این کار را کرده و پیچ و خمش را بلده طبیعیه که راحته. مشکل برای کسانی استکه برای اولین بار میخوان این کار را انجام بدن. مثلا من الان نصب اوبونتو ها را یاد گرفتم و بلد شدم کجا باید تیک بزنم و کجاش باید تیک بردارم. ولی مشکل اونجاست که هرکدام از این آل لینوکس موقع نصب یک اطواری داره و برای انتخاب هاش یک اسم دیگری گذاشته که باعث میشه کسیکه برای بار اول وحتی دوم سردرگم بشه که چه باید کرد. مثلا الان یادم نیست کدامشان بود که یهو دیدم یک چیزی داره بنام: تیبل چی چی میخواست.که دیگر توزیع ها چنین چیزی نداشتن. حالا وسط نصب بیا پیدا کن این دیگه چیه؟ برای همین پرسیدم مراحل نصب و آن ریزه کاری ها را یک کوچولو توضیح بدین تا طبق همان نقشه جلو برم. مثلا اینجوری:: اول یک پنجره میاد که باید بگذاری روی انگلیسی بعد درپنجره ی بعدی گزینه MBR را تیک بزن و مواظب باش تیک جلوی فلان که پائین پنجره است را برداری وپارتیشن efi درست کن مقدارش 50 مگ کافیه و......